lukstolda Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 Zdravím,mám problém s češtinou do NHL13 stáhnul jsem si už asi pět verzí a ani jednou se mi nepodařilo aby byla hra česky. Sklamala i prý 100 procentní česká verze od SPARE!!!!. Jenom upřesním mám RGH s Freestale 4. V nastavení konzole Locale : czech republic a v nastavení FS4 také czech republic...Ale stále jedu pouze ANGL. DĚKUJI ZA KAŽDOU RADU FORUM SEM PROŠEL ALE NIC NENAŠEL.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukstolda Odesláno Květen 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Zdravím,mám problém s češtinou do NHL13 stáhnul jsem si už asi pět verzí a ani jednou se mi nepodařilo aby byla hra česky. Sklamala i prý 100 procentní česká verze od SPARE!!!!. Jenom upřesním mám RGH s Freestale 4. V nastavení konzole Locale : czech republic a v nastavení FS4 také czech republic...Ale stále jedu pouze ANGL. DĚKUJI ZA KAŽDOU RADU FORUM SEM PROŠEL ALE NIC NENAŠEL.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 Titulky v cz jsou normalne.O ceskem dabingu vubec nevim,on nejaky je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 Dabing býval tuším jen úvodní věta od Záruby, něco ve stylu: "vítám vás u zápasu blablabla a nyní předáme slovo anglickým kolegům". Ale jestli je i ve 13 netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Květen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2013 NHL 13 nemá dabing, pouze titulky. Dabing měla naposledy NHL 09. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukstolda Odesláno Květen 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 NHL 13 nemá dabing, pouze titulky.Dabing měla naposledy NHL 09. Samozřejmě jde pouze o titulky.. Mám asi 5 verzí z různých servrů kterým už sem něco málo zaplatil.. Za 100 procentní funkce v českém jazyce ale furt mi jede pouze angl.. Všude kde jsem našel v nastavení XBOX360 sem zadal czech republic ale bohužel furt angl..NĚJAKÉ NÁPADY PROSÍM MĚ UŽ DOŠLY.... DĚKUJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andree Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 jazyk se nastavuje až když spouštíš NHL je tam vlaječka tak nedävej hned start ale mačkej šipku doleva až tam bude česká vlaječka :) toť vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukstolda Odesláno Květen 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Jenže já tam vlaječku nemám přejede mi celej start,nic nemačkám a ukáže se mi pouze PRESS START.... A pak už je to pouze v ANGL...Vím co myslíš takhle to bylo v NHL 12 ale tady to mám ůplně jinak..Nemáš odkaz na torrent nebo něco ja už nevím čím by to mohlo být.. ležím doma s hnátou a nudím se. DÍKY KOMUKOLIV.. lukstolda@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukstolda Odesláno Květen 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 To nikdo nemastí NHL 13? Mohl by mi někdo poslat torrent nebo odkaz na stažení verze kterou máte odzkoušenou a je na tuty s českými titulky... At vím jestli je chyba u mě. DĚKUJI!!!!!!!!! lukstolda@seznam.cz :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCkaTo Odesláno Květen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2013 mam stejny problem a vlajecky tam nejsou preskoci to hned na hru je to divny fifa treba funguje bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Květen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2013 Je to jednoduche, co se tyka hry, kterou vybirate, tak rozhodne se divejte, aby mela ve svem popisu vypsane bud jazyky nebo v nazvu mela uvedeno MULTI... jinak hru po zapnuti se objevi vlajecka anglie, pohybuj packou doleva nebo doprava, dokud nenajedes na ceskou... mne se za ta leta nestalo, ze bych si stahnul nhl a nemela ceske titulky... dabovany je trening, pokud si dobre vzpominam... ale pokud anglicky rozumis (coz asi ano, kdyz delas v FSD) tak by to nemelo vadit ne ? stejnak komentar je v aj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Květen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2013 Adioflip - kdyby sis pořádně přečetl celé vlákno tak bys zjistil, že on měl staženou verzi SPARE která je prokazetelně v CZ a stejně tam vlaječky na výběr neměl. Tak teď mu poraď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Květen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2013 Adioflip - kdyby sis pořádně přečetl celé vlákno tak bys zjistil, že on měl staženou verzi SPARE která je prokazetelně v CZ a stejně tam vlaječky na výběr neměl. Tak teď mu poraď... to mas pravdu, to jsem necetl :-) tak jak rikam, zkusit jnou verzi, kde jsou jazyky vypsane v popiscich, nebo je hra oznacena jako multi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Květen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2013 Ale to je právě verze SPARE která je MULTI i s CZ a ta mu nejde. A píše že už měl asi 5 verzí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Květen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2013 dyt na to moje odpoved reaguje, doporucuji pouzit jinou verzi se stejnym oznacenim ne jen od spare... nebo kdyz ji nesezene, tak si pocka a v zari vychazi nova nhl, ktera bude mit dostatek ruznych verzi, protoze bude nova ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukstolda Odesláno Květen 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2013 Tak jsem zkusil stáhnout ještě jednou verzi která je zaručeně v CZ od SPARE vypálil jsem jí na CD... Bohužel vlaječky se neobjevily.. Spolubidlící si schodou okolností koupil také xbox s FLASHEM nemá RGH. Zkusím to u něj a co se stalo? vlaječky se OBJEVILY a jede to u něj normálně s českými titulky..Tudíš je chyba u mě s RGH... ALE TO UŽ OPRAVDU NEVÍM NĚJAKÉ NÁPADY???? Jenom dodám že mi vždy hra co měla v popisku cz také šla v cz,asi tak v 6 případech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Květen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2013 Tak jsem zkusil stáhnout ještě jednou verzi která je zaručeně v CZ od SPARE vypálil jsem jí na CD... Bohužel vlaječky se neobjevily.. Spolubidlící si schodou okolností koupil také xbox s FLASHEM nemá RGH. Zkusím to u něj a co se stalo? vlaječky se OBJEVILY a jede to u něj normálně s českými titulky..Tudíš je chyba u mě s RGH... ALE TO UŽ OPRAVDU NEVÍM NĚJAKÉ NÁPADY???? Jenom dodám že mi vždy hra co měla v popisku cz také šla v cz,asi tak v 6 případech.. to se mi zdá jako docela ♥♥♥♥♥ina :-D hele, proč to vůbec vypaluješ, když máš RGH ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukstolda Odesláno Květen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2013 (upraveno) No zkoušel jsem to vypálit jelikož když sem to převedl v programu ISO2GOD tak to bylo jenom vtý angličtině.. Bohužel taky nic. Je to fakt divný protože po té co jsem tu hru vypálil sem vyndal z xboxu HDD a rozjelo se mi jenom rozhraní xboxe dashboard a po freestaylu ani památky tudíš sem usoudil že musí být naistalovaný na HDD. Spustil jsem to tedy bez FS4 jenom s dashboardu bohužel efekt stejný.. Tak už fakt nevím.. PS: Tím že jsem to vypálil jsem zjistil že je chyba u mě a né ve verzi hry.. Upraveno Květen 24, 2013 uživatelem lukstolda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.