Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

ČEŠTINA do NHL13

lukstolda

Recommended Posts

Zdravím,mám problém s češtinou do NHL13 stáhnul jsem si už asi pět verzí a ani jednou se mi nepodařilo aby byla hra česky. Sklamala i prý 100 procentní česká verze od SPARE!!!!. Jenom upřesním mám RGH s Freestale 4. V nastavení konzole Locale : czech republic a v nastavení FS4 také czech republic...Ale stále jedu pouze ANGL. DĚKUJI ZA KAŽDOU RADU FORUM SEM PROŠEL ALE NIC NENAŠEL..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Zdravím,mám problém s češtinou do NHL13 stáhnul jsem si už asi pět verzí a ani jednou se mi nepodařilo aby byla hra česky. Sklamala i prý 100 procentní česká verze od SPARE!!!!. Jenom upřesním mám RGH s Freestale 4. V nastavení konzole Locale : czech republic a v nastavení FS4 také czech republic...Ale stále jedu pouze ANGL. DĚKUJI ZA KAŽDOU RADU FORUM SEM PROŠEL ALE NIC NENAŠEL..
Odkaz ke komentáři

NHL 13 nemá dabing, pouze titulky.

Dabing měla naposledy NHL 09.

Samozřejmě jde pouze o titulky.. Mám asi 5 verzí z různých servrů kterým už sem něco málo zaplatil.. Za 100 procentní funkce v českém jazyce ale furt mi jede pouze angl.. Všude kde jsem našel v nastavení XBOX360 sem zadal czech republic ale bohužel furt angl..NĚJAKÉ NÁPADY PROSÍM MĚ UŽ DOŠLY.... DĚKUJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři

Jenže já tam vlaječku nemám přejede mi celej start,nic nemačkám a ukáže se mi pouze PRESS START.... A pak už je to pouze v ANGL...Vím co myslíš takhle to bylo v NHL 12 ale tady to mám ůplně jinak..Nemáš odkaz na torrent nebo něco ja už nevím čím by to mohlo být.. ležím doma s hnátou a nudím se. DÍKY KOMUKOLIV.. lukstolda@seznam.cz

Odkaz ke komentáři

Je to jednoduche, co se tyka hry, kterou vybirate, tak rozhodne se divejte, aby mela ve svem popisu vypsane bud jazyky nebo v nazvu mela uvedeno MULTI... jinak hru po zapnuti se objevi vlajecka anglie, pohybuj packou doleva nebo doprava, dokud nenajedes na ceskou... mne se za ta leta nestalo, ze bych si stahnul nhl a nemela ceske titulky... dabovany je trening, pokud si dobre vzpominam... ale pokud anglicky rozumis (coz asi ano, kdyz delas v FSD) tak by to nemelo vadit ne ? stejnak komentar je v aj...

Odkaz ke komentáři

Adioflip - kdyby sis pořádně přečetl celé vlákno tak bys zjistil, že on měl staženou verzi SPARE která je prokazetelně v CZ a stejně tam vlaječky na výběr neměl. Tak teď mu poraď...

to mas pravdu, to jsem necetl :-) tak jak rikam, zkusit jnou verzi, kde jsou jazyky vypsane v popiscich, nebo je hra oznacena jako multi :-)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zkusil stáhnout ještě jednou verzi která je zaručeně v CZ od SPARE vypálil jsem jí na CD... Bohužel vlaječky se neobjevily.. Spolubidlící si schodou okolností koupil také xbox s FLASHEM nemá RGH. Zkusím to u něj a co se stalo? vlaječky se OBJEVILY a jede to u něj normálně s českými titulky..Tudíš je chyba u mě s RGH... ALE TO UŽ OPRAVDU NEVÍM NĚJAKÉ NÁPADY???? Jenom dodám že mi vždy hra co měla v popisku cz také šla v cz,asi tak v 6 případech..

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zkusil stáhnout ještě jednou verzi která je zaručeně v CZ od SPARE vypálil jsem jí na CD... Bohužel vlaječky se neobjevily.. Spolubidlící si schodou okolností koupil také xbox s FLASHEM nemá RGH. Zkusím to u něj a co se stalo? vlaječky se OBJEVILY a jede to u něj normálně s českými titulky..Tudíš je chyba u mě s RGH... ALE TO UŽ OPRAVDU NEVÍM NĚJAKÉ NÁPADY???? Jenom dodám že mi vždy hra co měla v popisku cz také šla v cz,asi tak v 6 případech..

to se mi zdá jako docela ♥♥♥♥♥ina :-D hele, proč to vůbec vypaluješ, když máš RGH ?

Odkaz ke komentáři

No zkoušel jsem to vypálit jelikož když sem to převedl v programu ISO2GOD tak to bylo jenom vtý angličtině.. Bohužel taky nic. Je to fakt divný protože po té co jsem tu hru vypálil sem vyndal z xboxu HDD a rozjelo se mi jenom rozhraní xboxe dashboard a po freestaylu ani památky tudíš sem usoudil že musí být naistalovaný na HDD. Spustil jsem to tedy bez FS4 jenom s dashboardu bohužel efekt stejný.. Tak už fakt nevím.. PS: Tím že jsem to vypálil jsem zjistil že je chyba u mě a né ve verzi hry..

Upraveno uživatelem lukstolda
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu