Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

(Ne)legální Windows


FxR

Otázka

Zdravím, na mém Aceru se mi před týdnem pojebal celý harddisk a tak jsem si tam dal zatím jiný, no, a tak si tedy instaluji čisté Windows 7, zadám Product key který jsem našel na té samolepce na dolní straně notebooku, a po týdnu používání na mě Windows vyplyvne, že Product key není platný. Co to je za blbost ? Dá se s tím něco dělat ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

pokud ti to pri instalaci klic z COA stitku vzalo a pustilo te to dal v instalaci, tzn nehodilo to zadnou hlasku ze zadany cd key je neplatny, nebo ze neni spravny, tak problem je v tom, ze si cd klic po instalaci windows neaktivoval... START - SYSTEM - a dole pod verzi systemu a hodnoceni systemu si mel aktivovat instalaci windows do 5 dnu. Nebo neco podobneho... nekdy neni mozny udelat aktivaci po internetu, ale musi se telefonicky pres microsoft linku.

edit: po zadani coa klice pri instalaci windows to automaticky rozezna jako verzi windows 7 mas a podle toho ji i nainstaluje. Pokud by si pri instalaci win klic nezadal, tak te to vyzve k urceni verze windows k instalaci...

Upraveno uživatelem th0ca
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Když jsem to instaloval tak to po mě chtělo klíč, zadal jsem ho a normálně to pokračovalo dál, tak jsem Win normálně používal a včera to na mě vyzkočilo, měl jsem teda po instalaci zajít do START - SYSTEM a zadat to znova ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

po instalaci si nemusel zadat znova klic, jen ho bylo potreba online aktivovat. To se musi udelat rucne, resp nekdy k tomu vyzve system sam formou ikonky u hodin... dela se to jak sem psal vyse. Pokud ti jdou porad windows spustit zkus to udelat jak sem psal. Pokud nejdou, budes muset asi reinstal systemu. Ale melo by to myslim i kdyz by nesli, davat moznost zadat novy cd klic... zkus to, zadat ho znova a pak ho aktivovat. Pro tebe je dulezitej prave ten COA stitek na notasu. Instalaci windows muzes pouzit jakoukoliv. Klidne stahnutou z netu, jen je potreba davat pozor aby ta instalace nebyla krabicová ale oem a nebo uz cracknuta a take pozor na to zda je to 32 nebo 64b .

Upraveno uživatelem th0ca
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu