skulldad Odesláno Květen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2013 Dobrý den, Jak už název napovídá,chtěl bych se zeptat,dá se koupit xbox live přes paysafecard? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 19, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2013 Nevím co myslíš tím koupit xbox live, ale GOLD i MS body se dají koupit zde http://key4you.cz/?ref=7335 za super ceny, osobně zde nakupuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skulldad Odesláno Květen 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2013 Jo tahle stránka se mi líbí a jenom mohu se zeptat, když si koupim xbox live na měsíc tak mi pošlou na email kód? Nebo jak to je. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Victor Odesláno Květen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2013 Přesně tak to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suman Odesláno Červenec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 No, mám taky Xko s LT 3.0 a ihas a fifu 13 hraji přes Live. Nevím jak je to u jiných her, ale u F13 mi to po spuštění nabídlo zadat tzv. redeem code, který je u každé originálky přibalen a který jsem tedy neměl. Je tam ale možnost si tento kód koupit za MS Points (stál mě 800 MS bodíků). Takto to funguje u Fify, ale nevím, jak ostatní hry. Podle mě by to mělo být podobný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.