Slleeper Odesláno Květen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2013 Čau .. potřebuju poradit s výběrem sluchátek - osobní zkušenosti atp.. Dřív sem se o sluchátka až moc nezajímal.. koupil sem jakýkoliv sračky za pár kaček, ale před 8-mi měsící sem si koupil Beats Tour .. nejspíš padělek za 400 kč, ale hrály naprosto úžasně, jen se rozbily. Teď mám nějaký srajdy za taky 400kč z Electro Worldu a je to v porovnání s těma Beats hrozný. Nejsou nejhorší, ale skoro žádný basy, hlasitost by šla, ale izolace stojí za houno. Takže sháním sluchátka in-ear .. je jedno jestli klasiku nebo špunty, ale aby basovaly a hrály krásně. Cenově do 400 kč ( jo můžu si koupit zas ty Beatsy, ale dávat 4 kilča, za něco, co se za chvíli rozbije? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnny008 Odesláno Červenec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2013 Ahoj, já ti mohu doporučit skvěle hrající sluchátka WeSC, jsou sice dražší, ale myslím si že se vyplatí zainvestovat více. Zvuk nádherný a taky něco vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Červenec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2013 Tak si kup ty tour, ale schovej si doklad? To prodejce neposkytuje záruku u nového zboží? Nebo jsou někde z tržnice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.