Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 2.2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Nikde to na Alze nemůžu najít, to byla TATO edice?

Jinak teda docela haluz, tyhle Day One edice byly/jsou na eBay docela ceněné :)

Jojoj to je to co jsem objednaval. Kazdopadne ani ja sam nevim co to mam doma :D vim jen, ze na ovladaci je mezi tlacitky popisek DAY ONE a jestli je neco primo na Xboxu to jsem nezkoumal. Kazdopadne vzhledem k tomu, ze mam taky Xbox ktery vydava ten skrabavy zvuk, tak me to spis stve. Pri hrani je to krasne tiche a v menu atd., to ma neprijemny zvuk.

Odesláno

Tak Forza se mi stahovala asi 8 hodin, ale už to mám a je to fakt parádní, oproti Forze 4 určitě krok dopředu. Jen nevím, jestli řešit ten zvláštní zvuk který z konzole vychází a který v průběhu hraní zmizí. Zkusím se poptat v Xzone co si o tom myslí a s případnou reklamací bych nejspíš chvíli počkal, až budou nějaké novější kusy na případnou výměnu. Kdybyste to někdo reklamoval, nebo zjišťoval co to způsobuje, dejte vědět.

Odesláno

Takze moje dojmy : Konzole je na muj vkus fakt velika a nevzhledna,nelibi se mi.Napajeci cihla to je macek,ale tak to nevadi,stejne neni videt.Jinak mam kliku a narazil jsem na kus kterej nevrci apod...jinak je moc ticha a to je fajn...Co me trochu mrzi jsou prodlevy v menu,kdyz zadam nejakej prikaz..jinak menu je pro me docela chaos,ale snad si zvyknu...Ovladac skvelej a vybracni Lt a Rt tlacitka nemaj chybu...Celkem pozitivne me prekvapilo kdyz jsem jel ve Forze a prehnal to s brzdama,ty se zasekly a odpor na tlacitku mi pomalu nedovolil zmacknout spojku abych podradil - prevodovka v haji[emoji2] super[emoji2] akorat si budu muset hodne zvykat na LB a RB tlacitko,nejde o to ze se mackaji ve predu ale o velikost,mam mali prsty a zatim mi to dela problemy...Jinak kdyz uz jsem natuknul tu Forzu...co dodat[emoji173] ...super..koukal jsem jak puk...jizdni styl se zmenil,alespon to na me zatim tak pusobi..Grafika krasna,co dodat...stahuju 2,5 hodiny a mam 78% takze to jde celkem rychle...U me teda vcelku spokojenost...

Jo a ty kluby opravdu zakladat nejde,pro me nepochopitelny..skoda...

Odesláno

ahoj vsem, muze mi nekdo trosku shrnout nove problematiku regionu nastaveneho v konzoli??

Mam konzoli z USA nokolik mesicu, uprimne bych kecal jaky region nastaveny, ale vzhledem k tomu ze vsude na me sviti cenovky v USD predpokladam stejne tak region USA :)))). S ofiko podporou nove i v CR, je vhodne nejak prehodit na nas region, ziskam tim neco, nebo to ma jen nevyhody?

Bude xbox v cestine v menu? / nepotrebne/

Budou hry,aplikace, sluzby - s cenovkama v CZ, vetsima po prepoctu? (nezadouci :D)

Budu mit i cesky vybavene hry stale v AJ diky tomu cizimu regionu? Mate treba ted forzu cesky, u her alespon titulky bych treba uvital napr v assasinovi nebo neco co skutecne bude mit neco ceskyho

Mam paypal, nebo nevim jak je nutne zaregistrovat kartu, platit by nemel byt problem pro me v kc usd eur ja librach,nevim jaky jsou nej moznosti... ale zkratka hledam duvod nejaky, proc si na cesky region prehodit,,,,diky za komentar a tipy rady navody :D

Odesláno (upraveno)

Dotaz, pořád koukám po téhle verzi (XBOX ONE 500GB KINECT + TITANFALL) mají ji akorát v CZC. Všude jinde už jsou nedostupné. Neví někdo proč se neprodávají ?

Díky za odpověď.

http://www.czc.cz/xbox-one-500gb-titanfall/149214/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Herni_konzole&utm_term=XBOX_ONE_500GB_Titanfall

Upraveno uživatelem AnubisIII
vlozeni odkazu
Odesláno
Tak nad UK storem jsem nepřemýšlel, mám normálně CZ, ale co jsem se díval, tak ty ceny her v CZK jsou docela v pohodě. Třeba Metro Redux tam je za necelých 800, což je levnější než kdekoli v obchodě. Takže si nemyslím, že to v UK bude nějak výhodnější.

Kurz libry není zrovna nejpříznější, navíc MS z nějakého šíleného důvodu povětšinou převádí dolary na libry v poměru 1:1, takže ceny na UK účtech nejsem nic mco :? Lokace účtu navíc není důležitá, stačí si koupit x-dolarovou Xbox Gift Card, použít kód, přepnout si stranky na xbox.com na United States a můžeš nakupovat za US ceny.

Odesláno (upraveno)

Tak konzole je doma, celkově super, pár věcí mi ale trochu zkazilo náladu:

1. TV. Když mám Set-top-box píchlý do XB, tak je kvalita obrazu TV podstatně horší, než když je S-T-B připojený přímo k TV. Jakoby frekvence byla tak 20 obrázků a méně za sekundu, prostě je vidět trhání, patrné hlavně u HD programů. Originál kabely, všechna nastavení vyzkoušena a nic. Takže TV přes XB u mě zatím ne-e. Máte někdo podobnou zkušenost? EDIT: nastavit v možnostech Audio-video 50Hz a ještě Allow 50Hz a vypadá to OK.

2. Ovládání Bluray přehrávače – nepřišel jsem na to, jak se pohybovat v menu, které je přímo na disku. Menu naběhne, ale jsem schopen otevřít pouze menu, které nabízí XB. Žádná šipka, která by klikla na menu disku. Poradíte? EDIT: vše funguje jak má, chyba mezi ovladačem a sedačkou.

3. Day One achievment úspěšně uplatněn, ale nikde ho nevidím, dle diskuzních fór minimálně celoevropský problém. Blbost, ale zamrzí...

Upraveno uživatelem herrman

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu