Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox One přichází

Ravendhi

Recommended Posts

• Odpovědi 2,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nikde to na Alze nemůžu najít, to byla TATO edice?

Jinak teda docela haluz, tyhle Day One edice byly/jsou na eBay docela ceněné :)

Jojoj to je to co jsem objednaval. Kazdopadne ani ja sam nevim co to mam doma :D vim jen, ze na ovladaci je mezi tlacitky popisek DAY ONE a jestli je neco primo na Xboxu to jsem nezkoumal. Kazdopadne vzhledem k tomu, ze mam taky Xbox ktery vydava ten skrabavy zvuk, tak me to spis stve. Pri hrani je to krasne tiche a v menu atd., to ma neprijemny zvuk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak Forza se mi stahovala asi 8 hodin, ale už to mám a je to fakt parádní, oproti Forze 4 určitě krok dopředu. Jen nevím, jestli řešit ten zvláštní zvuk který z konzole vychází a který v průběhu hraní zmizí. Zkusím se poptat v Xzone co si o tom myslí a s případnou reklamací bych nejspíš chvíli počkal, až budou nějaké novější kusy na případnou výměnu. Kdybyste to někdo reklamoval, nebo zjišťoval co to způsobuje, dejte vědět.

Odkaz ke komentáři

Tak nad UK storem jsem nepřemýšlel, mám normálně CZ, ale co jsem se díval, tak ty ceny her v CZK jsou docela v pohodě. Třeba Metro Redux tam je za necelých 800, což je levnější než kdekoli v obchodě. Takže si nemyslím, že to v UK bude nějak výhodnější.

Odkaz ke komentáři

Takze moje dojmy : Konzole je na muj vkus fakt velika a nevzhledna,nelibi se mi.Napajeci cihla to je macek,ale tak to nevadi,stejne neni videt.Jinak mam kliku a narazil jsem na kus kterej nevrci apod...jinak je moc ticha a to je fajn...Co me trochu mrzi jsou prodlevy v menu,kdyz zadam nejakej prikaz..jinak menu je pro me docela chaos,ale snad si zvyknu...Ovladac skvelej a vybracni Lt a Rt tlacitka nemaj chybu...Celkem pozitivne me prekvapilo kdyz jsem jel ve Forze a prehnal to s brzdama,ty se zasekly a odpor na tlacitku mi pomalu nedovolil zmacknout spojku abych podradil - prevodovka v haji[emoji2] super[emoji2] akorat si budu muset hodne zvykat na LB a RB tlacitko,nejde o to ze se mackaji ve predu ale o velikost,mam mali prsty a zatim mi to dela problemy...Jinak kdyz uz jsem natuknul tu Forzu...co dodat[emoji173] ...super..koukal jsem jak puk...jizdni styl se zmenil,alespon to na me zatim tak pusobi..Grafika krasna,co dodat...stahuju 2,5 hodiny a mam 78% takze to jde celkem rychle...U me teda vcelku spokojenost...

Jo a ty kluby opravdu zakladat nejde,pro me nepochopitelny..skoda...

Odkaz ke komentáři

ahoj vsem, muze mi nekdo trosku shrnout nove problematiku regionu nastaveneho v konzoli??

Mam konzoli z USA nokolik mesicu, uprimne bych kecal jaky region nastaveny, ale vzhledem k tomu ze vsude na me sviti cenovky v USD predpokladam stejne tak region USA :)))). S ofiko podporou nove i v CR, je vhodne nejak prehodit na nas region, ziskam tim neco, nebo to ma jen nevyhody?

Bude xbox v cestine v menu? / nepotrebne/

Budou hry,aplikace, sluzby - s cenovkama v CZ, vetsima po prepoctu? (nezadouci :D)

Budu mit i cesky vybavene hry stale v AJ diky tomu cizimu regionu? Mate treba ted forzu cesky, u her alespon titulky bych treba uvital napr v assasinovi nebo neco co skutecne bude mit neco ceskyho

Mam paypal, nebo nevim jak je nutne zaregistrovat kartu, platit by nemel byt problem pro me v kc usd eur ja librach,nevim jaky jsou nej moznosti... ale zkratka hledam duvod nejaky, proc si na cesky region prehodit,,,,diky za komentar a tipy rady navody :D

Odkaz ke komentáři

Dotaz, pořád koukám po téhle verzi (XBOX ONE 500GB KINECT + TITANFALL) mají ji akorát v CZC. Všude jinde už jsou nedostupné. Neví někdo proč se neprodávají ?

Díky za odpověď.

http://www.czc.cz/xbox-one-500gb-titanfall/149214/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Herni_konzole&utm_term=XBOX_ONE_500GB_Titanfall

Upraveno uživatelem AnubisIII
vlozeni odkazu
Odkaz ke komentáři

Tak nad UK storem jsem nepřemýšlel, mám normálně CZ, ale co jsem se díval, tak ty ceny her v CZK jsou docela v pohodě. Třeba Metro Redux tam je za necelých 800, což je levnější než kdekoli v obchodě. Takže si nemyslím, že to v UK bude nějak výhodnější.

Kurz libry není zrovna nejpříznější, navíc MS z nějakého šíleného důvodu povětšinou převádí dolary na libry v poměru 1:1, takže ceny na UK účtech nejsem nic mco :? Lokace účtu navíc není důležitá, stačí si koupit x-dolarovou Xbox Gift Card, použít kód, přepnout si stranky na xbox.com na United States a můžeš nakupovat za US ceny.

Odkaz ke komentáři

Caute mám problém s forzou 5 tak se chci zeptat jestli to nekomu dělá taky?? Sem ji stáhl z marketu a když dojedu závod tak mi to nějak blbne auto jezdí po dráze dál a nejde s tím nic dělat!! Někdy se to sice přepne na to jak to načítá body a CR ale většinou to pořád jezdí samo no!!!!

Odkaz ke komentáři

Jj dneska to blbne celej den...Auto ti po dojeti cilem jede dal a nic se nedeje...je to tim ze se to snazi pripojit k netu,savenout statisktiky drivatar atd...musis trochu dyl pockat a pak ti skoci dalsi zavod...Forza server nejak blbne...jinak asi tohle priste smeruj do topicu Forzy...

Odkaz ke komentáři

Tak konzole je doma, celkově super, pár věcí mi ale trochu zkazilo náladu:

1. TV. Když mám Set-top-box píchlý do XB, tak je kvalita obrazu TV podstatně horší, než když je S-T-B připojený přímo k TV. Jakoby frekvence byla tak 20 obrázků a méně za sekundu, prostě je vidět trhání, patrné hlavně u HD programů. Originál kabely, všechna nastavení vyzkoušena a nic. Takže TV přes XB u mě zatím ne-e. Máte někdo podobnou zkušenost? EDIT: nastavit v možnostech Audio-video 50Hz a ještě Allow 50Hz a vypadá to OK.

2. Ovládání Bluray přehrávače – nepřišel jsem na to, jak se pohybovat v menu, které je přímo na disku. Menu naběhne, ale jsem schopen otevřít pouze menu, které nabízí XB. Žádná šipka, která by klikla na menu disku. Poradíte? EDIT: vše funguje jak má, chyba mezi ovladačem a sedačkou.

3. Day One achievment úspěšně uplatněn, ale nikde ho nevidím, dle diskuzních fór minimálně celoevropský problém. Blbost, ale zamrzí...

Upraveno uživatelem herrman
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu