rico4 Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Tak mě to rozhodně neodradí .když tak se hold udělá ještě jeden učet Skypu no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Ale to me taky ne...jen me s timhle MS stve... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 lol takze smirujou kazdej hovor ... uzasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 (upraveno) lol takze smirujou kazdej hovor ... uzasny No tak mě by už dávno zakázali učet skypu :D Ale jinak já tohle vítám ..sice udělali obě strany chybu jak MS tak ten co tam sprostě mluví. Upraveno Listopad 25, 2013 uživatelem rico4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 nj ale to volas asi normalne na pc ... smirujou to na xbone podle toho clanku na eurogameru jsem to tak pochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ElvisLevis Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Já to pochopil tak, že když nahraješ video a dáš k tomu sprostý komentář, tak ti dají BAN na službu Upload Studio a automaticky na SKYPE. Pokud budete v rámci Xbox Live v párty a budete mluvit sprostě mezi sebou, nikdo Vám BAN nedá. Jde asi jen o to aby jste nenahráli video kde 100x řeknete sprostý slovo a pak to budete rozšiřovat po netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Pochopil jsi to naprosto spravne. Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Já to pochopil tak, že když nahraješ video a dáš k tomu sprostý komentář, tak ti dají BAN na službu Upload Studio a automaticky na SKYPE. Pokud budete v rámci Xbox Live v párty a budete mluvit sprostě mezi sebou, nikdo Vám BAN nedá. Jde asi jen o to aby jste nenahráli video kde 100x řeknete sprostý slovo a pak to budete rozšiřovat po netu. Jo přesně .... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ElvisLevis Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Jo a ještě k tomu SKYPE který všichni používáme, kdyby jste nevěděli tak minulí rok ho koupil za hromadu miliard hádejte kdo :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 MS vime....ja treba uz skype nepouzivam,v pc i tel zatezuje system a baterku.Ja pouzivam Viber a kam se na to hrabe Skype...Jestli neznate,zkuste.Za sebe doporucuju. Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ElvisLevis Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Dobře pane :-) není nad dobrou změnu. ještě jsem Vám hodil do sekce HER úplný seznam, kdyby jste ještě neměli favorita. Jinak zítra Vám tam hodím solo téma na hru TITANFALL, která vyjde 14. března 2014 na Xbox360, Xbox ONE a PC čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Titanfall je pro mě také trhák :) Teď přemýšlím spíše nad X1 ale musíme si rok počkat a potom se nám to vyobrazí v úplné velikosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Diky vsem za SZ, nicmene dopredu rikam, ze aktualne se do rakouska nechystam, takze bohuzel nikomu XBone dovest nemuzu. Dik za pochopeni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Ja taky ne...ale mam to do Vidne hodinu a kousek. .jestli nekdo chcete a zaplatite si naftu tak tam s vama sjedu :-) Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Já jedu do Vídně 6.12 se školou tak si kdyžtak řekněte :D Ale spoléhám na to, že se mi nikdo neozve :D Taťka tam jezdí na služebky takže kdybych se s ním domluvil, tak byste mohli mít X1 už v Pátek ale to fakt nevím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 A neni tohle hezky? Misto hadek urazek a hatovani se tu nabizime kdo komu sjede pro konzoli :-) :-) :-) Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Přesně :) přitom lidi na heurece se hádají a urážejí se navzájem :( Je to smutné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Souhlasim.. :-) smutny to je ale bude to tu asi ( bohuzel ) navzdy Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Jo to bude...hold závist je děs :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Jen se zeptám, kdy že vychází v ČR X1? :) Sorry za tak blbou otázku ale mám v tom zmatek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 X1 má bejt unor-březen přesně není datum uveden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 A tady je rozdíl mezi X360 a X1 ..podle nejlepšího dílu AC4 ..Už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Fajné :D Tak se mi kdyžtak ozvěte. Pokud jste z okolí Zlína ještě líp, protože nejlepší je dát hotovost, táta zajede a na příští den máte X1 :) (Cesta tam i zpět - 3,5 hodiny pro nás Zlíňáky a vyzvednutí X1 +- 30 minut a ještě jezdit po zákaznících kvůli služebce :) Benzín se asi počítat nebude :) (Jde to na firmu...asi :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Knabo : .A to se pocita :-) Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Docela me stve ze na xko ted nemam...ps4 jsem zaplatil uz komplet ale na xko si budu muset pockat.Kdybych ho ted koupil tak me zena zabije...Byt,hypoteka,dcerka...vsechno se neda :'( Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.