ElvisLevis Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 tak si pro to osobne zajedte do nemecka/rakouska vsude se tam na polickach vali ... No jenže já chci Limited Edici Day One a ta se už neválí nikde :-) Chtěl jsem koupit dnes odpoledne přes gamesonly.at a nepostilo mě to dál v objednávce protože jsem měl uvedenou adresu v ČR. Tak mě to pěkně na..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Tomu se mi nechce věřit. Všude v regálech to maj a na netu nikde?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 ElvisLevis: to je hnus :-( a mají ho tam za parádní cenu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 No jenže já chci Limited Edici Day One a ta se už neválí nikde :-) Chtěl jsem koupit dnes odpoledne přes gamesonly.at a nepostilo mě to dál v objednávce protože jsem měl uvedenou adresu v ČR. Tak mě to pěkně na..... O tom jsem ti psal v SZ :) nápodobně A jinak koukám na ebay a je tam toho hafo a lidi tam dokonce přidávaj Xbox one day :) a koukal jsem že doba je od 7.12-13.12 doručení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 rico4: a na který ebay jsi se díval? protože na americkém mě celkem točí, že se tam dá sehnat xko za 13400,- a když připočítáš poštu + ten jejich slavný "import charges" a jseš na 17000,-, trochu maras... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Já koukal na Německej a tam je to zase samá akce a co není tak je přemrštěný. Jen blázen dá o trojku víc za ten samej přístroj, nebo absolutní nedočkavec :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 rico4: a na který ebay jsi se díval? protože na americkém mě celkem točí, že se tam dá sehnat xko za 13400,- a když připočítáš poštu + ten jejich slavný "import charges" a jseš na 17000,-, trochu maras... Na ten co si teď napsal..a jo máš pravdu jako 4500kč na víc je hodně velká pálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 kurde co teď chlapi? už mi z toho je normálně šoufl, jak furt jenom kutím, přepočítávám, objednávám, ruším objednávky a pořád dokola jak id*ot a nic z toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Tak moje žena si už myslí, že jsem blázen :-) Mám už skoro pocit, že bude lepší se na to vyprdnou a počkat až postě bude.Ale člověku to nedá...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Tak moje žena si už myslí, že jsem blázen :-) Mám už skoro pocit, že bude lepší se na to vyprdnou a počkat až postě bude.Ale člověku to nedá...... To jo nedá to..já už sem dneska prodal X360 takže držím už půůůst :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Já ho prodal před loňskýma Vánocema :-) Když koupím z Německého Amazonu tak je to i s daní ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Uno: težko říct jak je to s tím amazonem jinak teďka jsem našel standard edici, kterou posílají přes DHL , ale 17982,- je fakticky dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Jinak tady toto mi příjde celkem v poho http://www.amazon.de/Xbox-One-Premium-Bundle-Ghosts/dp/B00EPFW63K/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1385928428&sr=1-1&keywords=xbox+one, akorát z amazonu jsem nikdy neobjednával... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Na Amazonu je cena včetně daně, jen je dostupnost u non-bundle verze od 20. prosince, u bundlu s COD od 3. prosince. Sám jsem uvažoval, že nějaký vezmu na otočku, ale kdybych konzoli dal třeba za 15k, tak se mi to za nějakých cca 800 moc nevyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Tam jsem to taky našel ale nevím.Z ciziny jsem nikdy nic nebral a neumím pořádně řeč, takže........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Já to dávám schválně na amzazonu a výjde mi to na 545 euro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Mě to vychází na 514.06 Eur za základ bez hry včetně dopravy do ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 No mě to s tím Cod dělá 537,89 Eur, akorát doba dodání 5-21 prac. dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Včetně dopravy do ČR to je 544.59Eur a s tou dobou dodání to je tak, že 3. prosince by to měli mít skladem a potom doprava do čr trvá cca týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Jj ještě tam je Express-doručení na území České republiky (1 pracovní den) a vůbec se cena nezměnila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Trošku nechápu proč to každému píše jinou cenu... co se týče toho 1. prac. Dne, taky jsem si vsiml, že cena se nemění, tak nevím no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Tak ono záleží na bydlišti proto tito píše jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Myslím že to nikomu jinou cenu nehází, jen někdo kouká na verzi s hrou, někdo na verzi bez ničeho a pak taky někdo kouká ne cenu bez a někdo na cenu s dopravou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Tak jak už jsem psal 537 eur s dopravou a hrou, to je slušný... Teďka ještě zjistit, jak s tou expresní dopravou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 To jo nedá to..já už sem dneska prodal X360 takže držím už půůůst :( Já už ho prodal víc jak před 14 dny...to tě teprve čeká absťák, to čekání je nekonečný:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.