Uno Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Tak pokud ho maj vystavený běžne na krámě tak předpokládám, že ano, jinak by to tam jen tak neválel někdo :-) Já tam jel na objednávku, ale to na krámu nebyl ani jeden a ještě se dohadovala že tam mám mít 2 kousky, ale dobře to dopadlo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sector Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 A posilaj i do Cr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Ja tam byl v patek a meli jich opravdu hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simplik Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Ja tam byl v patek a meli jich opravdu hodne A jel jsi tam na blind nebo objednany kde to tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Ja jsem ho nekupoval zatim si myslim ze si vystacim s x360. Pockam az se vychytal mouchy a bude ofiko v CR. Stejne neni moc her. Ale jinak je mely normalne na krame na palete. Byl jsem konkretne v mediamarkt v elbepark drazdany je to hned u sjezdu z dalnice. Z dalnice to obchodni centrum jde videt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Ja jsem ho nekupoval zatim si myslim ze si vystacim s x360. Pockam az se vychytal mouchy a bude ofiko v CR. Stejne neni moc her. Ale jinak je mely normalne na krame na palete. Byl jsem konkretne v mediamarkt v elbepark drazdany je to hned u sjezdu z dalnice. Z dalnice to obchodni centrum jde videt. ofiko bych chtěl taky...ale to je v nedohlednu a ani borci z MS neví kdy to tu bude :( ...na X360 pařím už jenom FIFA14 ... kterou bych tuze rád hrál na Xone ...ale co jsem četl nefachá v ní FUT což není ok :( ale Forzu a RYSE bych ráád zapařil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 fut facha bez problemu, nebo teda aspon u mne. ale ja jsem obrovsky zklamanej, ze ve fife14 uz vubec neni standardni online lobby pro team match nebo 2vs2, to je strasnej vojeb... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 fut facha bez problemu, nebo teda aspon u mne. ale ja jsem obrovsky zklamanej, ze ve fife14 uz vubec neni standardni online lobby pro team match nebo 2vs2, to je strasnej vojeb... jo?FUT fachá online bez problemu?? tak poho....a cos myslel tím online lobby pro team match nebo 2vs2 ... ?? že nemužeš hrát 2vs_ online? já to řeším že hraju tu online sezonu a přizvu si hosta a hrajem třeba 2vs1 online... jestli myslíš toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 (upraveno) nevim, ja hral v sobotu par fut online zapasu a slo to bez problemu... ve fife 13 na x360, jsem vlezl do Xbox Live, Online Lobby, a tam si vybral. v mistnosti bylo 0-50 lidi a hral se danej mod hry. to ted ve fife14 uz vubec neni.nechci nikoho zvat do hry, ale zahrat si proste s kymkoliv, kdo je zrovna v te lobby. nechapu, kam EA dali hlavu, kdyz tuhle zmenu udelali. pro mne jinak fifa nestoji za nic, kdyz si nemuzu zahrat mod, ktery hraju nekde od fify11, defacto nic jineho jsme s kamosama nehrali... Upraveno Prosinec 17, 2013 uživatelem drogbazzzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 (upraveno) Ahaaa... hej to je ale divný, si si jist že to tam nikde není??? mrkni se doma mám teda FIFA14 na X360, ale podle mě to tam někde musí bejt, třeba skovaný bo s jiným názvem... jaké mody se tam dali takto hrát?? Hmmm...tak není máš pravdu...ted jsem našel toto: http://answers.ea.com/t5/FIFA-14/Fifa-14-Online-Teamplay-no-longer-available/td-p/1559557 http://answers.ea.com/t5/FIFA-14/Why-did-EA-remove-online-teamplay/m-p/1558649#M7890 tak to je mazec teda :( Upraveno Prosinec 17, 2013 uživatelem Tommy33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 ano bohuzel je to pravda. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 ano bohuzel je to pravda. :( ale co jsem četl, tak že by to mohlo bejt později dosazené v rámci aktualizace, že by to třeba nestihli doprogramovat atd...jako jak moc to zní pravdivě to nevím... ale teoreticky by to šlo... nevím proč zazdili NĚCO, co hraje tolika lidí ...a kort na Xone, kde FIFA14 má jinej rozměr zase.... chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 (upraveno) bude to tak, ze do fify15 oznami novou feature a vrati to tam zpet. Zapomen, ze by to nekdo daval do fify14. klasickej EA ripoff. Upraveno Prosinec 17, 2013 uživatelem drogbazzzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Čauves lidi, nechci zakládat další vlákno, tak se ptám zde. Nevíte jak nainstalovat Smartglass na tablet. Nejdřív mi to psalo, že to nepodporuje naší zem a teď už ten prográmek nemůžu najít vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Mě to nejde ani na phone ani an tabletu, nevím jestli není třeba windows... To by byla škoda :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Android jde, ale někde jsem četl, že se musí nějak změnit region či co, ale vůbec nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Tak to vypadá jen na win8 a snad iOS. Chjo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sector Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Ahoj prosim poradte, jak je to s Xone z US. Nevite někdo. Kámoš ho má objednanej z US resi napájení. Adaptér do zásuvky má, ale neví jak je to s napětím, jestli je to stejné jak u nás. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuco Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 (upraveno) Ahoj prosim poradte, jak je to s Xone z US. Nevite někdo. Kámoš ho má objednanej z US resi napájení. Adaptér do zásuvky má, ale neví jak je to s napětím, jestli je to stejné jak u nás. Diky Asi bude mít problém: http://support.xbox.com/en-GB/xbox-one/system/about-power-supply na mým je napsaný Input 200-240V ~ 2.5A, 50/60Hz Upraveno Prosinec 21, 2013 uživatelem tuco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ElvisLevis Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Ahoj prosim poradte, jak je to s Xone z US. Nevite někdo. Kámoš ho má objednanej z US resi napájení. Adaptér do zásuvky má, ale neví jak je to s napětím, jestli je to stejné jak u nás. Diky Určitě to stejný není, v USA je napětí 110V a u nás je 220V. Je důležitý si dávat pozor na redukci a leckterý laik by si mohl myslet, že koupí redukci z US na CZ a má vyhráno. Tyto redukce ale nekonvertují napětí!!!! K tomu slouží ,, MĚNIČ NAPĚTÍ ,, jako příklad uvedu měnič napětí s cenovou dostupností kolem 5-700 Kč, některé mají výkon 50W některé 100W a více. samozřejmě s tím roste i cena:-) http://www.ges.cz/cz/menic-napeti-mw-2p50-atstz-psu-GES07507268.html -50W http://www.ges.cz/cz/menic-napeti-mw-2p100-atstz-psu-GES07507269.html - 100W http://www.ges.cz/cz/menic-napeti-mw-2p200-atstz-psu-GES07507270.html - 200W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 http://www.onlineshop.cz/elektronika/domaci-videohry/konzole-xbox/konzole-xbox-one-kinect-fifa-14-168835P.html btw "nejlepší cena" co ukazuje HEUREKA ...mazec :-O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 :D Celkem síla Tommy33 :D jo a mimochodem...byl jsem v Rakousku v Müllerovi a měli tam 2 XOney s Fifou 14 za (jak už víme) 528,99€ :) takže si kdyžtak zajeďte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Masakr :-D nakonec to z toho Rakouska vyšlo úplně za babku :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 Všem Xboxařům přeji hezky vánoce,A šťastný nový rok Jestli to dobře dopadne Tak se k vám v Lednu připojím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 hele lidi kdyz si koupim xbox gold tedka co je na 12mesicu a zadam kod do xbox1 tak vsechno pujde vpoho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.