skolni.flakac Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 sice mám konzoli teprve na cestě, ale už jsem si dal like :) a myslím že 55 lidí za 2 dny je slušné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 No já si myslím, že to není špatná věc. Narazil jsem na to včera, pozval mě kamarád přes Friend List na Xboxu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 až budu doma taky se přidám, proč ne .) funguje nějaké napárování s Xbox účtem? (lidi lajknutý na této funpage bych měl automaticky v FL na Xku??) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 Máte někdo info kdy bude dostupný bílý Xbox One? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 já myslel že White verze je jenom limited pro zaměstnance MS ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 (upraveno) od 31.rijna bude k dostani v "Sunset Overdrive" bundelu http://www.amazon.co.uk/Xbox-White-Console-Sunset-Overdrive/dp/B00I9WV4OW nebo kdo uz ma cerny XO, tak si muze poridit tuto nalepku lol http://www.amazon.co.uk/Microsoft-Xbox-White-Cover-Decal/dp/B00GYUIZ3Y Upraveno Srpen 26, 2014 uživatelem tofi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 Tak ten bundle si mohu objednat už i na zavvi..ale rád bych ho koupil v tuzemském obchodě...ne v UK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 tento bundel byl oficialne oznamen i v cesku http://www.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/consoles/bundles/sunset-overdrive jen jeste neuvadi kdo ho bude prodavat, mozna alza (bilou ps4 uz maji v nabidce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 osobne se mi nejvic libi XO COD 1TB verze http://herni-konzole.heureka.cz/microsoft-xbox-one-1tb/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 (upraveno) Pokud alza bylo by to nejlepší..beru tam i bilou ps4 a služba s 5ti letou zárukou je tam fajn..Ta COD verze je taky moc pěkná...ale barevně by mě do obýváku moc nešla... Upraveno Srpen 26, 2014 uživatelem Hráč123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 už jenom na tom obrázku na ebay to vypadá hnusně. a hned jak konzole začne topit, tak se lepidlo rozteče a samolepka "steče" dolu. Ne děkuji. Raději černou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 Pokud alza bylo by to nejlepší..beru tam i bilou ps4 a služba s 5ti letou zárukou je tam fajn..Ta COD verze je taky moc pěkná...ale barevně by mě do obýváku moc nešla... a nedává MS nějakou záruku vlastní jak tomu bylo u X360? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 a nedává MS nějakou záruku vlastní jak tomu bylo u X360? mozna casem bude ale zatim pisi toto: http://www.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/disclaimer Zákaznická podpora a záruka je k dispozici pouze v zemích podporovaných konzolí (seznam je uveden níže). Austrálie Rakousko Brazílie Kanada Francie Německo Irsko Itálie Mexiko Nový Zéland Španělsko Velká Británie Spojené státy americké Další země budou potvrzeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 mozna casem bude ale zatim pisi toto:http://www.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/disclaimer Zákaznická podpora a záruka je k dispozici pouze v zemích podporovaných konzolí (seznam je uveden níže). Austrálie Rakousko Brazílie Kanada Francie Německo Irsko Itálie Mexiko Nový Zéland Španělsko Velká Británie Spojené státy americké Další země budou potvrzeny Reklamoval jsem i tady a vše v pohodě. Normálně to opravuje firma v Praze :) Takže no stress :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Srpen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2014 no já vim. právě porto se ptám. já jsem tenkrát reklamoval flešnutou konzoli, z vypáleným dvd v mechanice, která mela "kruh smrti" a asi po týdnu dorazila nová konzole s dopisem, že je vše opraveno a že doufají, že odteď budu hrát jen originální hry. :D Takže u MS no strees :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 Microsoft dokáže být solidní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 Konečně je zde, hra kvůli které jsem si koupil před 3/4 rokem Xbox One - NHL 15 - zatím demo, ale alespoň něco :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 Konečně je zde, hra kvůli které jsem si koupil před 3/4 rokem Xbox One - NHL 15 - zatím demo, ale alespoň něco :-) Jojo, hlavně ta nextgen grafika :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Čaute, dneska jsem si všiml, že už je v regionech česko. Tak jsme to u kámoše změnili a po restartu se objevil ochuzený store (něco jak u x360) a koruny při placení, ale co mě zaráží je, že mu zmizelo vše co se týkalo goldu, všechny slevy a všechny games with gold atd... Ale na stránkách xbox.com, či xbox.cz píše, že je vše aktivní a platné, tak tomu moc nerozumím, zkoušeli jste to někdo? Provedl jsem změnu jak na konzoli, tak v profilu na stránkách.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Musíš počkat do 5.9.2014, jak to bude oficiálně u nás. Potom by to snad mělo být lepší. Do té doby tak zůstavám na UK regionu, protože bych se jinak nemohl dívat ani na BluRay disky, nic. :-) V klidu. Bude to tam co nevidět. I lokalizace napříkald u Metro: Redux by měla naskočit po 5.9.2014 do CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Ty a nevíš jak to bude s cenami, myslíš že v CZ regionu to bude o kapku drahší než UK? myslím, že to tak bylo i u X360... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 ceny jsou lepsi ryse stoji 1199kc uk 50liber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Tak to je tím pádem v klidu, ale u své konzole radši fakt počkám na 5.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Kolik na uk stoji diablo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Srpen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2014 Podle aktuálního kurzu 1258,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.