Tommy33 Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 http://www.alza.cz/xbox-one-wireless-controller-play-charge-kit-d2121307.htm otázečka ten : Play & Charge Kit, asi není součástí základního balení X1? tak že si koupím tento set, a musím koupit další Play & Charge Kit pro druhej ovladač??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Presne tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 když už tu píšete o Forze.... tak lepší koupit Forza GOTY nebo Foza Horizon 2 ? ... na X360 sem hrál jen Forza 4, horizon sem nekupoval .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Presne tak... fucking !!! a jak teda nabíjíte ten ovladač? .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Baterky,nebo koupit tenhle kit...bohuzel...ale je zase pravda ze starej ovladac vydrzel na dve alkalicky baterky snad mesic...proste pokud nechces kupovat furt baterie tak se tomu nevyhnes... K Forze : Mam doma Forzu i Horizon...kazda je trochu o necem jinym...Horizon spis na vyblbnuti s kamosema,klasicka Forza " vaznejsi" zavody na okruzich...tak to vidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 (upraveno) Osobne mam v ovladaci dobijeci baterky, ovladac ma micro usb konetkro takze se da dobijet primo v gamepadu, napr behem hrani se automaticky dobiji, a nekdy baterky dobijim v nabijecce protoze je to rychlejsi, ten kit neni spatny ale neni to zadna nutnost. doporucuji enelopy http://www.alza.cz/sanyo-eneloop-aa-tuzkove-nimh-1900mah-8-ks-d468873.htm k Forze, v podstate nehaji nic jineho nez Forzu5, hral jsem vsechny dily a 5 je proste nejlepsi, genialni fyzika a ted next gen grafika proste must have. Na Horizon 2 jsem zvedavy, hral jsem 1 a je to proste arkadovejsi verze Forzy, prirovnal bych to k Test Drive napr. kazdopadne Forza 5 a Horizon 2 jsou uplne jine hry a obe maji sve misto na X1. Upraveno Září 4, 2014 uživatelem tofi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Me spis u Horizonu 2 zarazila ta grafika...jako moc next gen to na me nepusobi zatim.... Tofi: a jak je to v 5 dilu s tema klubama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 s klubama nevim co presne myslis, ja hraju hlavne single zavody a pak rivals me bavi, jinak multaky nehraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 (upraveno) FM 5 O VIKENDU ZDARMA PRO GOLD : www.eurogamer.cz/articles/2014-09-04-forza-motorsport-5-je-pro-gold-uty-po-tento-vikend-zdarma S klubama : V FM 4 slo vytvorit klub -zalozit,pojmenovat,prijmout cleny,dat barvy - pak jsi souperil s jinejma klubama a lidma... To bylo prave hrozne fajn a hodne to ozivilo celou hru si myslim... Vice info : www.m.zing.cz/novinky/23684/vikendove-pareni-forza-5-pro-xbox-live-gold Upraveno Září 4, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Osobne mam v ovladaci dobijeci baterky, ovladac ma micro usb konetkro takze se da dobijet primo v gamepadu, napr behem hrani se automaticky dobiji, a nekdy baterky dobijim v nabijecce protoze je to rychlejsi, ten kit neni spatny ale neni to zadna nutnost.doporucuji enelopy http://www.alza.cz/sanyo-eneloop-aa-tuzkove-nimh-1900mah-8-ks-d468873.htm k Forze, v podstate nehaji nic jineho nez Forzu5, hral jsem vsechny dily a 5 je proste nejlepsi, genialni fyzika a ted next gen grafika proste must have. Na Horizon 2 jsem zvedavy, hral jsem 1 a je to proste arkadovejsi verze Forzy, prirovnal bych to k Test Drive napr. kazdopadne Forza 5 a Horizon 2 jsou uplne jine hry a obe maji sve misto na X1. enelop baterky sou fakt dobrý, měl sem v starém fotáku co byl na baterie... tak že koupáím druhej kit, já jsem zvyklej na ovladače s kabelem (nestarám se o baterky, odezva po kabelu je o něco lepší (prej), sice překáží kabel, ale to je podá :D ) a auta sou stejná pro oba díly, nebo nějaké rozdíly...co čtu, tak asi pujdu do Forza 5 ... co ten článek že bude o vejku zadara? :D bych si stáhl rovnou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Prvni ceska recenze Xbox One, velmi pozitivni ! http://bonusweb.idnes.cz/xbox-one-test-recenze-0tt-/Magazin.aspx?c=A140903_100716_bw-magazin_oz#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Do F5 urcite bez je to nejlepsi hra na X1 na dlouhou dobu Auta jsou rozdilna, ve F5 jich je vic a hlavne vsechna maji ten virtualni mod kde je muzes prozkoumat ze vsech stran, dale rivals mode a kazdy mesic nove vyzvy, obchod s tuningy a designy, a sdileni tvych vytvoru, proste jako vylepsena FM4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Titulek "Je skvely!", ale v textu "recenze" nic moc o prednostech nepisou.. No, co chtit od BW.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Ahoj lidi, fakt mě baví číst tady Vaše články a jak to nemůžete vydržet. Stejnej "blázen" jsem byl v Prosinci, když jsem letěl z Prahy do Německa :-) Co se týká baterek taky doporučuji mít nabíjecí a hotovo. Vždy mi vydržej do večera a přes noc je nabiju a po práci mám na několik dnů zase vystaráno. Mám 2, takže to není vůbec problém. Myslí, že každý najde doma nabíječku z dob nabíjení baterek do foťků a nemusí utrácet za další věci. Co se týká her, tak určitě doporučuji RYSE - grafická pecka, Forza mě moc nebere, ale grafika je taky supr, Watch Dogs - klobouk dolu. Hodně povedená hra! I když jí člověk dohraje, může dělat plno blbostí dál. Taky jsem hodně nadšenej ze služby EA kdy díky poplatku cca 120,- měsíčně můžete hrát hry aniž by si jí kupoval, alspoň vím, že za to neutratím peníze protože si jí nekoupím (např. Batelfield) No a samozřejmě srdcovka NHL 15 dle dema to je supr a samozřejmě je předobjednáno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 xbox mám už 3/4 roku a i přes to jak jsem zezačátku dost pochyboval, tak musím říct, že jsem s odstupem spokojený :) Uno: já používám ten battery pack :) ale dobíječky fungují stejně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 (upraveno) Já teda osobně používám toto http://www.ebay.com/itm/New-Dual-Charging-Dock-Charger-Station-2-x-rechargeable-Battery-for-XBOX-ONE-/171251443347?pt=US_Video_Game_Chargers&hash=item27df61a693 výdrž cca 14 a více dní, při intenzivním každoddenním hraní cca týden... Dock + 2 baterie, celkem v klidě a usb kabel se dá použít s 5V trafem pro chytré telefony.... EDIT: jo a dělal dneska někdo dnešní update? Nepřišel jsem na nic zásadního, cz dashboard se samozřejmě nekoná.... Upraveno Září 4, 2014 uživatelem kucis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 kucis pecka příští týden hned objednám :) dík moc... se bude hodit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Já používám obyčejný baterky a jedu na nich zhruba týden. Ale jinej dotaz. Když prehodim lokaci na cz jak to je s kreditkou? Zadavam znovu? Po včerejším shlédnutí cz store mě spadla brada. Ty ceny některých her v poho. To jsem nečekal. Nhl za 1200 Metro Redux 800 atd. To je v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 update jsem jeste nezkousel, jdu na to a taky si stahnu nove odmeny do forzy 5 (1,5M creditu) kdo by mel taky zajem tak tady: https://rewards.forzamotorsport.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Co rikate na cenu hry minecraft na cz live? Docela brutalni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Já teda osobně používám totohttp://www.ebay.com/itm/For-XBOX-ONE-New-Dual-Charging-Dock-Charger-Station-2-x-rechargeable-Battery-/321498121338?pt=US_Video_Game_Chargers&hash=item4adac8047a výdrž cca 14 a více dní, při intenzivním každoddenním hraní cca týden... Dock + 2 baterie, celkem v klidě a usb kabel se dá použít s 5V trafem pro chytré telefony.... EDIT: jo a dělal dneska někdo dnešní update? Nepřišel jsem na nic zásadního, cz dashboard se samozřejmě nekoná.... Me se ten odkaz nechce otevrit..musis mit ucet na ebay...muzes sem hodit obr.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 wow tak update slusny, zmenila se uvodni bootovaci logo, zmenilo se menu settings a pribyl region Slovakia a Czec Rep.! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 strejda 999: jo musíš pokaždé, ozkoušeno tofi: to už bylo v tom minulý týden onefootman: zkus teď http://www.ebay.com/itm/New-Dual-Charging-Dock-Charger-Station-2-x-rechargeable-Battery-for-XBOX-ONE-/171251443347?pt=US_Video_Game_Chargers&hash=item27df61a693 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 kolik je cena minecraftu: na ebay nemusíš mít účet, aby se ti to zobrazilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 minecraft stoji 3999kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.