kucis Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 ja som prave zabalil xbox a zajtra frči do Nemecka do servisu Co se stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 ja som prave zabalil xbox a zajtra frči do Nemecka do servisu Do Německa? Já jsem myslel, že se to posílá do Prahy... Já jsem byl dneska Xbox vyměnit za jiný kus v prodejně a stejně tam jde slyšet jak pracuje hdd, když je v pokoji úplné ticho a když jsem v dashboardu. Možná jen o trochu míň než u toho předchozího. Prodavač říkal, že se mu to zdá normální, tak já už fakt nevím co si o tom myslet. Buď jsem paranoidní, nebo je Microsoft tak neschopná firma, že skoro celá várka pro ČR je vadná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 nahraj ten zvuk nicméně, je to konzole a stejně jako pc jde slyšet nejvíc vždy mechanika....spíš si někdo z čr chtěl nahrabat kapsu :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Do Německa? Já jsem myslel, že se to posílá do Prahy... Já jsem byl dneska Xbox vyměnit za jiný kus v prodejně a stejně tam jde slyšet jak pracuje hdd, když je v pokoji úplné ticho a když jsem v dashboardu. Možná jen o trochu míň než u toho předchozího. Prodavač říkal, že se mu to zdá normální, tak já už fakt nevím co si o tom myslet. Buď jsem paranoidní, nebo je Microsoft tak neschopná firma, že skoro celá várka pro ČR je vadná. Cela ne,ja ho mam v poradku a je uplne tichounkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanzi Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Dante ale toto je až moc velky hluk, mal som radsej kupit ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uno Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Tak já musím zaklepat, ale co jsem si koupil před 3/4 rokem, tak ta je uplně tichoučká. Občas si hrábne, ale tak to je normálka. Takže asi bych měnil dokud to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 nahraj ten zvuk nicméně, je to konzole a stejně jako pc jde slyšet nejvíc vždy mechanika....spíš si někdo z čr chtěl nahrabat kapsu :D :D :D Nahrál jsem to na mobil a on ten zvuk na videu nejde ani slyšet :-D Je to fakt tiché a jde to víceméně slyšet jen v úplně tiché místnosti, nebo když k tomu dá člověk ucho. Navíc jakmile se spustí hra, tak to ztichne úplně. Nevím k čemu bych ten zvuk přirovnal, napadá mě asi jenom praskání statické elektřiny, ale to asi není zrovna vhodné přirovnání :-D A určitě to není mechanika, protože všechny hry mám digitální a není to ani větrák, protože ten zvuk to dělá i když větrák neběží. Takže jsem si docela jistý, že je to harddisk. Jako kdybych si o tom problému nepřečetl tady na fóru, tak bych se nad tím vůbec nepozastavil a považoval to za normální. I prodavač v obchodě říkal, že to je normální. Tak uvidím, záruka je 2 roky, takže poslat Microsoftu to můžu vždycky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 on jde spise slyset zdroj poslechni si ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Tak já musím zaklepat, ale co jsem si koupil před 3/4 rokem, tak ta je uplně tichoučká. Občas si hrábne, ale tak to je normálka. Takže asi bych měnil dokud to jde Já taky musím zaklepat, ještě když jsem nedávno zjistil, že jsem někde za*ebal fakturu z toho něměckého obchodu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 tak xbox zaregistruj na xbox.com a zadnou fakturu potrebovat nebudes a reklamaci budes resit přes xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Ještě ze jsem xko koupil pred 4-5 měsíci. Jde pouze slyšet zdroj ve standby to vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Hele chci se zeptat,neexistuje nejaka apka ktera by slouzila pro komunikaci v intermetovych forech? Jako treba tapatalk,a pak da se nekde nastavit ,kdyz se nekdo prihlasi a zacne hrat hru aby to ta konzole napsala jako upozorneni ze ten dotycnej hraje tohle? Bejvalo to na stary 360 ale tady mi to neukazuje...dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Jako appka do mobilu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 Jj presne a pripnul by jsi ji do postranniho panelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2014 (upraveno) Ahoj všem. Dnes jsem si byl vyzvednout X1 edici s Fifa 15 a Forza 5 v datartu a modlil se, ať nechrčí. Bohužel to nestačilo a hned od prvního zapnutí hlasitý a hnusný chrčení (jako kdyby byl špatný HDD) :cry: Takže mě nečeká nic jinýho než reklamace (jen rozbaleno, zapojeno, ozkoušeno a zase dáno do krabice). Chci se jen zeptat, je rychlejší a lepší zavolat na podporu (od 10h) a domluvit si aby si pro konzoli přijeli (nikde na netu tato možnost není, jen vytisknout štítek a odeslání)? A stačí, když dám do stejné krabice co jsem to v ní koupil samostatnou konzoli (bez adapteru a veškerýho příslušenství)? Vycpu to nějakýma igelitkama bo papírem. Prosím o pochopení, přešel jsem z PSka, tak jsem hodně zklamaný, ale slyšel jsem, že Microsoft je ve vyřizování a servise skvělý tak budu doufat, že mi dojde nový kus co bude fungovat jak má :) Díky moc, kdyby mi to někdo stručně, ale jasně vysvětlil, budu fakt vděčný. P.S. Konzoli už mám reglou na xbox.com. Co když mi dají novou, to opět registruji tu co mi dojde? EDIT: Vytvoril jsem i servisni protokol (objednavku k odeslani na servis). Je to nejak podstatne, i kdyz chci volat, aby si pro konzoli dojel kuryr a ne ja to posilal k nim? :-) Upraveno Září 8, 2014 uživatelem Zaky doplneni informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Jediná appka je do smartphone a to smartglass pro xbox one ale musíš mít přátele ve favoritech aby Ti to hodilo notifikacni hlásku v phonu. http://www.xbox.com/cs-CZ/smartglass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Kurde chlapi, tak ať se vám to podaří brzy vyřešit, ať múžete co nejdřív hrát.... Kdo ví co to je za zapomenutou várku xboxů, když se mezi nimi válí i DayOne edice, to je fakt divné.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 kua dost nemilé zprávy toto číst :( :( ... furt ještě čekám než se mi doprová X360 a zbytek her ... tj důvod proč etě X1 nemám ... no tak snad až bdu kupovat (doufám next week) že už to bude nějaká jiná várka než tato :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Budes to muset zkouset v obchodech abys nepadnul na spatny kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Tak ja jsem na tom stejne.Vcera zakoupen elektroworldu C.B.By me natahlo fakt.A to mam stazeno 50% forzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 navíc já chtěl kupovat po netu spolu s dalšíma hrama, ovladačem atd :/ noo uvidíme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Tak pres podporu jsem nachystal Xko a dnes si maji pro nej prijet. Ja jen prave doufam, ze kdyz mi ho vymeni, ze nebudu mit stejne spatny kousek. V obchodech ho jen tak nevymeni, kdyz je uzrozbaleny a jako tedy pouzity, ne? ceka se opravdu tech 10dnu? To je hruza, to nevydrzim :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Tak pres podporu jsem nachystal Xko a dnes si maji pro nej prijet. Ja jen prave doufam, ze kdyz mi ho vymeni, ze nebudu mit stejne spatny kousek. V obchodech ho jen tak nevymeni, kdyz je uzrozbaleny a jako tedy pouzity, ne? ceka se opravdu tech 10dnu? To je hruza, to nevydrzim :roll: Já jsem byl Xbox One vyměnit u Xzone a normálně mi ho vyměnili, rozbalili nový kus, vyzkoušeli a dali mi ho za ten můj, žádný problém s tím nebyl. Asi záleží na ochotě prodejce. Proto taky nakupuju právě u Xzone, kde jsou velmi ochotní a znají to co prodavají. A jak jsem já reklamoval před pár lety svůj Xbox 360, poslal jsem ho Microsoftu a nový přišel snad už za tři dny, nebo tak nějak, prostě strašně rychle. Nebo mají ještě tuším nějakou službu že ti nejprve pošlou nový a až potom si vyzvednou ten poškozený. Nebo tato služba v ČR neplatí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Ano, Xzone nebo treba jrc jsou super, to jaou shopy zamereny opravdu na hrace. Ale ja kupoval v Datartu na splatky, tudiz beztak nemaji vic kusu a cekal bych tak jako tak ;-) No, tak snad si ho vyzvedne a dojde novy co nejdriv. A tvuj druhy kus uz v pohode? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 No jestli je v pohodě, o tom by se dalo polemizovat :cheesygrin: Kdybych to měl brát podle toho, jak většina říká, že má být absolutně nehlučný, tak v pohodě není. Nějaké zvuky vydává když zrovna není zapnutá hra, ale jsou podstatně tišší a ne tak škrábavé, jak u toho předchozího. Prodejce mi řekl, že mu to připadá normální. Takže to neřeším, protože když se na to fakt nesoustředím, tak to neslyším. Kdybych mi to začalo vadit, nebo se to zhoršilo, tak to už pošlu přímo Microsoftu. Taky mám obavu, že kdybych jim to tam poslal teď, tak mi příjde zase nějaký vadný. Takže i tak bych asi chvíli počkal, až bude nějaká pozdější várka. Záruku mi to píše až do listopadu 2016, takže se nebojím, že by se to nevyřešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.