Permon Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 To je panečku nadšení :-) Co se týče dashoardu, tak ten mě, po odladěném z x360, vůbec nesedl a zápasím s ním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Tommy33- ten tvuj seznam majitelu xbox je tady na foru uz delsi dobu, a u kazdeho GamerTagu je i vypis jeho her, viz. zde -> http://console-forum.net/tema/162777-seznam-hracu-xbox-one Taky je tenhle seznam GT + her na FB strance Xbox ONE CZ/SK ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Tommy33- ten tvuj seznam majitelu xbox je tady na foru uz delsi dobu, a u kazdeho GamerTagu je i vypis jeho her, viz. zde -> http://console-forum.net/tema/162777-seznam-hracu-xbox-oneTaky je tenhle seznam GT + her na FB strance Xbox ONE CZ/SK ;) a nebo zde: http://xboxone.php5.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 ok paráda díkys... na FB se přidám až dojdu dom ... zatím her mám prd, tak že začátkem října se přidám do komunitic Forza5 a FIFA15 ,)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warsmash Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 (upraveno) Tak dnes mi přišel mail, že mi Xbox One posílají zpátky UPSkou ze servisního centra ve Frankfurtu, sériové číslo zůstalo stejné, tak předpokládám, že proběhla jen oprava. Uvidím kdy dorazí, ale nejspíš pondělí nebo úterý. Ale zajímavé je, že mi chodí maily nazvané "Stav konzole Xbox 360" tak snad je to jen překlep :-D Upraveno Září 19, 2014 uživatelem warsmash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Tak dnes mi přišel mail, že mi Xbox One posílají zpátky UPSkou ze servisního centra ve Frankfurtu, sériové číslo zůstalo stejné, tak předpokládám, že proběhla jen oprava. Uvidím kdy dorazí, ale nejspíš pondělí nebo úterý.Ale zajímavé je, že mi chodí maily nazvané "Stav konzole Xbox 360" tak snad je to jen překlep :-D jo jo, tak mi tam svítí xbox 360, tak jsem taky zvedavej, co dneska vybalím z balíku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Tak konzole je doma. Nová tichá a jako omluva 1 měsíc na Live zdarma. Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warsmash Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Tak to je pěknej bonus ! :-D Taky budu doufat, že tam něco najdu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Já ji teda budu posílat v pondělí jelikož ten rachot zevnitř a sekání her už me donutilo zavolat na podporu.......to nám tady poslali pěkný odpad kluci z MS :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Tak muzu zvolat huraaa!! Dnes mi dosla, pustim a slysim jen krasne ticho (krom mirneho veteacku) :-) Tak novy kus a 1mesic zdarma gold! Takze fajn. Ted spis jen prolezu nastaveni a az bude vic casu, postahuju hry a poradne se s ni seznamim. Jibak si me pridejte, gamertag je "Zakoush" (bez uvozovek). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 tak paráda, já už od pátka hraju bez problémů, včera jsem objednal FIFA15 a FORZA 5 GOTY ... tak že si mě přidejte: Tommmmy33 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Jak dlouho vam trvala ta reklamace konzole? ja to odesilal ve minulou stredu a jeste ted mi sviti ve stavu reklamace - prijato v servisnim stredisku ( nebo neco takoveho :D ). Jinak dnes mi dorazil Venox X controller od vyrobce Tuact, tak si konecne muzu poradne zahrat online FPS, akorat mi chybi jeste ta konzole :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Takze jsi to nakonec poridil jo? :D tak se pak podel o dojmy nebo postni foto... Uz jen ta konzole chybi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Jak dlouho vam trvala ta reklamace konzole? ja to odesilal ve minulou stredu a jeste ted mi sviti ve stavu reklamace - prijato v servisnim stredisku ( nebo neco takoveho :D ). Jinak dnes mi dorazil Venox X controller od vyrobce Tuact, tak si konecne muzu poradne zahrat online FPS, akorat mi chybi jeste ta konzole :D Mně to přišlo za 11 kalendářních dnů od odeslání. Možná, že když jsi z Prahy, tak to bude ještě rychlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Takze jsi to nakonec poridil jo? :D tak se pak podel o dojmy nebo postni foto... Uz jen ta konzole chybi Jojo poridil jsem to, nafotim k veceru. Kazdopadne je mi to ted k nicemu bez konzole, takze dojmy muzu rict az po odzkouseni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 No ja si ted stejne nezahraju...Miho providera koupila jedna zparchantela firma a nic nefunguje,takze mam zatim smitec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Tak to je na prd, tak doufam, ze se ti to vyresi co nejdrive at si muzeme zase neco zahrat spolu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Taky doufam :( ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 ty jo a není lepší klávesnice a myš. tohle si tak nějak nedokážu představit. PS: Chlapi co je s váma. já tu 2 dny pařím forzu jak divej a vy nikde. mákněte :D ve čtvrtek bude fifa, tak at mam s kým pařit. PS: doufám, že má někdo z vás dvou DESTINY. bud ho mít taky totiž :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Makat muzu jak chci ale kdyz mi nejde net tak se muzu na hlavu stavet..Snad to daj brzo do kupy,zaparil bych.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Kdyby xbox podporoval mys a klavesnici bez nejakych specialnich pripojeni usbecek atd., tak bych to tak poridil. Tohle je vlastne kvalitni herni mys a k tomu pohybovy gamepad, ktery muzes bez problemu nahradit jakoukoliv klavesnici. Takze je to v podstate predrazena mys a klavesnice :D Destiny mam v planu kupovat, jen je pro me prednejsi Forza Horizon 2, tak podle toho kdy dorazi konzole ze servisu, tak se uvidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Horizon 2 je bomba,uz se na to tesim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Ke klavesnici : To se mi nejvice libi na konzili je že kazdy ma stejne podminky jako ostatní hráči a není tan jako na pc HWSKILL.. Proto hraji FPSka jen na konzoli vsichni stejné podminky a pak se teprve pozná kdo je jak dobrý :) Jinak příšti tyden chci pořídit XO doporučíte nějaky obchod ?? Chci s FiFou a Forzou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 no a právě tady myslím, že bude člověk s myší mnohem lepší. no uvidíte Ke klavesnici : To se mi nejvice libi na konzili je že kazdy ma stejne podminky jako ostatní hráči a není tan jako na pc HWSKILL.. Proto hraji FPSka jen na konzoli vsichni stejné podminky a pak se teprve pozná kdo je jak dobrý :) Jinak příšti tyden chci pořídit XO doporučíte nějaky obchod ?? Chci s FiFou a Forzou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Na PC je to snad stejny ne? kazdy ma mys a klavesnici. Jak ma kdo dobrou mys a klavesnici uz zalezi na kazdem zvlast. Mimochodem na konzolich je to uplne stejne, dnes si muze kazdy koupit jiny ovladac, kde jdou nadtavit ruzne funkce, klavesu a mys, usb do ktereho pote muzes zapojit mys a klavesu a programovat ruzne tlacitka a comba. Uz davno to neni takove, jak pises ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.