onefootman Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Hosi a proc jste si porizovali konzoli kdyz tam stejne date klavesku a mys? :D:D:D Nic proti,jen rejpu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Ke klavesnici : To se mi nejvice libi na konzili je že kazdy ma stejne podminky jako ostatní hráči a není tan jako na pc HWSKILL.. Proto hraji FPSka jen na konzoli vsichni stejné podminky a pak se teprve pozná kdo je jak dobrý :) Jinak příšti tyden chci pořídit XO doporučíte nějaky obchod ?? Chci s FiFou a Forzou :) já jsem v pátek koupil Kinect Bundle na ORIGINALKY.CZ a naprosto bez problému, tak že bych doporučil tam :-) ---------------- jinak FUCKING klávesnice a myš na Xboxu??? to moheš rovnou hrát na PCčku :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 (upraveno) Tak mi ukaz, jak hrajes na pc Destiny :) BTW ja hraval vzdy online jen na pc a to hlavne FPS, ted jsem koupil xbox hlavne kvuli Forze. Nicmene si chci zahrat FPS i na xboxu a jakozto clovek, ktery se nikdy nenauci ovladat analog na Aim atd., tak je pro me tato moznost perfektni vysvobozeni a muzu si uzivat i ostatni hry na plno :) Upraveno Září 23, 2014 uživatelem setik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Ke klavesnici : To se mi nejvice libi na konzili je že kazdy ma stejne podminky jako ostatní hráči a není tan jako na pc HWSKILL.. Proto hraji FPSka jen na konzoli vsichni stejné podminky a pak se teprve pozná kdo je jak dobrý :) Jinak příšti tyden chci pořídit XO doporučíte nějaky obchod ?? Chci s FiFou a Forzou :) Já nakupuju u Xzone, takže bych doporučil tam. Možná to není úplně to nejlevnější, ale když byl nějaký problém, vždycky mi vyšli vstříc a byli velmi ochotní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Hele Setiku ty fakt budes kupovat Destiny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Hele Setiku ty fakt budes kupovat Destiny? Pravdepodobne ano, ted kdyz si to muzu poradne zahrat a uzit diky mysi, tak si to asi poridim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Pravdepodobne ano, ted kdyz si to muzu poradne zahrat a uzit diky mysi, tak si to asi poridim. pošli link, kterou budeš kupovat pls .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Tommy33 tuhle mam - http://console-forum.net/tema/167413-venom-x-controller-novinka-na-poli-hernich-ovladacu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Setik : No ja jsem nad tim taky premyslel,ale za hru bez pribehu kde behas po 4 mapach jim takovy prachy nedam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 To je jasny, me ale nejde o pribeh, ale o multiplayer, stejne jak BF3 a 4, tam taky jde jen o online hrani :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Taky nevim jestli do toho jit nebo počkat na sunset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Jasny no,ja pockam az to vyjde i s DLC...ted mam v planu Horizon a Aliena,na toho jsem hodne zvedavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Tommy33 tuhle mam - http://console-forum.net/tema/167413-venom-x-controller-novinka-na-poli-hernich-ovladacu hmmm zajímavé :-O ty sedíš u stolu ked hraješ X1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Neni potreba sedet u stolu, herni podlozku na mys si muzu dat kdekoliv a ten jejich gamepad pro ovladani pohybu mas jako gamepad v jedne ruce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 U toho Venomu : Stabilizace strelby apod..,...trosku podvadeni ne?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Trosku? spise hodne :D zalezi na kazdem cloveku zvlast, jestli tohle bude vyuzivat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 no na gauči položenej ho asi nemáš ne?? ... já osobně hraju v takovém tom obrovském sedacím pytli ..kde vlastně ležím :D :D tak že toto bych nemohl mít... ale vypadá to zaujímavě ...nicméně jak píše jednonožka, trochu podvádění :D ..ale aj tak to je o skillu, kterej s tím máš :D sou pro-gameři co hrajou tyhle FPS střílečky a rozsekali by skoro kohokoli aj kdyby hrál s myší a kláfkou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Setik:No ja to nechtel napsat tak natvrdo...:D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Tommy33 ja hraju na sedacce nebo v loznici na letisti, takze to mam vzdy kde polozit. Tak ono jak si to napsal ty, tak to vypada, ze to za tebe i pomalu miri, ale ono by to melo melo fungovat tak, ze kdyz strilis full auto, tak ti mys automaticky jede sama jemne dolu a tim eliminuje kopani zbrane a to je ta zazracna stabilizace. Tak aspon fungovala tahle funkce na moji byvale Roccat Kone +, jenze u tehle mysi to bylo slozitejsi nastavit a ve finale to bylo k hovnu, protoze to nebylo nijak znatelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Ja se treba na ovladaci naucil hrat vic takticky...Na gamepadu proste tolik nejde nekam vbehnout za roh a jen spolehat ze kdyz tam bude nejakej typek tak rychle zamirim a mam ho...Kdyz jsem se tohle naucil a pochopil tak jsem i v online v bf bejval max do 4tyho mista... Edit: ale na velky vzdalenosti mam problem porad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 tak že sedíš na sedačce a ruku máš dole v místě kde sedíš to je nepohodlně ne? při držení myši by měla být ruka(loket) na nějaké podložce a ne v vzduchu...ale asi jde o zvyk ... zajímavá ta stabilizace, to jsem netušil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Tak ono tohle neni tak o ovladaci, ale spise o hernim stylu a taktice :) Tommy33 kazdemu to vyhovuje jinak a je to o zvyku jak rikas, me to problem nedela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 přesně tak ....ale fifu a arkádofky a tak hrješ na orig gamepadu ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 No pravda je ze hrat se da na vsem...Kdysi davno jsem v nejakym hernim poradu videl kluka kterej hral turnaje Fify na kniplu k letadlum:D ...ale ja radsi zustanu u gamepadu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 hhh to jsem na PC taky pujčil kámošovi :D :D :D hráli sme FIFU a já na klávce a on na letecké páce :D :D to už je dááávno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.