onefootman Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Jinak se zeptam,kdyz zapnete xko bez internetu taky vas vyskoci chybova hlaska? Cerna obrazovka a error Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Na origo gamepadu hraju vse ostatni, od arkadovek, pres fifu, po forzu atd., jenom strilecky na tom Venom X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Tahle hlaska na me vyskocila pri zapnuti xka bez netu,je to normal? Snad se to spravne zobrazi,posilam z tapatalku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 popravdě jsem nezkoušel ho zapnout bez netu, mám ho permanentně zapojenej na LAN ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 onefootman : To vypadá jak u 360 ta chyba E74 přehřátí čipu :DD No tohle bude asi něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 No tak nevim :D ale vsechno funguje jak ma...teda krome netu,ale to je providerem... Packys2 : Nestras :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 (upraveno) [ATTACH]26124[/ATTACH]Tahle hlaska na me vyskocila pri zapnuti xka bez netu,je to normal? Snad se to spravne zobrazi,posilam z tapatalku. našel jsem toto: http://forums.xbox.com/xbox_forums/xbox_support/xbox_one_support/f/4269/t/1793081.aspx EDIT: jj taky jsem na to koukal, i na jiné weby, nikde nění žádná konkrétní odpověď ... tak já bych to neřešil, pokud to funguje :-) Upraveno Září 23, 2014 uživatelem Tommy33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 (upraveno) Dik kouknu... EDIT : No nekdo pise ze problem pri auto updatu nekdo ze to tim neni ...tak netusim...jinak to zatim maka tak to nebudu resit.. Upraveno Září 23, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Jen se tak zeptám než se konzoli přivezu domů jo. Trhá se nějak konzole ať už v menu nebo v nějaké hře ?? A je poznat rozlišení které je menší než 1080p ?? Děkuji za odpověd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Jen se tak zeptám než se konzoli přivezu domů jo. Trhá se nějak konzole ať už v menu nebo v nějaké hře ?? A je poznat rozlišení které je menší než 1080p ?? Děkuji za odpověd.. u mě všechno naprosto plynulé, defaultně mám nastaveno 1080p a vše vypadá fakt parádně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Mas doma vedle sebe 2 tv a ps4 (tusim ze to bylo mysleno vuci psku) aby jsi mohl porovnavat? Stejne to nebudes resit si myslim...ja to taky neresim a mam konzole obe...V menu mi pripada ze.reakce jsou pomalejsi to ano,ale nic zasadniho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 hrajete nekdo WARFRAME?? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 klidne zahraju :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 klidne zahraju :-) poslal sem ti žádost o přítelství ... večer po 20té budu už doma a možme zapařit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 za chvíli to mam stažené, takže klidně si mě taky přidej. - RoooSooL hrajete nekdo WARFRAME?? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 za chvíli to mam stažené, takže klidně si mě taky přidej. - RoooSooL fajne :-) tak posláno, si mě přidej: Request sent. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 Stojí to za to stažení? Nějak nejsem schopen se rozhodnout, jestli tu gamesu zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 Ja to hral asi 10 minut :-) a smazal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 :D :D :D není to až zas tak zléé :D ...dneska mi dojde FIFA15 UE a FORZA 5 GOTY ....tak na to stejně nebudu mít čas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Aha, tak ušetřím místo na disku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Hele chci se zeptat jak se da vlastne dat video treba na muj fb? Priklad: gol ve fife - xko mi ho nahraje automaticky do upload studia,ale kdyz tam pak vlezu tak nikde moznost share nevidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Hele chci se zeptat jak se da vlastne dat video treba na muj fb? Priklad: gol ve fife - xko mi ho nahraje automaticky do upload studia,ale kdyz tam pak vlezu tak nikde moznost share nevidim... To by mě také zajímalo... dokážeš si je přehrát na profili Xbox.com v poho, ale není tam taky nic jako share, copy link atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 No ted jsem na to prisel...Gamedvr slouzi pro prime nahravani,upload studio pru upravu,strih atd...nahrat video je mozne pouze na svuj YT kanal JENZE!!! Aby jsi to nahral,musis otevrit youtube a v yt dat uploads a nahrat nove video...mensi zadrhel ale je ze kdyz otevres yt tak se ti ukonci hra....kdo tuhle hovadinu vymyslel by potreboval proplesknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 No ted jsem na to prisel...Gamedvr slouzi pro prime nahravani,upload studio pru upravu,strih atd...nahrat video je mozne pouze na svuj YT kanal JENZE!!! Aby jsi to nahral,musis otevrit youtube a v yt dat uploads a nahrat nove video...mensi zadrhel ale je ze kdyz otevres yt tak se ti ukonci hra....kdo tuhle hovadinu vymyslel by potreboval proplesknout... no omfg... to jsem myslel že bude více nějako provázané ... a hlavně jednodušší ... a zkoušel si to dáš na split? levá strana hra, pravá strana YT ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Jinak.jezdim ted Horizon 2, nechcete si.nekdo zahrat? Kdyztak dejte vedet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.