Permon Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Nemá Horizon 2 být oficiálně venku až 3.10.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Ja myslel demo...da se hrat i v mp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Zvažuje někdo koupi nebo už obědnal jednu z edic co maj přijít?Hodně mě láká Advanced Warfare Edition s 1Tb diskem,v JRC byla předobědnávka za 11290,- teď už je za 13590,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Warfare je hezka, moc se mi libi ale uz mam cernou :-/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 To je ,ale i varianta v bílé vypadá luxusně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2014 Já dneska předobjednal bílou variantu + sunset... Ta COD edice je zajmavá ale v obýváku by to působilo vtipně vedle černo bílé elektroniky a COD navíc neni nic za co bych chtěl připlácet..1TB disk je ale pěkný to jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Září 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2014 Tak zítra jedu kupovat XO forza+fifa.. Kupoval někdo v JRC jestli už tam nebudou ty bzučivé kousky ?? Nebo hoďte tip kde v Praze abych už zítra hrál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2014 Hele.ja.kupoval electro-worldu den po launchi a vse mam ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Září 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2014 A myslíš že seženu s Forzou a Fifou ?? Protože jsem se byl podívat v electroworldu a tam mají jen samotnou :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2014 Ja myslim ze jo...nevim,koukni na web :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brouczech Odesláno Září 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2014 ja mel take z electroworldu s fifou a forzou a vrcela mi. Kamarad v patek koupil u czc.cz bundle s titanfall a ma ji ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kucis Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Tak zítra jedu kupovat XO forza+fifa.. Kupoval někdo v JRC jestli už tam nebudou ty bzučivé kousky ?? Nebo hoďte tip kde v Praze abych už zítra hrál :D Čau, kámoš kupoval verzi fifa + forza a nuveříš po týdnu začal sice bzučet, ale bzučel jen pár dní a už nebzučí, nechápu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Já kupoval bundle v CZC a musím zaklepat na dřevo, konzole naprosto tichá. V neděli jsem si pustil X360 a po X1 jsem si připadal jako bych pustil vysavač :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Vysavac je slabi slovo...kdyz jsem zapnul x360 s rgh s vetrakama na 70% to byl teprve pruvan:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Ach jo :( ja poslal konzoli na reklamaci 16.9 a od 18.9 mam stav v myservice.xbox.com - Produkt prijat v servisnim stredisku. Od te doby zadna zmena, by me zajimalo, kde se to zaseklo a uz ted vim, ze mi tento tyden take nedorazi :( servis MS stoji za ho.no :X psali, ze to bude vyrizene obratem a uz budu tri vikendy bez konzole, kvuli banalni zavade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 To je naprd...a nezkousel jsi volat na podporu?Tohle uz je fakt dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 já kupoval Kinect Bundle bez her na Originalky.cz a také naprosto v pořádku, následně sem si tam zakoupil FIFA15 Ultimate a Forza 5 GOTY .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Co se týče nahrávání, tak upload studio automaticky nahrává videa do onedrive, kdo chce může si ty videa z onedrive přes pc stáhnout. Jinak v pátek beru dovču a jdu si pro Horizon 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Co se týče nahrávání, tak upload studio automaticky nahrává videa do onedrive, kdo chce může si ty videa z onedrive přes pc stáhnout. Jinak v pátek beru dovču a jdu si pro Horizon 2 :) jako že , když např v FIFA dám gol... pak se napíše že záznam byl uložen, na svém profilu na xbox.com jej vidím ... ale ked se přihlásím pod stejným učtem na OneDrive, je tam prázdno ... jak to ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 ono když se nahrává záznam tak v xboxu se drží jen dočasně dokud si ho člověk neuloží. Sice nevím jestli se tímhle krokem automaticky uloží na onedrive, vím že pokud to proženete přes upload studio tak po té se na onedrive uloží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 tak že mám když se nahraje (objeví se ta hláška, a mohu podržet home button, nebo říct Xbox něco) tak by mě to mělo hodit do toho upload studia? a následně teda > onedrive ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Ach jo :( ja poslal konzoli na reklamaci 16.9 a od 18.9 mam stav v myservice.xbox.com - Produkt prijat v servisnim stredisku. Od te doby zadna zmena, by me zajimalo, kde se to zaseklo a uz ted vim, ze mi tento tyden take nedorazi :( servis MS stoji za ho.no :X psali, ze to bude vyrizene obratem a uz budu tri vikendy bez konzole, kvuli banalni zavade. Tak to máš teda Pech Já ji tam poslal ve středu minuly týden a dneska už ji převzala UPS takže počítám v patek je doma. A mám novou konzoli tak snad bude vse OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 No po dnešním hledání na internetu jsem konečně objednal u xzone a zítra si pro to jedu mají tam 2ks.. Zeptám se kupoval někdo tam? Mám si radši konzoli nechat vybalit a poslechnout si jí ?? Já jsem zvyklý si přijít pěkně do teplíčka a rozbalit si to pěkně doma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Nech si ji zkontrolovat...unboxing pak muzes udelat doma znovu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Dobře :) Ne chtěl jsem si to natočit pěkně na youtube tak proto se ptám .) Doufám že budou ochotný.. Ale zase je to 11k tak snad nebudou řečičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.