onefootman Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Konzoli vybali-vyzkousi-zabali...takze doma muzes vybalovat znovu :D a na yt to dat taky muzes ne?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Pravda pravda :) Jinak se zeptím ten onen zvuk se ozývá kdy?? Když je konzole pod proudem v menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 To netusim,ja ji mam ok ale mam pocit ze tu lidi psali ze.ji staci jen strcit do proudu a pozna se to....prolez topic radsi...Jinak gratulace a uzij si zitrek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 Koukám, že z koupě XO se stala adrenalinová záležitost:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 kjuler: Ano přesně tak :D Ne natáčím hodně videí na YT a fonoušci se těší na nové hry z XO takže chci udělat videjko i jak ho rozbaluji tak proto takové hloupé dotazy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Kruci kde berete čas ještě natáčet videa? Já mám problém s časem už jen při hraní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 No tak konzole je doma, ale i přes to že jsem si nechal konzoli vybalit a spustit tak to bylo v takové hale kde jsem nic neslyšel a konzole byla ultra tichonká.. Přijedu domů do klidu a co se nestane zapnu do zásuvky a slyším ten otřesný zvuk a už jsem věděl že je to v háji.. Ted si stahoval update a celou dobu to tu vedle mě píska.. Jsem doslova nesranej i když jsem věděl že to xbox dělá a nechal jsem si ho jak ♥♥♥♥♥ vybalit.. No jaké doporučujete řešení?? Reklamace u MS.. A to jsem si chtěl zahrát a užít si to mýsto toho jsem jen nasranej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Ty jo tak to to je na pytel...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eMJay Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 No mě když přišel z reklamace, tak jsem ho zapojil do zásuvky a taky vydával zvuk docela podobný tomu, kvůli čemu jsem to poslal na reklamačku, ale mnohem slabší a po cca 10s to přestalo, asi se nabíjel nějaký kondenzátor a od té doby naprosto tiché. Jinak jsem četl na ofiko fórech, že prý beta updatu dashboardu teď na říjen ten zvuk eliminovala. Ti co jsou přihlášení to betaverzí dashboardu a měli ten problém s hlukem, tak jim přestal po aktualizaci někdy před 3 dny. Tak zkus počkat až vyjde nová kompletní verze dashboardu, což snad už bude brzo a pak uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 No tak s tím updatem by to bylo super.. Takže ještě nějaký ten čas počkám a jestli to nepřestane tak padí do servisu.. Ale mám to tu vedle sebe a i když je konzole vypnutá v tom spešl stavu tak ten zvuk je slyšet. Myslím si že bez reklamace se to neobejde :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenja Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Já ji čekám každým dnem ze přijde že servisu MS tak sem zvědavý. Bylo mi sdeleno ze mu posílají úplně novou konzoli tak snad už s Tim nebude problém jinak budu hodně zlý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Tak teď jsem dohovořis s příjemnám pánem na MS podpoře ten za mě vyřešil registraci konzole i reklamaci na email mi poslal udaje kam konzoli odeslat takže dobré. nechce se mi moc čekat na nějaký update když jiné konzole zvuk nedělají.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Lidi poradte kde koupit levne akumulator s kabelem na dobijeni ovladace...uz me nebavi porad kupovat baterky....Pripadne kdybych koupil jen nabijeci baterie budou se mi nabijet kdyz budou uvnitr a kabelem propojenej ovladac s konzoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Nak připojit můžeš normálně USB kabelem ketrý máš u mobilu a do ovladače dát nabíjecí baterky a uvidíš jestli se nabijou :) Jinak přes USB kabel jsem dnes hrál fifu s ovladačem XO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 A jde hrat jen s usb kabelem? Tzn.bez baterek uvnitr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Ano jde!. Koupil jsem z Ebay 3m kabel ale po 3tydne mi spadnul na zem a ohnulo se mi USB port. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 No ja mam doma 3 metry prodluzku klasicky usb a na jednom konci ten port co je v ovladaci ( myslim mini usb?) tak budu hrat zatim takhle...Nechci zitra hrat Horizon 2 a zjistit ze mam vybitej ovladac :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 :D stejny port jako na smartphone USB micro. Obacejny kabely neumeji nabijet baterie. Jen aby to vedel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Jo to tam mam..Diky:D to je.sami mini,micro atd...a uz se v tom pomalu neorientuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Se tes az budu nano :D. To je same jako u simkaret. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Tak to uz budu uplne ztracenej:D jsem trochu zaspal no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Xbox zabalenej a zítra posílám do Frankfurtu snad bude drzo doma :) Ještě se zeptám platí se nějaké poštovné ?? Nebo vše zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Říjen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2014 Je to naštěstí zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 http://www.originalky.cz/Microsoft-Xbox/Xbox-One/Prislusenstvi/Microsoft-Xbox-One-Play-Charge-Kit-XONE.html já mám toto (2*) a naprosto paráda ... kabel má u konektoru indikaci nabíjení , délku 2,8m tak že luxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Lidi poradte kde koupit levne akumulator s kabelem na dobijeni ovladace...uz me nebavi porad kupovat baterky....Pripadne kdybych koupil jen nabijeci baterie budou se mi nabijet kdyz budou uvnitr a kabelem propojenej ovladac s konzoli? Ja si koupil tohle, za tu cenu dve batarie a dva kabliky :) http://www.herni-svet.cz/dual-controller-charge-play-battery-pack-x1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.