onefootman Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 (upraveno) Diky za rady :D co ty Setiku uz mas xko? EDIT : Vezmu ten dual kit,cena je fajn,snad to neco vydrzi Upraveno Říjen 2, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 minule tu někdo psal že mu to nefachá a bude reklamovat či co, tak já si raději připlatil za original a mám klid :D :D ... btw kdo hraje FIFA15, nepřijde Vám to nějaké těžší? :D sem včera hrál online FUTko a 4 zápasy 4 prohry :D :D :D a moc mě to nebavilo teda :D :D asi bych měl začít víc trenovat bo co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Me prijde Fifa v mp urcite tezsi,hlavne se blbe blokuje a pokud si souper prihraje do behu s RB tak pomalu nemas sanci prihravku zablokovat...Chce si to zvyknout ....ja prvni zapas dostal 5-0 ...pak uz se to trochu zlepsilo:D EDIT: konkretne na 3-0 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 no já mám 4 zápasy... 1:0 ... 3:0 ... 3:1 ... 5:1 :D :D hlavně mám vyplé všechny asistenty a hraju na taktické bránění ..a ne že drříš čudl a on běhá sám a jde přímo na nohy jako to dělá většina :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 No ja mam takticke braneni a zbytek tak na pul,strely mam semi atd...primo assisted nic...jenze mam pocit ze vetsina lidi v mp ma prave takticke braneni vypnuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Chtel sem se zeptat ve 14 me srali s tema nakopama za obranu. Jak se to vubec dela? Ze to nakopnou vzduchem presne na hrace a ten pak bum pomalu z prvni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 LB+Y ...prihravka do behu vzduchem...jinak ja jdu na Forzu Horizon,kdyz budete chtit pripojte se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 sakra. já už chci taky :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 No ja mam takticke braneni a zbytek tak na pul,strely mam semi atd...primo assisted nic...jenze mam pocit ze vetsina lidi v mp ma prave takticke braneni vypnuty jj snad všici ho mají vypnutý a jenom drží čudlík a on presují za ně ...a to se pak skoro nedá :/ to je shit potom... já mám vše manual krom snad střely mám taky na semi.. to bych se pak netrefil asi vubec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Diky za rady :D co ty Setiku uz mas xko?EDIT : Vezmu ten dual kit,cena je fajn,snad to neco vydrzi Jeste ho bohuzel nemam, volal jsem v poneli na podporu a rekli, ze nevi, kde se to zaseklo a ze pokud se to nezmeni do dvou dnu, tak zatlaci na techniky a posle mi email. Je ctvrtek a zase nic. Muj xbox se jim asi zalibil a chcou si ho nechat, kazdopadne jsem z tehle reklamace totalne znechucenej a muzu za me rict, ze servis od MS stoji za velke kulove. Urcite bych ho nikde nedoporucil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Tak to ti verim....to uz je 3 tydny ne? Hruza...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Jeste ho bohuzel nemam, volal jsem v poneli na podporu a rekli, ze nevi, kde se to zaseklo a ze pokud se to nezmeni do dvou dnu, tak zatlaci na techniky a posle mi email. Je ctvrtek a zase nic. Muj xbox se jim asi zalibil a chcou si ho nechat, kazdopadne jsem z tehle reklamace totalne znechucenej a muzu za me rict, ze servis od MS stoji za velke kulove. Urcite bych ho nikde nedoporucil. Tak to si jeden z mála co by servis od ms nedoporučoval, já další 100 co jsem čítal na netu si nemůžou servis vynachvalit. Máš prostě jenom smůlu, jsme jenom lidi a to že se jedna zakázka posere nemusí hned znamenat že celý servis stojí za prd. Nic není 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Pro me je to jen obrovske zklamani, ze vyhodim 14 tisic za konzoli s neprijemnym zvukem, kterou kdyz poslu na reklamaci, ktera ma trvat tyden, maximalne dva a u me trva 3 tydny, tak proste nemam dobrou zkusenost s MS a XONE uz od koupeni konzole. Prece nebudu vychvalovat MS servis jenom proto, ze u ostatnich to probehlo bez problemu a rychle, kdyz u me servis probiha tragicky. Urcite neni nikdo 100%, ale kdyz uz to posrali tim, ze se dali do prodeje problemove kousky, tak by se na tohle meli ultra soustredit, aby nedoslo k dalsim problemum a to nemluvim o jednom zdejsim clenovy, kteremu prisel XONE z reklamace a musel ho behem tydne poslat opet na reklamaci :D ale nemuzu se rozcilovat, prece maji na reklamaci jeden mesic, tak snad to aspon stihnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 setik dva týdny je standart týden ti nevím, kdo řekl, když se to vozí mimo republiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Včera jsem volal na podporu a říkal že do 14 dní by to byt hotové a maji na to 30dní. ALE stíhaji to pry i za 4 dny i kdyz se to posila mimo ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 jo ale tam záleží na hodně faktorech a štěstí...tzn. kde bydlíš, kdy ti to vyzvednou, který den atd.... x faktorů z nichž každý den to prodlužuje..jasný, že když ti to vyzvednou jako Pražákovi v pondělí dopoledne, máš se štěstím konzoli v pátek odpo doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Každopádně momentálně si XO na českém trhu může koupit jen opravdový střelec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Ja si ho koupil a mam ho v poradku...jsem strelec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Například ja včera :DD Nechce se mi čekat nez bude nova zasilka a bude to treba to samé takhle pockam 14dní (snad) a budu mit klid ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 xDante1986 jsem z Prahy a reklamace trva uz tri tydny, u me asi selhali vsechny faktory :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 A jaky maš stav reklamace jestli se můžu zeptat ?? Jestli ho MS neposlal a nekde se to neztratilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 jako stav reklamace mam stale to stejne jako od zacatku a to - Produkt prijat v servisnim stredisku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Je tady vůbec někdo kromě onefootmana, kdo koupil X1 v české distribuci a byl v pořádku? Já bych čekal od české pobočky Microsoftu nějaké kajícné vyjádření, když jde o takový průser. Pokud vím, tak jediné co k tomu Microsoft řekl, bylo že "slyšeli o tom, že se tento problém asi u 800 zákazníků (celosvětově) projevil". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Permon Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Neboj, je nás víc takových, co jej prozatím mají v pořádku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 Lidi, kteri si zakoupily XONE v druhe vlne, by meli mit konzole v poradku. To je jen my troubove, kterj chteli mit konzoli hned, tak ji mame urcenou rovnou k reklamaci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.