Sanzi Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 mne štitok vytvorili štvrtok a konzola prišla v stredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Všem přeji ať už to máte doma. Byl bych nasr.anej jako Čert ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Všem přeji ať už to máte doma. Byl bych nasr.anej jako Čert ;) jak sám ďábel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Nema cenu komentovat, jsem z nich totalne znechucenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 To aby sis vzal tejden dovolenou aby jsi to vsechno dohnal:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 To by bylo idealni :D ale kaslu na to. Spis abych mel strach, ze mi dorazi konzole z reklamace po trech tydnech a musel bych ji poslat na reklamaci hned znovu na dalsi mesic :D jako se to stalo skolnimu.flakaci :D aspon, ze u nej to netrvalo tak dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Když to tu tak pročítám tak tady by lidi pomalu chtěli další konzoli zdarma za to že jim zboží reklamují v zákonné 30ti denní lhůtě za 3 týdny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Taky mě to sere, ale co nadělám :/ Už jsem myslel jak se bdu prohánět ve Forze a ono nic :( Ted mi naskočil stav: Produkt přijat v servisním středisku.Jak dlouho jste měli vy tento stav než se to změnilo ?? Koukám tak každejch 5min. jak malej Jarda :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Na takoveho inteligenta jako je Hrac123 jsme tu urcite vsichni cekali, mockrat dekujeme za tvuj velice napomocny komentar ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Zrovna jsem si to taky rikal:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Taky mě to sere, ale co nadělám :/ Už jsem myslel jak se bdu prohánět ve Forze a ono nic :( Ted mi naskočil stav: Produkt přijat v servisním středisku.Jak dlouho jste měli vy tento stav než se to změnilo ?? Koukám tak každejch 5min. jak malej Jarda :DD To vlastne nemusis ani kontrolovat, o zmene stavu te budoj okamzite informovat emailem. Jinak by to melo trvat zhruba tyden, maximalne dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Chápu, že máš nervy na pochodu. Ale vážně..lidé si kupují i televize za 50 tisíc co mají vadu a takhle u toho nebědují.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Pravdepodobne sis necetl nase predchozi komentare a dle tve reakce jsem si usoudil, ze ani netusis o vyjadreni MS k tehle k problematice, proto nema smysl dal komentavat tve prispevky ;) btw. nejsi nahodou spis majitel PS? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Nechte toho...tohle povede akorat ke zbytecny hadce a myslim ze o to tady nikdo nestoji...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Chápu, že máš nervy na pochodu. Ale vážně..lidé si kupují i televize za 50 tisíc co mají vadu a takhle u toho nebědují.. jasně. v obchodě kde pracuju, vidím lidi rozčilovat se do nepříčetna kvůli botám za 500,- My jsme investovali cca 12 000,- do konzole, která nám měla okamžitě sloužit a poskytnout nám odreagování po práci. Nebo aspoň mě. A pokud jí za jeden měsíc pošlu 2x za sebou na reklamaci, tak snad mám právo na to, se rozčilovat. A nebo když čekám na něco 3 týdny, zatím co ostatní na to čekají 10 dní. Absolutně nechápeš souvislosti, takže bych ocenil, kdyby jsi se nevyjadřoval. Takovéhle kecy nám tady ještě chyběli OMG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Jsem majitelem mnoha konzolí...konzolovou válku na mě netahej toho se neučastním. Sám čekám na Sunset Overdrive bundle ale už mě unavovalo místo čtení o tom jak si konzole vede, featurách atd. je posledních pár stran je dotazník o tom kdo kdy kam poslal konzoli na reklamaci, že už čeká týden, že jí má tam a tam a že by za to měl dostat NEJMÉNĚ!!! to a to a to. Jako opravdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 jsi v kategorii pokec chytrkáku. tady se kecá. Chápeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 jsi v kategorii pokec chytrkáku. tady se kecá. Chápeš? Vice nez vystizne :D :D Hrac123: myslim si, ze tohle zbytecne rejpani sis mohl urcite odpustit, ale kdyz to mas zapotrebi a citis se tak potom lepe, tak proc ne ;) posluz si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 to ne :D do mě tady nikdo rejpat nebude :D na ženskou na podpoře jsem byl tak slušnej, jak to jenom šlo, až se tomu sama ženská tam divila, tak si o tom chci popovídat s někým, kdo bude na mé straně a chápat mě, a ne aby mě tady ještě nějakej "chudák" okřikoval, abych se klidnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Samozřejmě, že můj post byl rejpnutí...pročti si na to reakce (jako když kopneš do vosího hnízda). Zajmá mě situace kolem konzole protože na ní čekám sám. Ale od strany 125 se tu řeší dokola jedno a to samý. Proto jsem to chtěl popíchnout abyste si uvědomili, že ano je velmi mrzuté, že si koupím konzoli a ona nefunguje a musím jí reklamovat. To ostatně nechce nikdo ať jde o elektroniku, auto apod. ale ty stížnosti jsou liché...nemluvě o tom čekat nějakou kompenzaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Samozřejmě, že můj post byl rejpnutí...pročti si na to reakce (jako když kopneš do vosího hnízda). Zajmá mě situace kolem konzole protože na ní čekám sám. Ale od strany 125 se tu řeší dokola jedno a to samý. Proto jsem to chtěl popíchnout abyste si uvědomili, že ano je velmi mrzuté, že si koupím konzoli a ona nefunguje a musím jí reklamovat. To ostatně nechce nikdo ať jde o elektroniku, auto apod. ale ty stížnosti jsou liché...nemluvě o tom čekat nějakou kompenzaci. ale oni kompenzaci dávají, tak nevím v čem je problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 ale oni kompenzaci dávají, tak nevím v čem je problém V podobě dalšího ovladače nebo podobných nesmyslů co tu padaly? Tak to potom beru zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 A to ses tak natvrdlej a nebo jenom nepochopis, kdyz si tady nekdo uz z toho dela jen prdel ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Jenze to bylo mysleny s nadsazkou a z legrace...ne vazne:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 MS predtavil Roomalive Web: xboxweb.cz/ozivte-svuj-pokoj-s-roomalive/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.