Stepis Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 když tak se ozvi muzem dat garden ops :-) je to (Co-Op). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Tak taky mám kytičky tak můžem zahrát :) Jinak už máte tu aktualizace ?? U mě pořád nic hlavně že smartglass už je aktualizovaný a xbox pořád nic :( Nějaká rada ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Zkousel si to aktualizovat manualne v nastaveni? ja to tak udelal a v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Aha ono něco takového jde ? Jsem to včéra hleda a nic :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Je to tusim v systemu nebo nekde tam :) tam kde je update ovladace, tak je i update console Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Aha no vidíš už to mám :D a já si řikám všichni už si to vychvalují a já to pořád nemám :D Díky moc myslel jsem že to chodí jak na Xboxu 360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Tak jsem koukal na PvZ a porad mi to akorat nabizi Unpin...ale hra se neda stahnout...ja to nechapu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Nevím já jsem s tím neměl žádnej problém. Co odinstalovat tu EA aplikace a pak nainstalovat? Nebo máš aktualní update ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Ja to stahl bez problemu hned v ten den, co to bylo oznameno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Aktualni update mam...ja fakt nevim...kdyz to odinstaluju tak se zase budu muset zase.prihlasovat pres origin ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Řekl bych že určitě :( A nebo nějak vymazat cache to by také možná pomohlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Tak ja to zkusim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 No tak to je dobry...Odinstaloval jsem to a znovu nainstaloval..Nic jsem prihlasovat nemusel,kouknu na hry a? Porad to sami :D PvZ pouze pin to home... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Tak vymazat tu cache když si to pamatovalo no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 A jak se to dela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 No tak to nevím ale na google to najdeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Jdu googlit:D stoji ta PvZ vubec za to? Abych se tady s tim nesral kvuli ptakovine :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Ne ne je to super hra hrál jsem to na PC a s kamosema strašná sranda :) určité stoji takové COD s kytičkama a zombákama :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Chci se zeptat,dneska konecne se mi ve Vaultu na EA Access objevilo PvZ,akorat netusim jestli je to teda zdarma nebo jak...Kdyz hru rozkliknu tak se mi ukaze Install a pod tim buy a copy...Chapu to spravne ze.install je zdarma v ramci predplatneho a koupit copy je kdyz bych uz nechtel prodluzovat ea access? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 Ano je to tak jak píšeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Říjen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2014 smazani cache podrzet MS tlaticko na konzoli po dobu 10s-20s a ona se sama restartuje. Tim se cach smaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
setik Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 Nevite nekdo nahodou, jak si zahrat s nekym PvZ? kdyz se chci na nekoho z pratel napojit, tak mi to pise problem s pripojenim. Cruze mi rikal, ze za to muze NAT type, ten mam na strict a nejde mi zmenit, ani podle navodu na YouTube. Nemate nekdo nejaky jiny trik, abych si to mohl zahrat s prateli? ostatni hry fungujou s pripojenim bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 Si me pridej a vyzkoušíme to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 Ahoj,prave jsem si chtel pustit film na BD pres aplikaci bluray disc player a nic,napise to nejakou chybu a nespusti se.. Nevite kde muze byt problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 jakou chybu ti to napíše? mě to jede v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.