KRM Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 asi blba otazka..widle budou na xbox jen doplnkove zbozi?Nepovinne.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Březen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2015 Herní svět Tak jsme šťourali něco ohledně DX12 v Xbox One. Výkon by se měl u daných komponentů navýšit takto. CPU o 30-40%, GPU 20-30% a eSRAM 20%. Komunikace mezi těmito komponenty bude v tomto případě fungovat, tak že každá jádro daných komponentů bude spolu komunikovat nezávisle na nějaké frontě. A jaké hry by měli běžet již na DX 12? Fable Legends, Forza Motorsport 6 a HALO 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Duben 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2015 Jsem zvědav, jaká bude realita... Toto teoretické navýšení výkonu je hezká věc, ale dokud nepojednou multiplatformní hry ve stejné grafice/rozlišení/fps jako na PS4, tak tomu neuvěřím, ale rád bych, aby tomu tak bylo. Stále si myslím, že Xbox One má potenciál, ale zatím čísla a technické parametry mluví pro PS4. Každopádně mně to je jedno, já mám radsi Xbox a tyhle drobné rozdíly mě nezajímají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.