flY1 Odesláno Květen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2013 Ahoj všem. Opět se vracím k danému tématu. Mám RGH a spoustu her. Chtěl bych k nim stáhnout i obrázky. Přihlásil jsem se na JQE360.com a zaregistroval jsem se. Vzal jsem modem a router k XBOXu a propojil (nastavuje se tam něco ?, já jsem nic nenastavoval) a ve FSD General Settings/JQE360.com nastavil svoje přihlašovací údaje z JQE360.com. V SETUP/ Cover Downloading jsem zapnul Enable. V FSD u detailu hry jsem zvolil Refresh Cover a ono nic ! V pravém dolním rohu se (asi) ukazuje rychlost připojení a tam mám nulu, takže si nejsem jistý, že jsem byl vůbec připojený. Prošel celé tohle fórum, ale nikde jsem nenašel odpověď. Mohl by mi někdo pomoct ? Nějak blbuvzdorně to popsat. Děkuji předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Květen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2013 Hlavně v levém dolním rohu musíš mít IP adresu třeba 192.168.0.10 pokud máš tak v FSD najdi v menu clear data a zmačkni všechny tři záložky co tam jsou.Pak znova nastav cestu atd. a najdi si v menu někde automatická aktualizace po startu (teď přesně nevím jak se to jmenuje jsem v práci ) a dej aktualizovat ( snad to pochopíš nebo někdo napište jak jste to přesně jmenuje ) a hotovo. Jinak pokud nemáš IP pak to bude trochu složitější ,zkus najet do nastavení ale originál a najdi si tam připojení. Je tam buď wifi nebo kabel,vybereš podle toho co používáš a zkus připojení. Pokud nefunguje potom budeš muset nastavit router,ale to musíš potom napsat: 1.Co používáš za připojení -- to jest rovnou internet -- router -- xbox nebo internet -- router -- router --xbox atd. 2.Jaký router máš 3.a asi poskytovatele uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukstolda Odesláno Květen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2013 Čus nečetl jsem předcházející debatu..Ale ja nastavím v network seting automatic pak se připojím na wifi najedu na hru zmáčknu Y na detailech hry dám REFRESH ARTWORK a obaly se mi sami stáhnou.. Nepotřeboval jsem se nikde registrovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.