Sator Odesláno Květen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2013 zdravim Na PSstore je tet 50% sleva na bojovky jenže když si chci nějakou koupit třeba tekken tag tournament 2 kterej má být za cenu 364,50Kč tak u potvrzení platby mi to ukazuje plnou cenu 710kč,stejný je to u ostatních her,nevítě někdo co tam je za chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2013 Tak to kup přes web, tam je cena OK, na PS3 jsem nekoukal. https://store.sonyentertainmentnetwork.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sator Odesláno Květen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2013 už je to v pořádku,cenu večer opravili a mam koupeno,tet jen těch 18 Gb stáhnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sator
zdravim
Na PSstore je tet 50% sleva na bojovky jenže když si chci nějakou koupit třeba tekken tag tournament 2 kterej má být za cenu 364,50Kč tak u potvrzení platby mi to ukazuje plnou cenu 710kč,stejný je to u ostatních her,nevítě někdo co tam je za chybu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.