stevens129 Odesláno Květen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2013 Zdravím, chci se zeptat jaký vybrat NTB kolem těch 10 000,- pro pracovní/firemní účely. Tedy aby byl co nejrychlejší na práci na internetu, ve Wordu a podobně... Nic jiného se na něm dělat nebude.Můžu s jistotou říct, že po celou dobu jeho používání se na něm nezahraje jediná hra. Takže co nejrychlejší disk atd... Díky moc za rady. Jinak 10 000,- myslím bez DPH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 Já za sebe mohu doporučit HP 635 už ho mam půl roku a je bezvadný. http://www.czc.cz/hp-635-kral-levnych-notebooku/clanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nunak00 Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 HP 635 není špatný, ale ta klávesnice je hrozná, avšak je to asi způsobeno tím, že mám Sony VAIO, které stojí 3x víc, než je stanovený limit. PS: Táta má HP 630, což je de facto to samé jako 635, akorát s Intelem. Spíše bych doporučil tu 630, ale nevím, zda se dá ještě koupit. @blo9g Miku :3 :3 :3 :3 :3 :3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 Díky moc za rady, ale asi se bude brát tento http://notebooky.heureka.cz/hp-probook-4540s-c4z73ea/#c1601 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nunak00 Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 Jop, to je vcelku dobrá mašina, měl jsem tu čest. Za svou cenu předvede hodně velké divadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 Já za sebe mohu doporučit HP 635 už ho mam půl roku a je bezvadný.http://www.czc.cz/hp-635-kral-levnych-notebooku/clanek Me se teda moc nelibi, az tak, ze jsem ho uz pul roku nepouzil a jen mi doma lezi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 (upraveno) Díky moc za rady, ale asi se bude brát tento http://notebooky.heureka.cz/hp-probook-4540s-c4z73ea/#c1601 Určitě je dobré aby sis zvolil to co se líbí tobě. Ale hlavně si prosím tě nekupuj Acer. Nevím jak ostatní ale s touhle značkou mam nejhorší zkušenosti. My jsme ti tady zhruba nastavili konfigurační laťku na dnešní dobu. EDIT: Omlouvám se že je to tu dvakrát. Upraveno Květen 26, 2013 uživatelem blo9g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 Díky moc za rady, ale asi se bude brát tento http://notebooky.heureka.cz/hp-probook-4540s-c4z73ea/#c1601 Určitě je dobré aby sis zvolil to co se líbí tobě. Ale hlavně si prosím tě nekupuj Acer. Nevím jak ostatní ale s touhle značkou mam nejhorší zkušenosti. My jsme ti tady zhruba nastavili konfigurační laťku na dnešní dobu. Me se teda moc nelibi, az tak, ze jsem ho uz pul roku nepouzil a jen mi doma lezi. Tak já taky radši pracuju na IBM ThinkPad T42 ale tam trošku chybí ten výkon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 No tak pro mě to není. Je to pro Tátu. Já vybírat ntb, tak Alienware nebo Maca :D Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nunak00 Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 Alienware je hrozná plasťárna, alespoň tomu tak bylo, když jsem se s nimi setkal já. Když notebook, tak Sony nebo Microsoft :3 (myšleno i pro ultrabooky a počítače obecně). Jinak to HP je vcelku dobrý, hlavně není jen z plastu, ale i z hliníku, takže je i odolný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 Ale tak já s NTB zacházím dobře, takže mi jde o to co je vevnitř :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 To tak brát přeci nemužeš. Ty nevíš jestli ti ten notebook někdy spadne nebo ne. Já se taky k NB chovám dobře. Ale taky se stane že mi upadne. Taky musí vydržet celodenní přenášení ve škole apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 Mě nikdy neupadne :D Ale samozřejmě by měl být odolný Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Květen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 Ale tak já s NTB zacházím dobře, takže mi jde o to co je vevnitř :D sakra...toto ti je tazke pozriet na tebou vyhliadnute ntb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2013 trezzor: Nechápu co myslíš. Jinak NTB už koupen. A NEBYL PRO MĚ! BYL PRO TÁTU...(kdyby někteří nevěděli)...Díky všem za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.