Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Přechod z X360 na PS- Problém se sluchátky

Coffee CZ

Otázka

Jelikož jsem se poslední 4 roky zajímal hlavně o x360 a tím myšleny i fora apod.,jsem zde nový,takže všechny zdravím a doufám,že zde vydržím :)

Ale teď už k tématu: Jelikož jsem (zatím) velký srdcař x360, nejsem slepá ovce,abych s novou konzolí koupil,něco,čeho budu následně litovat. U mě zatím PS4 vede o 100% (ať už v hardwaru,který má lepší,nebo v tom,že není zpoplatněný multipayer,nebo to,že nemusím kupovat s konzolí ten otravný kinect, nebo prostě to,že si budu moct hru,kterou si koupí kámoš bez jakých koliv problémů zahrát také) Jediné co mě na PS štve,je ten ovladač :( nikdy jsem na něm nehrál,ale xboxový ovladač neměl žádné chyby a největší sklamání beru to,že zádní tlačítka (u xboxu LT a RT) nejsou ve tvaru "plynu" a při hrání závodních her bude toto určitě znát.

Začal jsem tedy řešit všechny komplikace,které by přechod z X na PS obnášel. Jeden z nich jsou moje sluchátka. Jedná se o tento typ ( http://www.alza.cz/razer-chimaera-gaming-headset-d239659.htm?kampan=heureka.cz ) a problém je v tom,že sluchátka lze připojit pouze na x360,nebo PC. Já jsem si ale vždy tak nějak poradil (redukcemi). Šlo by tedy (když zatím nejsou známé PS4 vstupy) zapojit moje sluchátka do PS3? samozřejmě,že budu kupovat PS4,ale pochybuji,že se vstupy na těchto konzolích budou výrazně lišit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

zvuk do sluchátek nebude asi až tak problém :) ale s mikrofonem se rozluč na 100%. Pokud jsem správně viděl na zadní straně podstavce by měl být vstup pro 2x cinch červený, bílý. Do toho zapoj AV kabel z PS3 a v sound setings nastav jako výstup AV kabel místo HDMI a zvuk ti bude šlapat. Tady máš odkaz na originální headsety pro PS3 link link

Odkaz ke komentáři

• 0
zvuk do sluchátek nebude asi až tak problém :) ale s mikrofonem se rozluč na 100%. Pokud jsem správně viděl na zadní straně podstavce by měl být vstup pro 2x cinch červený, bílý. Do toho zapoj AV kabel z PS3 a v sound setings nastav jako výstup AV kabel místo HDMI a zvuk ti bude šlapat. Tady máš odkaz na originální headsety pro PS3 link link

No já stejně uvažuji,že sluchátka prodám s celou mojí výbavou pro xbox a pořídím si 5.1 reproduktory a pro komunikaci koupim nějaký headset na jedno ucho,pouze pro komunikaci. Dočetl jsem se ale že PS3 má problémy s přehráváním 5.1 zvuku a degraduje ho pouze na stereo. V reproduktorech jsem se ještě tolik neoháněl,ale zatím se mi zamlouvají tyto krasavci ( http://www.alza.cz/genius-gx-gaming-sw-g5-1-3500-cerne-d371405.htm ). Kdo má zkušenosti s nějakými lepšími (preferuji výkonXcena), sem s nimi :)

Odkaz ke komentáři

• 0

z ps3 samozřejmě 5.1 zvuk dostaneš ale bude to dražší než bedny, které sis vybral. Bedný musí mít optický vstup nebo to nějak vyvést přes HDMI

jinak se zeptej tady http://console-forum.net/tema/18121-audio-na-ps3-repro-sluchatka-headsety

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu