tatman17 Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Ahoj Lidicky.Shanim nejakej poradnej head setik na PS3.Nevite o nejakej slusnejch webech kde maj poradne na viber.Tazim jsem nic moc nenasel asi neumim hledat.Dik za odpovet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 mno pokud vim muzes pouzit jakejkoliv BT headset celkem velkej vyber mas treba tady: http://www.alza.cz/18843680/headsety.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ellemenT Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Kazdy BT headset nefunguje (mno, mozna ano, ale rusi se to se sixaxisem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vasek3621468621596 Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 caw vsichni hodlam si koupit ps3 a chci se zeptat jak je to s kabelama hodlam hrat na monitoru takze kabel hmi-Dvid-D to uz mnam vyhlidnuto ale de mi spis o zvuk mam reprobedinky s normalnim 3.5mm jackem prostek klasika k pc je nejaka redukce nebo to ma ps3 na sobe myslim vystup fakt moc diky za help. marek_2080: upraven nazev topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 verbatim Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Má na sobě digitální výstup je to něco jako na domácí kino, ale žádnej jack na ní není a s tou redukcí nevim, já to mam připojený k tv a dva sinche do zesíku takže jednoduchý. PS3 má digitál(optical) výstup na 5.1 PS na mejl ti můžu poslat schéma z manuálu PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 PS3 má digitál(optical) výstup na 5.1 oj kamo ... nemel jsi na mysli coaxial ??? sry za ot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zaikai Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 jestli maj ty repro vlastní zesilovač v sobě tak z těch cinchu můžeš redukcí dostat samici 3,5 jacka a do ní píchnout ty bedýnky v nastavení audio si potom navol potřebnej výstup audio signálu přes tenhle kabel ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 verbatim Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 oj kamo ... nemel jsi na mysli coaxial ??? sry za ot Teď si mě zmátnul, ale fakt si myslim že se to jmenuje digitální výstup propojení optickým kabelem max. připojíš 5.1 Vše o nastavení zvuku PS3 http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/settings/audiooutput.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Jj.. je to digitální výstup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 no tak to si musim koupit monitor s integrovanejma:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JIRAS Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 Ahoj, poridil jsem si tyto sluchatka s USB konektorem a nemuzu je rozchodit, pouzivam 22" LCD s HDMI, typ sluchatek -HEADSET LOGITECH USB, u nastaveni zvuku v PS3 jsem vyzkousel vsechny kombinace a nic.muzete mi prosim nekdo poradit? diky:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maslo1468621435 Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 Skus ist do settings,potom do accessory settings,potom do audio device settings.Tie sluchatka mozes pouzivat asi len pre online komunikaciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narliza Odesláno Červen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2008 já zatim zkoušel 2 a oba jely bez problémů ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystof94 Odesláno Červen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2008 já měl jeden prez BT a ten mi rusil ovladac a tak jsem si koupil PS3 EYE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Červenec 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2008 Jo jo, to s tím rušením Sixaxisu jsem četl také, proto jsem raději objednal tento: http://www.playcentrum.cz/headset-logitech-usb-headset-475101.htm ale už čekám týden a furt ho neposlali, i když ho momentálně mají skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozdnisber Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 Ahoj, rád bych si nechal poradit od zkušenějších, jaká si mám pořídit sluchátka s mikrofonem k PS3. Vítám vyzkoušené tipy zejména na ta bezdrátová, protože kabely mě nebaví. Rozumím tomu správně, že sluchátka využiju nejen při on-line hraní ke komunikaci s ostatními, ale také ve chvílích, kdy chci hrát a nechci rušit zvukem konzole ostatní? Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 !G3r:@7t! Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 http://www.herni-prislusenstvi.cz/sony-playstation-3/prislusenstvi/-/playstation-3-bluetooth-headset/5244.html checkni tohle brouku, vypadá to celkem slušně.................. :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 no to je headset...a o zadnych sluchatkach jsem neslysel...ja to mam pres specialni redukci od mansdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 !G3r:@7t! Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 no to je headset...a o zadnych sluchatkach jsem neslysel...ja to mam pres specialni redukci od mansdy sluchátka, headset, není to vesměs na směs jedno? stejně, tohlencto je sice další headset, do toho bych řekl sluchátka :D : http://www.herni-prislusenstvi.cz/sony-playstation-3/prislusenstvi/-/playstation-3-gaming-headset/5553.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 no, tohle druhé jsou sluchátka...tamto bylo sluchhátkO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 !G3r:@7t! Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 no, tohle druhé jsou sluchátka...tamto bylo sluchhátkO :):) jéva to je rozdíl, takže přeci jen sluchátka existujou, fajné........... :):) EDIT : Zapomněl jsem dodat že tomu rozumíš správně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Červenec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2008 jo je to rozdil... u headsetu te muzou rusit okolni zvuky, coz je v nekterych domacnostech problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 twigy Odesláno Červenec 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 Mam ten stejnej jako Daxter a sem spokojenej. A oni expedujou do 7 dnu me to vyexpedovali taky az za 6 dní. A Dosel skoro za 10 dni. hruza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozdnisber Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Ja teda take nedelam rozdil mezi sluchatky a headsetem. Takze na tom mi tolik nezalezi. Spis me zajimalo, co skutecne pouzivaji ostatni ke svym PS3. Sluchatka z herniho-prislusenstvi.cz, gamehouse.cz, playcentrum.cz atd. znam take (umim googlovat), ale kdo z vas ma nektera ze sluchatek, ktera jste doporucovali? Jake jsou dojmy? Nebo jste jejich koupi zavrhli a koupili si radeji nejaka jina? Nekde jsem slysel, ze s PS3 dobre funguje bluetooth headset od mobilu. Ma k tomu nekdo nejake info? Mozna vypadam jako nevdecnik, ale fakt mi neslo o odkaz na shop, kde si muzu koupit nejaka sluchadla. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 mno ja sem si koupil sennheiser cx100 ty zapojim do telky na jedno ucho nasadim headset(momentalne stejne nefunkcni) a jedu ,ale zrovna pohodlny to neni no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 Mam ten stejnej jako Daxter a sem spokojenej. A oni expedujou do 7 dnu me to vyexpedovali taky az za 6 dní. A Dosel skoro za 10 dni. hruza. to máš dobrý, ale já už čekám měsíc, takže jsem to zrušil, chci objednat bluetooth ale nevím jak je to s tím rušením sixaxisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tatman17
Ahoj Lidicky.Shanim nejakej poradnej head setik na PS3.Nevite o nejakej slusnejch webech kde maj poradne na viber.Tazim jsem nic moc nenasel asi neumim hledat.Dik za odpovet.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
16
15
12
8
Nejvíce příspěvků v jednom dni
dub 5
9
dub 15
8
dub 7
8
led 16
7
Top Posters For This Question
huhla 16 posts
trezzor 15 posts
seth123 12 posts
Luk3z^ 8 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
dub 5 2010
9 posts
dub 15 2013
8 posts
dub 7 2010
8 posts
led 16 2010
7 posts
263 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.