Jump to content
  • 0

Audio na PS3 - repro, sluchátka, headsety,...

tatman17

Question

• Answers 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters For This Question

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

caw vsichni hodlam si koupit ps3 a chci se zeptat jak je to s kabelama hodlam hrat na monitoru takze kabel hmi-Dvid-D to uz mnam vyhlidnuto ale de mi spis o zvuk mam reprobedinky s normalnim 3.5mm jackem prostek klasika k pc je nejaka redukce nebo to ma ps3 na sobe myslim vystup fakt moc diky za help.

marek_2080: upraven nazev topicu

• 0

Ahoj, rád bych si nechal poradit od zkušenějších, jaká si mám pořídit sluchátka s mikrofonem k PS3. Vítám vyzkoušené tipy zejména na ta bezdrátová, protože kabely mě nebaví.

Rozumím tomu správně, že sluchátka využiju nejen při on-line hraní ke komunikaci s ostatními, ale také ve chvílích, kdy chci hrát a nechci rušit zvukem konzole ostatní?

Díky moc!

• 0
no to je headset...a o zadnych sluchatkach jsem neslysel...ja to mam pres specialni redukci od mansdy

sluchátka, headset, není to vesměs na směs jedno? stejně, tohlencto je sice další headset, do toho bych řekl sluchátka :D : http://www.herni-prislusenstvi.cz/sony-playstation-3/prislusenstvi/-/playstation-3-gaming-headset/5553.html

• 0

Ja teda take nedelam rozdil mezi sluchatky a headsetem. Takze na tom mi tolik nezalezi.

Spis me zajimalo, co skutecne pouzivaji ostatni ke svym PS3. Sluchatka z herniho-prislusenstvi.cz, gamehouse.cz, playcentrum.cz atd. znam take (umim googlovat), ale kdo z vas ma nektera ze sluchatek, ktera jste doporucovali? Jake jsou dojmy? Nebo jste jejich koupi zavrhli a koupili si radeji nejaka jina?

Nekde jsem slysel, ze s PS3 dobre funguje bluetooth headset od mobilu. Ma k tomu nekdo nejake info?

Mozna vypadam jako nevdecnik, ale fakt mi neslo o odkaz na shop, kde si muzu koupit nejaka sluchadla. Diky moc