netenziraku Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 Ahoj, sháním někoho z Brna kdo by mi pomohl unbricknout PSP 2004 pomocí PB a MMS. díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zodik Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 A nemáš Semi Brick? To by šlo spravit přes Recovery flasher ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netenziraku Odesláno Květen 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 Ahoj, zkoušel sem vyndat baterku a zapojit jen ke zdroji a taky nenaběhlo. Pak jsem zkoušel zapnout s tlačítkem R a dalšíma co jsem našel online. Existuje ještě nějaká další možnost bez PB? děkuji moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 Jaký je vůbec pod baterkou Date Code? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 Jaký je vůbec pod baterkou Date Code? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netenziraku Odesláno Květen 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 Je tam 8C, je to v nadpisu.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 Moje chyba. :) Tak 8C je deska TA-088v3 u který brick nejde, nebo spíš nešel. Už se to podařilo rozlousknout, viz tohle video: Ale osobně s tím nemám vůbec zkušenost, takže k tomu víc říct nemůžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 Moje chyba. :) Tak 8C je deska TA-088v3 u který brick nejde, nebo spíš nešel. Už se to podařilo rozlousknout, viz tohle video: Ale osobně s tím nemám vůbec zkušenost, takže k tomu víc říct nemůžu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 Razzer: Tohle už je známé strašně dlouho, že deska TA-088v3 jde unbricknout, přišlo se na to asi půl roku po vydání téhle desky. Nicméně je to strašně složité a finančně dost nákladné, protože si musíš upravit paměťovku (něco do ní připájet - ta věc co z ní trčí a musí se to objednávat někde z Číny, protože to jinde nemají) a pak musíš něco v té paměťovce přeprogramovat, pak to teprve jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netenziraku Odesláno Květen 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 Díky za odpověď chlapi. Kdyby se někdo našel kdo tohle dokáže za nějakou rozumnou cenu (do 500,-) opravit, dejte vědět. díky všem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.