PraliWAR Odesláno Květen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2013 Ahoj, Potřeboval bych radu. Dříve jsem měl starý Xbox a aby mi fungovalo video i s titulky, tak stačilo stáhnout kodeky. Mám momentálně nový Slim Xbox s RGH..Chci se proto zeptat jak znovu docílím situace, že mi půjdou videa i s titulky? Jestli se někde třeba dá stáhnout ten kodek?! Vím,že je to tady hodněkrát diskutovaný,ale pro RGH sem nic nenašel. A rád bych se vyhnul nutnosti spojovat titulky do filmu přes program v pc. Děkuju moc Lukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 Jestli myslíš starý xbox 1 (ne nový Xbox One), tak tam dodnes funguje XBMC => perfektní multimediální centrum. X360 bohužel neumí z multimedií ani co by se za nehet vešlo, zkoušel jsem XBMC pod emulátorem XK1, taky nejde. Taky to nechápu, dokonce jsem kvůli tomu tady dostal i negativní hodnocení, ALE PROSTĚ JE TO TAK :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PraliWAR Odesláno Květen 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 Jj myslel sem tím starý Xbox Phat. Tam sem právě dostal kodeky, šli stáhnout normálně přes live ještě než sem si udělal flash. Teď mám na Slimku RGH a nevěděl sem jestli tam jdou taky nějak dostat. Tak koukám, že asi fakt ne. Každopádně moc děkuju za reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.