Žemli Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 DOstalo se mi do ruky tohle PSP s cfw 3.52 M33 na kterym nejdou novější hry.snažil jsem se tam dostat novější ale nějak mi nejde update na novejší FW.nějaké rady? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 Hoď tam update na nejnovější 6.60. Nebo takhle, co ti to vlastně píše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žemli Odesláno Květen 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 The game could not be started(DADADADA) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 Hmm, tuším, že z těhle nižších firmarů musíš aktualizovat postupně, takže si zkus najít co bylo za firmware po tomhle 3.52 a aktualizuj to na novější verzi, pak to zkus na ten 6.60, pokud to bude psát to samé, tak postup zopakuj a zase to updatni na ten firmware co následoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žemli Odesláno Květen 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 zkusit to můžu.nemá někdo FUNKČNÍ odkaz nebo někam uploadnout nějakej starší FW????proklikal jsem všude možně milion odkazů a všude file not found Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.