MrGisop Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 Ahojte, chtěl jsem se zeptat mám PS Vitu s verzi 2.02. Je už flash?? Pokud ano tak bych byl rad kdyby mi sem někdo napsal postup. Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 ne, neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MrGisop Odesláno Červen 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 Někde jsem četl ze pomoci hry UNO nebo nějak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 Ano, bejvavalo. Ale ta uz je samozrejme davno opravena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MrGisop Odesláno Červen 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 Takže nic jiného není?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 jeste jednou, naposled - ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 tvl...každej druhej příspěvek obsahuje dotaz na flash atd... Proč to nejdříve neomrknete? Jinak si myslím, že kdyby se něco objevilo tak to sem hned někdo dá. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lvicektom Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 A zkoušel to někdo z vás? UNO opravené totiž rozhodně není....oprava proti eCFW spočívala ve vydání vyššího firmwaru,který už to nedovolil. Takže pokud máš Vitu s OFW 2.02, kup UNO, nainstaluj eCFW a normálně frčíš. (Samořejmě k celému procesu budeš potřebovat Open CMA a PS3, bez toho se neobejdeš) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Tak vyzkouseny to nemam, to je pravda ;). Kazdopadne tu hru stahli par dni po zverejneni exploitu a pak byla vystavena zpet. Predpokldam, ze opravenou. Ale pokud je to porad ta exploitovatelna verze.. nechce se tomu verit. Tys to ted nekdy delal a slape? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lvicektom Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Ano dělal a šlape....No oni to stáhli, mezitím vydali honem na Vitu nový firmware, který byl povinný a už ten exploit nedovolil a UNO se vrátilo zpět do PSN....Jen nevím zda se to vyplatí dělat jen kvůli těm ISO hrám....už se mi totiž stalo (a věřím,že to bude čím dál častější) že některý hry na VITU nejedou protože potřebujou min. firware 2.05. Dost přemýšlím,že se na to vykašlu a udělám aktualizaci....Mít Vitu abych mohl hrát PSP hry je asi zhýralost,když vemu v úvahu že na to jsem si mohl koupit nějaký obyčejný PSP za litr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Přesně tak...a kdyby jsi neaktualizoval tak se nedostaneš na PSN ne? A to je potom také ♥♥♥♥... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lvicektom Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Ano...bez aktualizace samozřejmě přístup do PSN není. Když chci něco z PSN dostat do Vity,tak to dělám přes PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MrGisop
Ahojte, chtěl jsem se zeptat mám PS Vitu s verzi 2.02.
Je už flash??
Pokud ano tak bych byl rad kdyby mi sem někdo napsal postup.
Dekuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.