Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prosím o radu - chci koupit starší Nintendo


android0088.cz

Otázka

Zdravím. Řekl jsem si, že bych si rád pořídil nějaké starší Nintendo (DS, DS Lite, ale možná i nějaké jiné - v těchto konzolích se moc nevyznám). Zajímalo by mě, jaký je rozdíl mezi Nintendem DS, DS Lite a DSi. Pak bych asi chtěl konzoli flashnout, abych si mohl hry stáhnout z netu. Jaké pamě´tovky používat, kde je koupit a kolik stojí? Prostě všechny základní informace jakou konzoli je nejlepší koupit, protože jsem Nintendo zatím viděl pouze na obrázku. :D Cenu bych si předstatoval něco kolem 1000 (samozřejmě že nějaká ta stovka navíc). Opravdu se v tom moc nevyznám, tak snad mi někdo vše vysvětlí a pomůže mi. Předem moc díky.

PS: Spěchá to!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Tak ds byla prvni verze.pak prisla vylepsena verze ds lite.byla hezci mensi.pak dsi to same ale uz bez moznosti hrat origo hry s gameboy advance.mela treba fotak.dneska se oplati nejvic dsi.treba na aukru koupis aj s kartnou na hry s netu kole 1500+/-.

Odesláno z mého GT-N7000 pomocí Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Pořád váhám mezi Nintendo DS a DS Lite. Je mezi nimi velký rozdíl (zpracování, hmotnost). Za kolik (pokud teda vůbec) se prodává použité Nintendo DS/DS Lite ve slušném stavu? 1000-1500,-Kč? DSi asi kupovat nebudu, protože ten foťák nevyužiju. A na DS nebo DS Lite by měly fungovat i GBA hry z pam. karty, ne? Díky. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu