T.z.V. Odesláno Červen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2013 Mám problém. Jakmile jsem dal aktualizovat nový NAND přes způsob "FLASH nové NAND přes XELL", tak mi pak začali vyskakovat chyby během aktualizace. Teď zapnu Xbox a větrák jede na maximum ani logo se nezobrazí a po chvíli se zobrazí na Xboxu červéné tlačítko. Možná jsem zapomněl odpojit napájení na minutu a více. Co mám teď dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Červen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2013 Zkus zapnout přes Eject/DVD jestli ti najede Xell. Pokud Ano, nachystej si na USB Flash updflash.bin a zkus přeflashovat. Pokud ti Xell nenaníždí, bude to muset k FLASHerovi :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.z.V. Odesláno Červen 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2013 Xell najede přes Eject DVD, ale nedaří se mi to přeflashovat. Po čase to začne házet chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Červen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2013 Nevím jaké chyby to hází, ale asi takhle: Když dělám update no novou verzi Dash, prvně si stávající zazálohuju, tj. udělám Dump stávající Nand, pro případ, kdyby se update nějak potento - a můžu to pak vrátit zpět. To jsem měl na mysli, abys najel do Xell a zkusil tam dát zpět původní updflash.bin Že to teď háže chyby - mohl bych si myslet, že vytváříš updflash.bin pro jinou verzi XKA (RGH nebo RGH2, 512 Jasper nebo Slim, Glich nebo JTAG), ale to si fakt jen můžu myslet... Bohužel není nějaký univerzální FLASH, protože každý je generován pro danou konzolu - identický CPU key. Takže asi ten flasher... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.z.V. Odesláno Červen 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 Tak flasher opravil problém a aktualizoval věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.