Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mam v plánu po roce opravit svou PS3 Fat 60GB, která mi leží rozebraná ve skříni. Dále se mi tu válí i stará PC bedna takže mam v plánu základovku PS3 umístit do PC bedny ( snad ) pro lepší chlazení. Proto se chci zeptat jak postupovat při opravě, mohu si půjčit horkovzdušnou pistoli, ale nejraději bych jí zapekl v troubě, má stím někdo zkušenost ? jak postupovat, případně nakolik stupnu a jak dlouho? moc díky ;)

• 3 weeks later...
Odesláno
Procesor rozhodně neohřívat! To je totalní nesmysl, vada je vždy pouze v graf. čipu. A nejlépe neohřívat nic a svěřit to servisu, 99% lidí nadělá více škody než užitku a to 1% které konzoli oživí tak jim stejně vydrží pár týdnů a mohou ohřívat znovu.

Totálně se pleteš muže to byt studenej bga mezi Motherboard jak u GPU tak CPU.zapomínáš na fakt že přehřátím je nedává do pohybu jen cín ale kroutí se i deska v horším případě když se zkroutí tak že naruší ty spojnice flexi mezi CPU a GPU tak nic nepomuže.Když se podaří taková oprava je to dobrý tak max na rychlou zalohu dat,na plnohodnotný využívání taková konzole už nemá symsl

Odesláno
škoda slov, je vidět že o tom nevíš ani prd natož něco opravovat.. já dělám 3 konzole týdně

No mužeš jich dělat třeba 100 za den, a pořád bude to co říkaš totální blbost.

Nejsem zrovna ten tip člověka kterej by měl v oblibě "poměřování penisu" ale kdyby jsi alespon z části věděl..... jsis stema 200 celkově a 3 týdně ani ze studu neargumentoval.Každopádně frajeři jako ty s horkovzduškama , fénama a v lepším případě jen infra pájkama co se titulují jako opraváři jsou

na internetu mor.Snad jen rada pro lidi s YLOD,RROD pokud se rozhodnete pro reballing běžte do normální firmy kde mají profi vybavení včetně xray

Odesláno

Nechtěl jsem reagovat ale musim. V první řadě nechápu moderátora že už nezasahnul a dále.....jediný kdo si tu honí perko jsi akorát tak ty, urazis někoho kdo se snaží dělat profi bussines a má x kladných hodnocení na svou práci a vychází maximálně vstříc, ty tu máš 15 příspěvků a jeden lepší nez druhý.

No a treba jakoupak profi firmu by jsi.doporučil? Něco.takového třeba?

http://www.ovnall.cz/

Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2

Odesláno
Nechtěl jsem reagovat ale musim. V první řadě nechápu moderátora že už nezasahnul a dále.....jediný kdo si tu honí perko jsi akorát tak ty, urazis někoho kdo se snaží dělat profi bussines a má x kladných hodnocení na svou práci a vychází maximálně vstříc, ty tu máš 15 příspěvků a jeden lepší nez druhý.

No a treba jakoupak profi firmu by jsi.doporučil? Něco.takového třeba?

http://www.ovnall.cz/

Asi máme hodne hodne rozdílnej názor na to, co je profi bussines. Jestli sis náhodou nevšiml tak tady neřeším vstřícnost, ani ochotu s tou nemám u tohoto člověka zkušenost takže soudit nemužu a ani to nedělám tak si laskavě sundej ten rudej hadr z hlavy, a nepodsouvej mě to .Co já vím třeba je to ten nejvstřícnější opravář v zemi,ale z toho co dosavadně říkal bude ta technická kvalita na nízké urovni, domácích kutilu.Jestli máš nějáké výhrady k mojím příspěvkum,názorum mimo tohle téma reaguj na ně laskavě v těch daných tématech a sem to laskavě netahej.Jestliže tvá logika spočívá v tom že kdo má 15 příspěvku je retardovaný, naopak ten kdo má 1000++ je génius tak to radši nebudu nák blíže komentovat to by pak ten administrátor asi vážně musel zasáhnout.

jinak co se týká doporučení tak se tady nebudu snižovat k tomu abych tady podsouval lidem reklamu..... na nákou firmu.

Známkou dobré firmy je když přistupuje ke každému problému individualně , a provede diagnostiku problému.

což je u menších firem, a domácích kutilu vcelku problém protože zařízení na odbornou diagnostiku to je po finanční stránce trochu jiná liga než náká pájka za pět klacku

Odesláno

Nepochopil jsi vůbec nic z toho co jsem napsal, což reakce na odkaz jen potvrzuje.

I když se snazis psát všemožně "pěkně" tak pouze a jen urazis a nikde nedokazujes že něčemu vůbec rozumis. Což je reakce na tvůj počet příspěvků a špatnou logiku. Mám toho na srdci jeste.mnoho ale plýtvat časem kvůli tobě je naprosto zbytečné....

Btw ty jsi zdrejme právě ten kutil který dělá opravy pajkou a profi reball v troubě pochopitelně všechno se zárukou pro zákazníka.....konec

Odesláno
Nepochopil jsi vůbec nic z toho co jsem napsal, což reakce na odkaz jen potvrzuje.

I když se snazis psát všemožně "pěkně" tak pouze a jen urazis a nikde nedokazujes že něčemu vůbec rozumis. Což je reakce na tvůj počet příspěvků a špatnou logiku. Mám toho na srdci jeste.mnoho ale plýtvat časem kvůli tobě je naprosto zbytečné....

Btw ty jsi zdrejme právě ten kutil který dělá opravy pajkou a profi reball v troubě pochopitelně všechno se zárukou pro zákazníka.....konec

Pokud považuješ rozdílný názor na věc za urážku, tak bych se ani nedivil kdyby jsi žil v domnění že je země placatá.

Jak jsem již psal nepatřím mezi tip lidi co si rádi poměřují penis a proto nemám potřebu nic dokazovat a tobě už vubec ne.Kde je pravda

Tu si budeš muset pokud tě tak strašně zajímá zjistit sám, ofénuj nějáký Ylod.RROD nebo udělej Reballing doma, a pak si zkus třeba později najít práci ve firmě kde to myslí vážně, a mají k dispozici víc hraček než fén, troubu, pájku.Pak zjistíš o čem je řeč.

Jak to jenom říct slušně :roll::)......Jsi člověk s vlastním velice specifickým pohledem na věc.Což se odráží v tom co tady po tobě čtu, a takové lidi já chápat nikdy nebudu, a popravdě jsem za to rád.

mimochodem :) "/reball v troubě se zárukou pro zákazníka/" pěkná ukázka z řady tvých blábolu,ale musím tě zklamat jasnovidče tím já se nežívím . KONEC

Odesláno

Opět jsi vůbec nic nepochopil.....jsi trouba....jsi pravděpodobně rozmazlene prominentní děťátko které musí mít prostě poslední slovo i když ze sebe udělá akorát tak většího blba......

ano pravděpodobně toto vyhodnotis jako urážku, konečně něco správně a nechť tedy mod. zasahne.....

:confused::what::banghead:

Odesláno
nemá to smysl, je to ♥♥♥♥♥ :) já aspoň ale díky Rowan za objektivní názor a dojem, už jsem si myslel že teda ukončím velice úspěšný business a půjdu prodávat rohlíky když tohle dělám tedy tak špatně a neprofesionálně s výbavou v řádu pouze několika set tisíc CZK

Tak mě to dokáže akorát tak na****, děláš práci a děláš ji zdrejme dobre jelikož si nikdo nestěžuje, nabídku máš o dost lepší než sousta firem na které narazis a o ceně se bavit ani nebudem. A pak přijde někdo takový..... Proč?.....no doufám že si aspoň vzpomenes na čem jsme domluveni :D pokud ne prolistuj pm jelikož se konečně urvu v práci a vyrazím na rodný sever :)

Odesláno
Opět jsi vůbec nic nepochopil.....jsi trouba....jsi pravděpodobně rozmazlene prominentní děťátko které musí mít prostě poslední slovo i když ze sebe udělá akorát tak většího blba......

ano pravděpodobně toto vyhodnotis jako urážku, konečně něco správně a nechť tedy mod. zasahne.....

:confused::what::banghead:

Administrátora na tebe není potřeba.Já určitě nepatřím mezi ten tip lidi co pořád opakují že je někdo uráží :) mě muže urazit jen člověk kterého si vážím a respektuji.Navíc pokud se uchyluješ k nadávkám,tak je to tvuj osobní projev, a ta slova vypovídají spíše víc o tobě než o mě.

Jinak přispěl jsem s umyslem poradit , ne se tady přít, s někým kdo se bojí že mu moje slova vezmou rohlík od ust.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu