Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Battlefield 3 - nejde zadat online pass

teiNy1468627104

Otázka

Zdravím, mám problém se zadáním online passu, tudiž dostáním se do multiplayeru.

Dopátral sem se k tomu, že ve "Store" musím zmáčknout trojúhelník, abych mohl zadat redeem code (online pass). Problém je ten, že v možnostech ve store, v legendě, kde je napsáno co mám pro co zmáčknout je trojúhelník - zadat redeem code, šedivý a na zmáčknutí trojúhelníčku to nijak nereaguje. Ve storu mi to jenom píše, že aktuálně není dostupný žádný obsah a jedinou možnost co tam můžu dělat je dát kolečko - back.

Nevíte, jak tedy zadat online pass, abych si zahrál multiplayer? Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ne, jsou tam tři políčka, mezi kterými už jsou pomlčky, tak do každé buňky napíšu 4 písmena jako mám na online passu.

Ale celý ten store nějak blbne, jedna kategorie mi "načte" a napíše, že teď není nic k prodeji a jen se tam objeví "rent a server", ostatní kategorie ani nenačtou, to že jsem se dostal k zadávání kódu se mi povedlo asi až po 20 pokusu. Někdy mně to k němu pustí, někdy ne..

Odkaz ke komentáři

• 0
Ne, jsou tam tři políčka, mezi kterými už jsou pomlčky, tak do každé buňky napíšu 4 písmena jako mám na online passu.

Ale celý ten store nějak blbne, jedna kategorie mi "načte" a napíše, že teď není nic k prodeji a jen se tam objeví "rent a server", ostatní kategorie ani nenačtou, to že jsem se dostal k zadávání kódu se mi povedlo asi až po 20 pokusu. Někdy mně to k němu pustí, někdy ne..

taková blbá otazka pišeš to v playstation store?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu