dessperadoss Odesláno Červen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 Ahoj, po delší době jsem vytáhl iPod Touch a když jsem ho přes USB dal do PC, zeptalo se mě to samozřejmě na aktualizaci. Chci se zeptat, když to aktualizuju, vymaže se mi vše, nebo to tam zůstane? iPod Touch - 2nd geg., firmware: 4.2.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 Zůstane vše( pokud nemáš JB apod...) Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Červen 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 ok díky ;) S tím JB moc zkušenej nejsem, protože se o iPod/iPhone moc nezájímám, ale vím, že těch verzí je celkem hodně :) Jaké to má vůbec výhody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 No tak máš hry a appky zdarma a můžeš si kompletně upravovat telefon/systém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Červen 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 Jj, hodil bys mi pls nějakej návod a nějaký tip, jakou tu verzi JB bych si tam měl dát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 A máš už to aktualizované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Červen 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 Kurňa, když teď zapnu iTunes, tak už se mě to nezeptá, jestli to chci aktualizovat. Když to chci udělat ručně, tak mi to píše, že iTunes automaticky znovu ověří nové aktualizace 15.6.2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 Tak to udělej v iPodu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Červen 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 To ani nevím že jde :D Kde to tam najdu :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 Někde v nastavení a software. Nechce se mi to teď hledat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Červen 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 Jak hledám, tak hledám, ale nic jsem nenašel a mám takový pocit, že to v ručně v iPadu ani neudělám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 Uděláš :)) Hledej dál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Červen 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 Challenge :D Teď jsem prozkoumal celej iPad a aktualizaci software ani čárka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Červen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 OTA fungujú až od iOS 5. Na iPod 2G je posledný iOS 4.2.1 a novší tam nedáš. Stevens ak nevieš, neraď. (–Nanaki, 2012 :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Červen 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 Aha takže JB tam neudělám? a OTA je pls co? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Červen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 OTA je aktualizácia priamo v zariadení, bez PC, takže to čo ti stevens radil hľadať a ty si to nenašiel. S JB to nijako nesúvisí, ten spravíš napr. cez greenpois0n, ale neodporúčam ti to z dvoch príčin. Za A iPod touch 2g je už starý a je pomalý aj s čistým iOS, jailbreak ho úplne zabije a za B, ako absolútnemu začiatočníkovy ti prinesie viac škody a rizika ako úžitku. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Červen 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 Jj díky ;) však nevadí, mám to hlavně na hudbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Červen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 No na hudbu JB nepotrebuješ, zbytočne by si mal systém spomalený. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Červen 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2013 jj chápu ;) každopádně jsem vůbec rád, že poo toilikati letech stále skvěle šlape a hlavně baterka vydrží i 4 dny v kuse :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2013 Predator: Ty si mi nějaký namyšlený :D Já si jen nevšimnul generace, tak jsem myslel automaticky 4.gen. :) Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Červen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2013 Veď nič sa nedeje, len ma trošku nakoplo, ako si mu radil hľadať niečo, čo nájsť nemohol. A ten výrok je skutočne citácia Nanakiho, takže ak to súdiš podľa formulácie, namyslený bude asi on ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2013 Však jasně. Já si dělal srandu, že si namyšleny :D :D ....Je dobré, že si na to upozornil, protože bych to jinak našel ve svém iP a napsal mu tady kde má jít atd... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Červen 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2013 :D jen mě mrzí, že už to nejde aktualizovat, protože mi to nepodporuje drtivou většinu nových aplikací ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.