Archer Odesláno Červen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2013 Zdravím, nejsem hloupej a vím co 3G znamená a i když jsem něco málo četl nevím vlastně pořádně co to 3G u Vity dělá, chystám se Vitu si koupit ale chtěl bych vědět rozdíly co do funkčnosti 3G/Wifi a jenom Wifi. Díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaiDave Odesláno Červen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2013 3G je mobilní internet který si mužeš pořídit od kteréhokoliv operátora. Měl by ve vitě být slot na sim kartu, ale volat se z ní nedá pouze internet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 otakus Odesláno Červen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2013 pak do toho lidi kupuji tuto simkartu http://aukro.cz/o2-mobilni-internet-karta-3-mesice-zdarma-free-i3291951347.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Archer Odesláno Červen 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2013 Aha já jsem totiž ve spojitosti s tím internetem četl o nějaké funkci "near" tak mě zajímaly ty věci kolem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 near funguje i na vite bez 3g, ale pouze přes wifiny nebo hotspoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 javak810i Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 3G se ti hodí na mobilní internet (nejsi vázaný pouze na wifi) - tzn prohlížení webu, facebook, twittr, mapy, skype, MP u některých her. A 3G model Vity má myslím i GPS čip, takže určování polohy v aplikaci Near nebo v mapách je přesnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Knabo Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 (nejsi vázaný pouze na wifi) - tzn prohlížení webu, facebook, twittr, mapy, skype, MP u některých her. í. Počkat takže když budu mít Wi-Fi tak nebudu moct jít na FB, nebo Skype? To je celkem divné :D Jo a jaké hry vyžadují 3G? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 budeš samozřejmě moct, ale pouze jen když se připojíč na wifinu, u 3G jsi jsi vlastně pořád online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Knabo Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 budeš samozřejmě moct, ale pouze jen když se připojíč na wifinu, u 3G jsi jsi vlastně pořád online Díky, tak to mi celkem pomohlo v rozhodování :thumbup: :thanks::thanks::thanks::thanks::thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Archer
Zdravím,
nejsem hloupej a vím co 3G znamená a i když jsem něco málo četl nevím vlastně pořádně co to 3G u Vity dělá, chystám se Vitu si koupit ale chtěl bych vědět rozdíly co do funkčnosti 3G/Wifi a jenom Wifi.
Díky všem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.