danfri Odesláno Červen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2013 Zdravím vás všechny , v sobotu budu mít tenhle počítač http://www.czc.cz/0koqeb9miugufan2hits4jrkgd/seznam . Chtěl bych se vás optat jestli by mi utáhl Battlefield 3 , MW3 , Dishonored a takové nové hry (nepočítám CrySis 3 ) na max a natáčení FRAPSEM popřípadě Dxtory , možná by to šlo s natáčením na střední ;) Díky dopředu za rady :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2013 MW 3 určitě, BF3 v mulťáku pochybuji .. každopádně nechápu kombinaci 3470 v kombinaci s arctic chladičem procesoru.Chystáš se taktovat, nebo nějak hodně zatěžovat CPU?Dodávaný chladič by ti úplně stačil, raději si měl přidat na grafice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Červen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2013 Tú zostavu si skladal sám, čo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2013 Tu sestavu si stavel asi sam...nebo nekdo kdo tomu moc nerozumi co? Ta deska je naprosto otresna...hodne lidi co si mysli ze umi stavet PC asi nevi ze deska je naprostej zaklad...a ja kdybych mel/chtel Intel CPU tak jedine desku s chipsetem Z77(2500+) K cemu chces na CPU chladic kdyz taktovat na ty desce na 99% nepujde...ten co je boxovanej staci. RAMky vubec neznam....1333Mhz je celkem malo a pochybuju ze to tak opravdu bude...zkus se kouknout na recenze Kingstonek aby jsi mel zaruku ze 1333Mhz budou opravdu mit(kolikrat by ses divil kolik maj SUPER 1600Mhz+... Skrin bych rekl ze je spis nouzovka...a dalsi ventilator se hodi ale neni potreba(kdyz uz tak 2) Tohle PC si asi postavil jen tak a videl jsi Intel CPU a celkem *dobrou* grafiku co? BTW tou grafikou co chces si od te sve(5670) zase tak moc nepomuzes... A pokud myslis nataceni(asi na 100% chces hazet videa na YT) Tak si trochu pridej...hlavne desce...grafika je celkem jedno jestli nechces hrat vsechno na ultra high(coz si GTX650Ti stejne nepujde) Zdroj je taky des...vice W neznamena lepsi zdroj...ber osvedceny znacky(staci 450W) Grafika...za tu cenu jde...ale jasne ze GTX660 by byla lepsi...ale je taky *o dost* drazsi....kdyz uz tak aspon GTX650Ti BOOST a nebo HD7790(pokud ti nevadi AMD) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Červen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 Asi tak. Vsechno spatne, spatna deska,skrin,noname ramky,grafika nizsi tridy a cpat i5 do sestavy za 14K se mi moc nezda. To by sis musel jeste nejaky 2K priplatit a lepsi bude dat tam HD7870 a i3 k tomu. Zdroj radeji Seasonic. Odeslano ze Samsung Galaxy Note Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 Ehm , mám jí doma ;) Od včerejška a nevím co to tu teda plácáte za neslmysli když jedu na vysoký CrySis 3 s FRAPSEM bez sekání , grafika extrémně výkonná na cenový limit ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 Tak to nám upni video.V jakém rozlišení hraješ "vysoký"?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 nemám důvod ale nevím proč bych měl lhát ;) A jestli říkáš profíkům noobové tak ok mno :D Šlape to jako hodinky , a navíc pak budu grafárnu upgradovat ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 Já neříkám, že lžeš, jen chci odpovědi.Nahráváš ve Frapsu, tak kam poté video nahraješ?Necháš si ho v PC jen tak, kdyby náhodou ... ? Je mi to jedno, jen mě zajímá ten výkon, protože se chystáme upgradovat grafiku ve vesnickém serveru a tahle se tedy zdá být nejlepší řešení.Proto bych rád viděl ono video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červen 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 Jo šak v poho ale i kámoš mi říkal že má podobnej kompl a žádná hra mu nedělá sebevětší problémy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Červen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 A ještě nějaká pohádka? :) Kamarád má výkonnější HD7850 a jede mu to na Med-High ;-) Jako ono ti to možná na vysoký jede ale buď v 1280x1024, nebo tak 10-15Fps :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 Danfri: Hezkà pohádka, ale uvěřím ji až přidáš to video.... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friberg Odesláno Červen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2013 Mám taky 650 Ti a všechny hry zatím na full ,ale přitom netočim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 básníš tu o paření a natáčení (móda jak sviň), otom jak sis koupil boží sestavu sestavenou sám sebou za pár kaček v topicu kde si žádal radu a pak ti dělá problém sem upnout videjko pro zvědavce a přispívající jak to se to teda ve skutečnosti má, ó veliký profíku a letsplayere? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 Mám taky 650 Ti a všechny hry zatím na full ,ale přitom netočim. To je taka odpoved, ze az...co je to na full? Antialiasing si hadam nikto nedava na full (samozrejme, ze zalezi, co ktora hra ponuka). Alebo ty ano a pritom hras este s vysokym fps? :D Vsetko je to o vyske fps. Samozrejme, ze aj s GTX650Ti das hry na plne detaily, ale fps pri kazdej hre uz nebude 50-60. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 (upraveno) básníš tu o paření a natáčení (móda jak sviň), otom jak sis koupil boží sestavu sestavenou sám sebou za pár kaček v topicu kde si žádal radu a pak ti dělá problém sem upnout videjko pro zvědavce a přispívající jak to se to teda ve skutečnosti má, ó veliký profíku a letsplayere? A ked uz aj upne, tak na zaciatku s ukazkou nastavenie v hre a zapnutym monitoringom HW na obrazovke, alebo aspon fps. ukazka Upraveno Červen 25, 2013 uživatelem trezzor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friberg Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 To je taka odpoved, ze az...co je to na full? Antialiasing si hadam nikto nedava na full (samozrejme, ze zalezi, co ktora hra ponuka). Alebo ty ano a pritom hras este s vysokym fps? :DVsetko je to o vyske fps. Samozrejme, ze aj s GTX650Ti das hry na plne detaily, ale fps pri kazdej hre uz nebude 50-60. AA nedávám na maximum to je pravda, max 4x vetsinou, abych nekles pod 40 fps ale většinou kolem 50 až na to nové Metro :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 Kluci, kluci .. a v jakém rozlišení to hrajete?Nemůžu si pomoci, ale moje HD7970 je oproti GTX 650 nejspíš low-end :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 Ja mam GTX650Ti OC(s Cyclone chladicem) a uz kdyz jsem ji kupoval jsem vedel ze AA budou vsude vypnuty(teda pokud to neni starsi hra) hraju na rozliseni 1680x1050. Kdyz se o PC vic zajimate stavite a radite lidem...zvyknete si na lidi/deti co rikaj jak maj supr sestavu za par tisic a jak jim vsechno jede na full(asi nevi co full znamena) se zapnutym frapsem(asi zapomeli zmacknout record) a jede jim to plynule. Takze me neprekvapuje ze se tu najde dalsi takovej. BTW opravdu bych chtel videt to video...ja Crysis 3 dam na High s nejlepsima texturama bez AA na 1680x1050 taky...ale i bez Frapsu nekde FPS klesnou i pod 20. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Pokud nechce taktovat tak stačí deska co má. Pokud chce taktovat tak to chce aspoň 3570K + jinou desku + jiný chladič. CPU bych volil bez grafický karty, za kterou se zbytečně platí. Koupil bych Kingston ramky a hlavně jinou CASE, Eurocase je otřes aspoň Bitfenix. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts