Patrik Hermes Herman Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2014 Kde si tu betu muzu stahnout na ps4? Citovat
craig27 Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2014 Kde si tu betu muzu stahnout na ps4? Zadáš kod do redeem codes a stáhneš Citovat
Patrik Hermes Herman Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2014 (upraveno) Nemáte někdo prosím nejakej volnej kod? Díky Kdyžtak do SZ Díky moc Upraveno Listopad 7, 2014 uživatelem Patrik Hermes Herman Citovat
czlada Odesláno Listopad 7, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2014 (upraveno) Ve středu registrace a dnes mi teprve došel klíč, respektivě vyptán na support mailu. Prvně poslali us kód tak jsem musel zažádat znovu. Snad se někomu bude hodit :) US KEY 3HM4-DENB-MRK8 //Edit: tak došel ještě jeden, těžko ríct jaký ale je [TABLE=width: 285] [TR] [TD][TABLE=width: 285] [TR] [TD]EBFM-DNNE-5AL2[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 285, align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] Upraveno Listopad 8, 2014 uživatelem czlada Citovat
Patrik Hermes Herman Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2014 A pošleš mu ho do SZ prosím ;-) Citovat
Manoust Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2014 kdyby nekdo chtel tak mam taky 1 volny kod Citovat
Patrik Hermes Herman Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2014 kdyby nekdo chtel tak mam taky 1 volny kod Posli mi ho do SZ prosím jestli budeš tak hodnej Citovat
bonoman1 Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2014 Tak, moje pohledy na BETU, chce si to pohrát s nastavením ovladání auta v menu, pak je řízení o dost lepší. Byly tady řeči o next-genu, hra je rozhlehlejší než GTA 5 asi 7x více možná i víc. Chvíli se chce zastavit a zajeďte si třeba do St. louis na vítězný oblouk, či New Yorku, grafika není, že bych si s ní padl na prdel, ale neurazí a myslím si, že přednosti v této hře jsou ůplně někde jinde. Než hrát v dnešní době vyšperkovanou hru s hratelností do 6 hodin, raději povolím grafice a budu mít plno omáčky kolem hratelnosti. Je to RPG v autíčkách. Hledáte vraky, lepšíte si skillem vlastnosti + perky. na 10 lvl (v betě více nedosáhnete) se otevře New York PvP závody jak Dirt tak Street, v založené Crew s kamarádama velice zábavné. Jestli vývojáři budou makat na DLC či nových věcech tak to bude ještě lepší, protože mapu ameriky mají připravenou. Dovedu si představit DLC Kanada či Mexiko. Za mě 8/10 a uvažuji o plné hře a to nejsem nějaký fanda autíček a vždy jsem The Crew přehlížel, ale zábavností je super. Citovat
Patrik Hermes Herman Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2014 Co se děje po tom tutoriálu? Dojel jsem do garáže a když jsem z ní chtěl odejít tak se něco instaluje mám 14% a nic to neděla :? Citovat
Manoust Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2014 Zbytek hry se stahuje, musis pockat nez se dostahuje. Kdyz najedes v menu na hru a das information, tak tam uvidis kolik mas stazeno. Citovat
Patrik Hermes Herman Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2014 Takže tu hru nemusím mít zaplou aby se to stahovalo? Citovat
Kuliss9 Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2014 Nemá ještě někdo BETA klíč? Já sice už hraju, ale kamarád se nestihl zaregistrovat a rád by si to zkusil Citovat
dejv0806 Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2014 Pokud nekdo nestihl registraci, tak tady je jeden kod navic, ktery nevyuziju: B8GN-46NT-F93D Citovat
brouczech Odesláno Listopad 8, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2014 ...taky mam jeden kod navic.... NL3D-QDNL-GFHT Citovat
Benny55 Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2014 Volný kód: P764-D6NH-P239 Moje hodnocení: RPG a online funkce super, asi vydrží s hratelností delší dobu, ale za mne teda tragický pocit z jízdy i po nastavení ovládaní. Nemám pocit rychlé jízdy. Zkoušel jsem cca. 4 auta a všechny se ovládají pomalu stejně. Terén pod koly taky zdá se nehraje roli. Grafika průměr, ale o té to asi není. Vím že je to arkáda, s tím jsem to taky hrál, ale jízdní model se mi vůbec nelíbí. 5.5/10 Citovat
Evok Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2014 Poked by někdo měl ještě volný klíč prosím do SZ, kam se to pak zadává? Citovat
nero01010 Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2014 byl bych vdecny za volny klic, do SZ diky Citovat
spoock Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2014 volný klíč: 2QAH-E7NP-EF67 Citovat
richie Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2014 Tahle hra me vubec nechytla. Plneni ukolu, preskoc lavku....atd. Grafika pruser. Jako radost z open world???? Proste jedes skrz celou vesnici do pole a auto nadskoci??? Zlatej DriveClub. Citovat
richie Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2014 Prisernejsi arkadu uz fakt neslo vymyslet. Citovat
Ddraig Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2014 (upraveno) Taky jsem to zkoušel. Jediné co mě bavilo, tak volně jezdit po mapě, ujíždět policajtům, projíždět si různá prostředí (poušť, hory, L.A.). Jinak je to nuda. Závody mě nebavily vůbec. Kdybych pominul opravdu hnusnou grafiku, tak některá prostředí vypadala docela hezky. Třeba les, zasněžené hory, pouště. Poušť vypadá dokonce líp než velká města. Na volnou jízdu ale budu mít jinou hru. Už se čeká na GTA V. :) Upraveno Listopad 10, 2014 uživatelem Ddraig Citovat
kasaco10 Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2014 Taky to budu muset zkusit... Citovat
machalcz Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2014 Také mě to překvapilo. Bál jsem se, aby jízdní model nebyl stejně špatnej, jako ve Watch Dogs, ale není (naštěstí). Jen to převzalo některé kolizní neduhy, ale to se dá snést. Je to arkáda od A-Z, o tom žádná, ale vcelku zábavné ježdění. Hrát to v "Crew" s kámoši může být místy opravdu zajímavé. Ta mapa je fakt děsně velká a bavilo mě jezdit mimo silnice s autem upraveným na "dirt" :) Citovat
Manoust Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2014 tak jsem jeste nasel 1 klic do bety kdyby nekdo chtel zkusit na poslednich par hodin tak ma moznost H6EJ-QFNL-EHQQ EDIT: tak jeste jeden NN4P-GBNG-557H Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.