RakovinaRohu Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 (upraveno) Já jsem měl koupenou verzi na ps store a ta stojí 1999,- a gold edice na ps store stojí 2499,- takže to je těch 500k. Omlouvám se kdo špatně pochopil... Koupil jsem kupony v hodnotě 2500,- za 2175kč a ještě jedu s bráchou na půl, takže nás hra vyšla 1088kč každého:) Upraveno Březen 4, 2016 uživatelem RakovinaRohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 Jo to ano, ale normálně vyjde základní hra na 1600 v jiných obchodech, ne dvojku jak na předraženém store...proto jsme se divili všichni tomu pěti kilu na seasson....ale ano, pokud jsi využil akce na kupony a ještě to máš s bráchou na půl, tak tě to vyjde pěkně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 http://www.eurogamer.cz/articles/2016-03-04-the-division-se-v-kampani-navai-do-destiny zde absolutně poslední info a info o seasson passu a expansionech ve videu... last stand bude teda režim HORDA... tjapný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 http://gamifique.eurozpravy.cz/newsky/1252-season-pass-pro-tom-clancy-s-the-division-odhaluje-sve-bonusy <- flesh, tady máš info o passuDRAKU vidíš, přesně proto jsem se ptal :D a ty že bla bla blý Já naopak ocenuji tvou spolehlivou reakci s článkem a dávám ti za 1 s hvězdičkou !Položil jsem jasnou otázku a tys dal jasnou odpověd:cheesygrin:NIKDE jsem neříkal ani nepsal ,žádné o tobě,že "bla,bla,blý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 Kámo to DRAKU nebylo na tebe, ale na moderátora fora, každopádně to je mimo. Koukni na můj předposlední příspěvek, tam je i nějaké video s obrázky a gameplayem a releasem expansionů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 No obsahu do budoucna bude asi dost, tak hlavne at jim to vydrzi a hru se staraji. Uz se moc tesim na osmeho. Ja teda vzal taky gold mam tam neco na vymenu aspon bude nejaka ta kacka usetrena :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 mluvil jsem s typkem co pracuje v JRC a říkal, že se vyplatí dát 2 hry na protiúčet a vzít k tomu samostarně seasson pass. že zaplatíš jen jej, ale uvidíš, co ti řeknou tma, já dostal Golda, nemám ani sporty příští týden kvůli prázdninám, takže já u toho budu po práci až do rána fort :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 Zdravím, the division je pro mě hra, která mě hodně láká a mám k ní hodně otázek, protože jsem betu nehrál. 1) O co vlastně v the division jde? 2) má hra singplayer nebo se hraje pouze online? 3) Jak přesně funguje online? jako třeba CoD? nebo je to něco jiného? 4) Co vše ve hře mohu dělat? 5) Pořád se tu píše o nějaké dark zone, vůbec netuším, o co jde :D Co přesně to je a k čemu slouží? 6) jde hrát multiplayer i s náhodnými hráči? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 Covece mrkni na videa tam dostanes nahled o co jde atd. Hra ma singl ktery muzes projit sam nebo s prateli a nebo random, tam cim vic vas je tim je to slozitejsi. Tim ti vlastne odpovim jak funguje online :-). Ve hre muzes delat co chces craftit plnit ukoly sbirat vybaveni hadry atd atd. Dark Zona nebo DZ tak to uz je oblast kde hrajes jak s lidma, tak i proti nim sbiras tam vybaveni, lepsi equip a spoustu dalsiho. Verim, ze mi tu nekdo pomuze a doplni o dalsi info. A multak samozrejme jde hrat nahodne s randomem, ale o to to bude slozitejsi hrat s nesehranou partou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 jeden pěknej cz trailer na poslední přípravu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2016 Zdravím, the division je pro mě hra, která mě hodně láká a mám k ní hodně otázek, protože jsem betu nehrál.1) O co vlastně v the division jde? 2) má hra singplayer nebo se hraje pouze online? 3) Jak přesně funguje online? jako třeba CoD? nebo je to něco jiného? 4) Co vše ve hře mohu dělat? 5) Pořád se tu píše o nějaké dark zone, vůbec netuším, o co jde :D Co přesně to je a k čemu slouží? 6) jde hrát multiplayer i s náhodnými hráči? 1) je to o honění equipu, dokola a dokola budeš někoho zabíjet. Je to postapo svět díky nějaký epidemii. 2) dá se to hrát sám, ale potřebuješ permanentní připojení k netu 3) online funguje jednoduše. Můžeš i singl úkoly plnit s kamosema,normalne hraješ a oni se na tebe připojí, nebo ty na ně a jdete PVE. A nebo se pak pustit do boje s hráčema v jedné části mapy, ale nemusíš. Hra tě k tomu nebude nutit 4) zabíjet a zabíjet a zabije, plnit úkoly, vylepšovat bázi, skilly, perky, sbírat equip, kraftit equip. Zabíjet lidi, okradat lidi, atp. 5)darkzone je pvp zóna, kde seženeš lepší equip, můžeš koupit od vendoru lepší equip. Každopádně nemusíš tam chodit. Ve hře má být typek, co ti vymění peníze z pve na darkzone menu a za ty si pak nakoupis ve vstupu do darkzone equip třeba. 6)mp s náhodakama jde, ve hře by mělo být pár zón, kde je potkáš a pripojis se k nim, přátelská zóna bude hned na začátku v přístavu a v darkzone je potkáš, tak se k nim taky můžeš připojit... Pokud tě nezabijou. Jde to jednoduše, pár klikama. Nicméně single player je distancovanej, tam hráče nepotkas, ta mapa je jen tvoje. ALE má přijít přídavek, kterej ti celou mapu změní na darkzone... Na což se šíleně těším. Každopádně je to zapinatelne a vypinatelne, prý. Doufám, že jsem odpověděl nějak, že se to dá pochopit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Březen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2016 Odpověď je naprosto parádní, vše srozumitelné, děkuji moc. Hru si pořidím lehce po startu (16.3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2016 Já hned od 8.3 jak silenec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Březen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2016 Ani se ti nedivím, ta hra bude TOP a bude mít hodně velkou základnu hráčů. předobjednávek už je hodně bych řekl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Březen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2016 Myslíte že mulťák v této hře bude lepší než v uncharted4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Březen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2016 rozhodně, je to hra založená na mp, v uncharted je multak jen doplnek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Březen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2016 (upraveno) Hra je spíš založená na co-op akci a v Dark Zone je multiplayer "enabled". Nepsal bych, že je hra přímo založená na mp ;-) Upraveno Březen 6, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Březen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2016 Zdarec lidi, hru už mám koupenou,ale kvůli intru budu hrát jen víkendy, pá-ne, kdyby někdo chtěl zahrát přes víkend vždy, tak si mě přidejte : Kouken_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Březen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2016 ako vyzerá tá CZ lokalizácia? je to plne implementovaná čeština ako vo watch dogs alebo sú to iba titulky na nejaké prestrihové scény? menu v češtine? nikde neviem nájsť žiadne video, ktoré ukazuje češtinu... vopred díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2016 Tak ono to bude asi tim, ze hra oficialne vychazi az v utery. Nekteri to urcite budou mit uz zítra od prodejcu kterym je to lhostejny, stejne tak servery se rozjedou az zítra v 14:00 hodin. Takze do te doby si to nikdo nezahraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Březen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2016 melo by to byt komplet v cestine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Tak včera večer jsem chtěl stahovat a koukám hra nezaplacena. Hledám proč se neodečetlo těch 2500k a najednou zjistím že hra stojí 2799k, takže jsem musel ještě dodat 300k. Byl jsem teda dost naštvaněj a vůbec to nechápu, ale té hře natolik věřím že na tohle první mínus brzo zapomenu a čekám na půlnoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 To je trosku podel ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 prostě sony no když vidí že je zájem tak co by trošku nezvedli cenu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 musim rict, ze ja to tam NIKDY nevidel za 2499, já tam měl vždy 2799 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.