Moneyy Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 http://m.ebay.com/itm/THE-DIVISION-CODE-BETA-Fermee-Closed-PS4-XboxOne-PC-DLC-28-au-31-01-Jeux-1H-/281916651132?nav=SEARCH PS4 je tam taky napsána ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 též chcu kléč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 zkusil jsem ziskat ty free klíče posílal jsem ti to do chatboxu. Každopádně kupovat ten klíč asi nebudu... :D si počkám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 Jbych taky korva chtel kléč. Bodo ho moset koupet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 https://www.g2a.com/tom-clancy-s-the-division-global-beta-code-1.html Všichni kdo by chtěli klíče, těch 20,- za něj vás nezabije :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 Co tu resite klice za 20,-. Vsichni kdo si predobjednaji hru z Ps Store maji automaticky pristup k bete. Az beta skonci predobjednavku zrusite nic sloziteho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 Raději si klíč koupím za pár kč, než abych se pak mlátil do hlavy, že jsem zapomněl zrušit předobjednávku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 (upraveno) ja nemam na Ps4 zadne udaje o karte takze muzu byt v klidu:) Upraveno Leden 25, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 (upraveno) Tak rovnou dáme dokupy, kdo bude hrát ne? Já budu a mam i headset. S nikým bez sluchátek ale nehraju :D eRiCZEch (a pokud možno mi do friendu napište Division) Upraveno Leden 25, 2016 uživatelem eRik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 Co tu resite klice za 20,-. Vsichni kdo si predobjednaji hru z Ps Store maji automaticky pristup k bete. Az beta skonci predobjednavku zrusite nic sloziteho. Sakra to mě nenapadlo... a je to snadný tu předobjednávku pak bezproblémově zrušit? Nechci kůli tomu mazat kartu. Peníze mi to také hned neztrhne že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 pri predobjednavce nic neplatis, jen si pak smaz kartu,kdyby jsi to zapomnel zrusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 Tak predobjednano akorat mi zatim zadnej kod do bety neprisel. Nemate nekdo zkusenost jak se mi pak ta beta otevre nebo zda mi ten kod jeste poslou na mail? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 Tak predobjednano akorat mi zatim zadnej kod do bety neprisel. Nemate nekdo zkusenost jak se mi pak ta beta otevre nebo zda mi ten kod jeste poslou na mail? Máš to objednáno odkud, z toho Ps Storu, nebo z eshopu?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulikfkz Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 Tak panove a mozna damy,mam tu volny vstup do bety Division pro vsechny.Je volne dostupny na Singapurskem storu.Stranka se vam nejspis zobrazi jako nedostupna,staci vlevo dole jen zmenit region na Singapur a pak betu zdarma zakoupit,you welcome. https://store.xbox.com/en-SG/Xbox-One/DLC/TOM-CLANCYS-THE-DIVISION-BETA/2d138822-4916-4e89-858f-b49b77a29e11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 (upraveno) Z PS storu... EDIT: Dopatral jsem se ze pri koupi pres store neni treba kodu a pristup bude automaticky. Radeji doplnuji kdyby nekdo tapal jako ja... Upraveno Leden 25, 2016 uživatelem MaraTFSI Doplnění informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulikfkz Odesláno Leden 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2016 Safra ps4 topic sorry borci,nevsiml jsem si.Admin muze smazat pls oba moje prispevky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordmike76 Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 jde už někomu stahovat ta beta? mám kód, který jsem uplatnil ve storu a stejně mi to nejde stáhnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 já bych řekl, že pro ps4 to odblokují až zítra ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 (upraveno) Lordmike76: Musí to jít, zatím mám staženo asi 15 Gb [emoji6] Dáváš tam kód z uplay?nebo ten na registraci do bety? Upraveno Leden 26, 2016 uživatelem Thunderr CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Takhle... Redeemnul jsem kód a na mail mi jen přišlo, že jsem zaregistrovaný. Kde to stáhnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Mam to stejne na senometu :D prej mi poslou info do mailu az to pujde sosnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Registračním klíčem se přihlásíš k betě na ubisoft stránkách, má to 4 kroky- výběr platformy atd. Pak jsou 2 možnost: 1. Klíč ke stažení bety přijde na email, kterej máš linknutý k uplay 2. Bež na svůj uplay účet- beta acces-beta key-vygeneruje to kód, kterej zadáš na storu a stahuješ [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 No, na ten mi přišlo jen, že jsem přihlášenej k betě... kam na uplay účet? :D protože jsem v jednom programu, v druhým programu a nic nevidim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Zdar pánové nebude mít někdo navíc klíč k bete? :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordmike76 Odesláno Leden 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Lordmike76: Musí to jít, zatím mám staženo asi 15 Gb [emoji6]Dáváš tam kód z uplay?nebo ten na registraci do bety? jsem to dělal v psn přes počítač a web a to bylo špatně, po zadání v psku už to šlape :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.