eRik Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 (upraveno) musite granatovat, chlastat vodu, granatovat, granatovat, a 2x ultimátka na štít a 2x na útok + voda a push, výbušný kulky, zápalný kulky... prostě všechno... a to jsme i tak měli trošku problém, největší problem jsme ale měli minule v Ruský konzulát... ty brokovnice jsou nechutný. Tu misi jsme jinak prošli za 30 minut... Upraveno Březen 18, 2016 uživatelem eRik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 Lexington je easy...staci z vytahu hned probehnout doleva k tomu hostážovi kterýho máš zachránit a tam se krýt, nepřátele na tebe tak nenabíhají ze všech stran a nejsou kupovdivu tak agresivni. Ale taky jde o gear co máš žejo...to nevím...doporučuju aspon tak 70k života. Je fajn když se někdo vychloubá že má 190k DPS, ale když k tomu je na 40k života, lehne po dvou ranách a to je trochu k ničemu....takže doporučuji zvýšit health, prvně vždy sundat nabíhající brokovnice a pak je vše cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Březen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2016 hru som prešiel, ale doteraz neviem, ako sa používajú napr. zápalné náboje, konzervy, voda a všetky tie ostatné veci, ktoré väčšinou dávam preč, keď o to niekto zranený požiada... ako to už niekto spomenul vyššie, že to treba používať.. len teda netuším ako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Březen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2016 No normalne. Stejne jako vyberes ruzne granaty, tak i ty naboje jidlo vodu atd. Staci na to jen posunout packu a aktivuje se ti to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Březen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2016 podrzet sipku doprava a vyberes si naboje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Březen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2016 (upraveno) šípka doprava je lekárnička, nie? EDIT: uhm, tak podržať tú šípku ma ozaj nenapadlo.. tých možností je tam teda dosť, budem musieť vyskúšať;) vďaka Upraveno Březen 19, 2016 uživatelem macplash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Březen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2016 Dneska 6hodin farmeni v DZ a jen fialky. Ve ctyrech bez jedinyho zlata. Mr.....dat tpč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 Zlatý naženeš přes crafting, blueprinty koupíš nahoře v technologické větvi hned vedle kalibrace nebo v DZ u obchodníka ale tam je nutné mít DZ lvl 50. Prodávají se ale za fenix body, ty získáš zabíjením bosáku, v DZ06 se to farmí nejlépe nebo dělej daily challange. V DZ zlaté padají fakt minimálně, když vemu poměr zabitých creepu tak je to tak snad 5% šance na drop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 Buladog to s těmi kredity dávno není pravda... Ze zlatých mobek změnili drop PC na 1-2 za bosse. Přičemž před tím to bylo 13-16. Takže PC 80 za den v denních vyzvach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 čaute jak to je v těch denních výzvách hru ještě nemám dohranou čekám na kámoše dneska by mu měla příjit mám lvl 24 a v DZ 30 ty denni výzvy jsou až po dohrání to chápu, ale budu moct hrát z kámošem v DZ když on bude mít lvl třeba 5 a já 30 než to nažene? myslím spolu jestli můžem běhat po DZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 (upraveno) jo muzete, rozhoduje jen XP lvl, DZ lvl nemá žádný restrikce. denní výzvy jsou mise na těžší a nejtěžší obtížnosti... za to dostaneš měnu, za kterou si koupíš bud zbran a nebo "recept" na zbraně. a na tu nejtěžší obtížnost ti padne i nahodna legendárka. ty mise jsou 3. 2 jsou na těžší úroven a 3. je na nejtěžší, z tý padá ta legendárka a 50 kreditů, z těch lehčích z každý 15 kreditů. a jen materiály. Upraveno Březen 21, 2016 uživatelem eRik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 ktorá je "najľahšia" misia na vyskúšanie challenge módu? včera som skúsil jednu z daily challenges a neprešli sme ani cez prvú vlnu nepriateľov.. stats mám 110K, 85K a 17K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 (upraveno) Ja jsem delal vcera tu v tom tunelu jak to vypadá jako hranicni/mytny prechod a dalo se to sice to trvalo trochu dejl. staty mam 100K 60K 13K Upraveno Březen 21, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 My daly o vikendu tunel a lexington. Stejne odmeny o hovne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 abych ti řekl, ať se připravíš... já jsem koupil otisk na masku... udělal jsem jich 5 a byly všechny horší než moje fialová. u těch daylin jde hlavne o ty kredity podle mě... NEJLEHCI je ten tunnel, to jsme udělali i ve 2 lidech. nejtěžší ruskej konzulát a serverovna... brokovnice jsou fakt zly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 Ty voe to je merdkovina :D proč tam není buy black korva proč :D :D vcera sem si hodil prodavací den jdu prodat zbraně a omylem si prodam cadeceuse nebo jak jsem to píše korva me malém jeblo :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 hej ty jsi kaket jak vrata od babitchovo stodole :D. tak teď jsem se pobavil královsky, já prodat i svoje fialky, tak mi jibne v kuli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 V ruskym konzulatu jsme se dostali jen na to prvni horni patro :D ..........................., po 50min. Pak jsme to vzdali :D jinak jeste o vikendu zhruba 11hod v DZ a jen jedno zlato, modifikace :( level tam mam asi 43 a vypada to ze tam asi uz nevlezu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 ok, skúsim ten tunel.. a áno, ide mi hlavne o tie phoenix kredity.. v podstate nemám ani jednu high-end vec.. môžem niečo kúpiť, napr. Pakhan za skoro 500K kreditov, ale podľa štatistík to nebude lepšie ako to, čo mám teraz.. tak neviem, či do toho ísť.. čo som pozeral, tak by som chcel asi blueprint na Liberator, inak neviem, či sa oplatí investovať do niečoho iného.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 hej ty jsi kaket jak vrata od babitchovo stodole :D. tak teď jsem se pobavil královsky, já prodat i svoje fialky, tak mi jibne v kuli. ani mi nemluv ja sem na ten fotbal sek nasjanej jako kjava a jeste víc kdyz jsem z nej sel domu :D :D :D :D ja naštěstí fialky poradny moc nemam ale vcera sem prodal komplet všechno potom jak sem byl nasjanej chytil me amok a vše jsem prodal ze slovy táhněte do pejci :D :D naštěstí snipu a vectora sem si nechal :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 jestli chceš zbraň, kup vektora, není nic lepšího ve hře asi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 Ja mam koupeny AK primarni poškození 129k a jsem spokojenej. Kopání jsem poladil. Koupil jsem i tu snipu mk17 ale ta si myslim ze stoji za velky analní kokino. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 kdybychom sli se vsim stejnym jen vylozene stali a strileli do sebe, ja vehraju :D. VEKTOR VS cokoliv, win, jasně, pokud te někdo netřefí 19x sinperem do řepy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 Vektora přikupime zda budou kredity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 Ja mam koupeny AK primarni poškození 129k a jsem spokojenej. Kopání jsem poladil. Koupil jsem i tu snipu mk17 ale ta si myslim ze stoji za velky analní kokino. Mk17 ti nesedí? Lepší rychlopalka není, je mnohem lepší než upravená m44, je to o skillu, při rychlé střelbě skáče lehce nahoru jde ale o zvyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.