Deutsch Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 Jak je dlouha beta vi to nekdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 Do zítra. Přesný čas bohužel nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 Jedna se o betu, ve vetsine pripadu kdyz studio vyda betu, jedna se spis jeste o jejich nejakou verzi co meli napr hotovou pred pul rokem. To co vyjde na placce se s tim neda srovnat. Betu spis vydavaji kvuli zvyseni predobjednavek a testovaci zatezi serveru :-) To jsi sehnal kde tento rozum? Z pravidla se plná hra moc neliší od bety ... viz jiné hry v poslední době ... bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 20, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 Na par prezentacich u dodavatelu sem uz byl a vzdy rikali ze se nejedna o finalni hru ,ale verzi co maji pred schvalenim, a ze finalni se bude lisit. Od toho se to taky jmenuje beta logicky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 To sice ano, ale ne ze se neda srovnat beta s full verzi...beta slouží především k tomu zátěžovému testu těch serverů, jak jsi napsal...ale ne že překopou půlku hry, to se dolaďuje především až v prvních patchích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 špatně jsem se vyjádřil, kolik se toho dá nahrát, kam se dá dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Únor 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2016 No na lvl 8 nebo 7 ted si nejsem jisty. To je lvl cap singlu a ten samej je v DZ. A dal tam mas tad dve mise pribehove a nekolik vedlejsich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2016 borci tam litali s 10 pve a 11 pvp body Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Únor 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2016 tak jak jsem se tesil a pak videl videa z prvni bety dostal jsem slusnou sprchu jak se mi to nelibilo ale clovek si to osaha sam ve verejny bete a teseni je zpatky :D stabilita bety u me super hral jsme 8 hodin v kuse a zadny lagy nebo dokonce vykopnuti bezelo to jak by melo .... herni mechanismy pekny je do slusne navykovy beru asi day one :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Únor 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2016 Mám to stejné. Nahrál jsem celkem asi 8hodin (nechtěl jsem víc) a úplně to stačilo abych si koupil první den. Na to že na ps4 hraju pouze single hry tak tohle mě fakt vzalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2016 muj prvni dojem ze hry bylo,ze se jedna o pokracovani Last of Us:) Dost se na to tesim,jen doufam,ze nebudou nejake hacky ci dalsi sracky v dark zone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Únor 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2016 diky bohu ze ty hacky jsou na konzolich vic uhlidatelny nez na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 Tak po víkendu stráveném v betě s partou přátel jsme se rozhodli předobjednat. Hra má velký potenciál, jen je strach o to aby ho Ubisoft využil, o hru se nadále staral a nepotopil nedostatečnou péčí a ždímáním peněz ze zákazníka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 Jedna se o betu, ve vetsine pripadu kdyz studio vyda betu, jedna se spis jeste o jejich nejakou verzi co meli napr hotovou pred pul rokem. To co vyjde na placce se s tim neda srovnat. Betu spis vydavaji kvuli zvyseni predobjednavek a testovaci zatezi serveru :-) No tím bych jsi nebyl zcela jistý, krásným příkladem je NFS 2015 od EA :wohow: kde beta byla tzv. demo verze (konečný výsledek akorát uzamknutý jen do jisté pasáže), pak přišlo vydání hry a full verze byla stejná jako právě ta beta. Dneska Beta je finální verze hry a slouží k ověření a testování zátěže serveru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi.jarda Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 Tak to by mělo být jasný. Kdyby nebyla funkční, spoustu lidí by to odradilo. I ja budu kupovat, jen je otázka... Vyplatí se připlatit si 500kc za verzi se season passem? Mám psko chvíli, takže vůbec nevím, jak se ty ceny cca pohybují, kdybych chtěl časem dokoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 Podle mě bude stát season pass samostatně min.800,-. Na hru jsem opravdu hodně natěšenej a beru day 1, ale season pass dokoupím, až uvidím finální hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 Podle mě bude stát season pass samostatně min.800,-. Na hru jsem opravdu hodně natěšenej a beru day 1, ale season pass dokoupím, až uvidím finální hru. Season pass je kolem 1200 :). Mají tam být tuším 3-4 rozšíření a mají vyjít během půl roku tuším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 kdes viděl seasson pass verzi dražší jen o 500 kč??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 No se Seasson pussy to vychází ta Gold 2200,- a vejš. Podle mě se objeví cena hned v den vydání, ale přes litr stát bude určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 říkám a ty ceny jste vzali kde? prodává jen JRC a to za 2500. seasson pass je za 1100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 Však sem psal 1200,- a ty 1100,-. Korva Eržiko nebudeme se hádat kvůli kilu :D. Cenu toho seasson passu říkali na nějaké konferenci, nebo tuším streamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 No se Seasson pussy to vychází ta Gold 2200,- a vejš. Podle mě se objeví cena hned v den vydání, ale přes litr stát bude určitě. Tak season pussy nema chybu :cheesygrin: to by bylo levny i za 2000 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi.jarda Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 A prosím te, tem season pass je pak ke vsem rozsirenim (rozsireni=dlc?) Jj na JRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 Funguje ještě ta beta? Chybí mi ještě 20gb :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 ne..... (pravidlo 10 znaků.....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.