Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 173
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Tak jsem zjistil že se dají resetovat skilly. Ale stále jsem nepřišel na to jaké složení party je nejefektivnější. Ale myslím si že 2x meele ( 1x tank 1x dmg) a 2x ranged, ale teď nevím zda 2x wizard nebo wizard a archer).

U společníků se mi otevřeli nové skill stromy. Všiml jsem si toho někde kolem 10 levelu. Takže reset skillů a jejich přesunutí do speciálních skill stromů se hodí. Ale přijde mi naprosto nelogické, že Cassandry specializace je templar když je vycvičena jako seeker:)

Odesláno

Dohrano, lvl 21, čas 55 hodin a 30 minut. Za mne nejlepsi RPG, Baldurs Gate 2 a Skyrim až další v pořadí. Rpg cp vyjdou to budou mit aspon pro mne dost tezky protoze budu srovnavat s timhle skvostem. Hra navic vysla bez hypu a reklamnich zvastu coz si zvlast v dnesni dobe strasne cenim. Opravdu hluboce se klanim Bioware skvěle odvedena prace po vsech strankach! A prosim si Baldur's Gate 3 na tomto enginu!

Odesláno

Dávejte si pozor na to, co prodáváte u obchodníků. Sekce valuables, která má sloužit pro věci pouze určené k prodeji, bohužel obsahuje i věci, které by člověk prodávat neměl. Především teda research items (což je sice během hraní vysvětleno, ale i tak je nesmysl, že je to v té sekci, zvlášť když je tam sell all funkce. Ale pokud si řed prodejem člověk zajde nejdříve odevzdat ty research předměty tak bude v pohodě).

Bohužel to ale není všechno, a to už nijak vysvětleno není. Ani v popisu předmětu to člověk nenajde - jsou totiž předměty ve valuables, které jsou třeba později potřeba pro questy. Namátkou co jsem zjistil, tak spider ichor, ferelden medals, tomes, service medals a asi určitě i jiné.

Nechápu, proč předměty, které jsou jenom k prodeji a ničemu jinému, nejsou v nějaké samostatné sekci (třeba jako v minulých dílech sekce "junk")

Takže mám ve valuables tuny předmětů, které se bojím prodat a všechny si nechávám a to jen proto, že bioware nemohli udělat takovou prkotinu, jako nějak označit ty předměty, které jsou potřeba i k jiným věcem než k prodeji.

Odesláno

V průběhu hry ziskavas Influence (treba pri zavreni riftu), funguje to stejne jako XP, a kdyz dostaneš level u Influence, tak priste, kdyz navstivis war table, tak ti vyskoci nabidka perku a zvolis si :) Na odemykani těžších zamku slouzi perk Deft Hands v sekci Secrets...Musis mit v dane kategorii investovane 4 perky, aby jsi ho mohl zakoupit :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu