Moderators Zinglbee Odesláno Červen 11, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Tak kdo už jede na dev verzi ? :) Zatím mám nainstalováno na 4S, změna je velice příjemná. Slibovaná baterka mi ale zatím příjde přinejmenším stejná. Mobil podle mě už tolik nehřeje. Info zde http://www.apple.com/ios/ios7/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Randalnik Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Přemýšlím, jestli do toho jít :D Našel si něco zabugovaného či nefunkčního? Co se týče apps nebo běžného chodu. R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červen 11, 2013 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Ne ne, vše je v pořádku. Samozřejmě si něčeho všimneš (ale jsou to převážně opravdu kraviny - například při přepínání aplikace facebooku kdy až po nějaký odezvě přeskočí signal a datum úplně nahoru), ale stojí to za to. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 A neni nekdo tady vyvojar ,aby me zaradil do dev programu? Diky moc piste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 7, 2013 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 Tak to pochybuju, že někdo jen tak gratis udělá, když se DEV platí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Červenec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 Podle mýho je to zbytečnost si to instalovat, ať už z dev programu, nebo nelegálně. Podzim je téměr za rohem tak proč si dávat do telefonu systém plnej chyb? Krom toho mám přes Apple ID koupených hromadu aplikací a muziky a nehodlám riskovat jejich případnou ztrátu (sice nevím, jestli toto Apple trestá, ale jeden nikdy neví). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 7, 2013 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 Nějak nechápu, proč by si updatem měl nějakým způsobem přijít o hudbu nebo aplikaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Červenec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 Třeba nelegálnim updatem (v souvislosti iOS7 + no-dev Apple ID) Co já vím, jak to oni mají řešený? Chci říct, že ten risk za to nestojí, když je officiální update téměř za rohem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 7, 2013 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 Však proto tu jsou DEV účty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červenec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2013 Geobbu: Ty jsi někdy měl něco od Applu v ruce? Nebo aspoň něco s iOS? Bez urážky, ale dá se to obejít a iOS7 si tam nahrát a o žádné věci nepříjdeš.. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.