Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 564
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Odesláno
Doufám, že v Betě bude víc děje, který budu chtít odhalovat. Hraju momentálně Borderlands2 a děj takřka nevnímám, tedy až na pár vyjímek. Asi to bude tím, že mi chybí pořádné příběhové animačky, kterých je tam dost málo.

Na IGN říkali, že by v Betě mely být 4 příběhové mise či kapitoly.. otázka jak budou dlouhé :).

Odesláno

Tady o tom píšou, co můžeme čekat: http://www.expertreviews.co.uk/games/28226/destiny-bungie-beta-access-download-preload-release-date-and-news

4. What to expect

You'll be able to create a character from any of the three main Guardian classes. And then be able to participate in games from all the main play modes in Destiny. A leak from a GameStop newsletter said: “Beta is even bigger and better than the Alpha, featuring four story chapters, four competitive multiplayer maps, a cooperative Strike, and a huge world to explore with your own unique Guardian.” So there should be plenty of co-op action keep you busy for a couple of evenings, and then lots of time for multiplayer too.

Odesláno (upraveno)

Alpha skončila před měsícem nebo kdy, teď bude beta

ed1:Když předobjednám na PS storu, jak udělám ten preload bety? Jsem to koupil, ale beta se sama nestahuje...

ed2:I když teď mi to píše, že probíhá údržba PS store, kurňa po měsící bude co hrát na PS4 a teď budou dělat údržbu...

ed3: dobrý bylo to tou údržbou, už stahuju

Upraveno uživatelem Lovecrossed
Odesláno (upraveno)

Tady jsou dva volné kódy odemne

4DC8-HDNJ-6H9C

76JE-9ENR-8PJQ

To je amatérismus: Když jede bungie. net a jde spustit hra, tak se do hry člověk stejně nedostane, protože spadne PS network. Doprdele, měli dovolit preload všem a PS3 a PS4 verze spustit pár dnů od sebe odělěně (alespoň jeden den)

4DC8-HDNJ-6H9C

76JE-9ENR-8PJQ

Upraveno uživatelem Lovecrossed
Odesláno (upraveno)

Jo taky mi 25 min se nešlo dostat do PS storu, ale už se to stahuje :). Zajímavé je, že to nestahuje přes PSN ale vleze se do hry a tahá to přímo ve spuštěné hře, asi odlehčili servery Sony a uploaduje se to přímo ze Bungie serverů. Rychlost je kupodvu ok, jede mi to tak 5-6 MB/s.

Jinak mám ještě dva volné klíče, pokud má někdo zájem napište do zpráv (až je rozdám, napíšu to sem)

edit: tak jeden je pryč, druhý mám ještě k dispozici, tak pokud ještě někdo má zájem pište, až se mi to stáhne už tu nebudu :)

Upraveno uživatelem Fenri

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu