spoock Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 Doufám, že v Betě bude víc děje, který budu chtít odhalovat. Hraju momentálně Borderlands2 a děj takřka nevnímám, tedy až na pár vyjímek. Asi to bude tím, že mi chybí pořádné příběhové animačky, kterých je tam dost málo. Citovat
Fenri Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 Doufám, že v Betě bude víc děje, který budu chtít odhalovat. Hraju momentálně Borderlands2 a děj takřka nevnímám, tedy až na pár vyjímek. Asi to bude tím, že mi chybí pořádné příběhové animačky, kterých je tam dost málo. Na IGN říkali, že by v Betě mely být 4 příběhové mise či kapitoly.. otázka jak budou dlouhé :). Citovat
subtitles017 Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 ja nehrál alfu, na betu budu mit pořádně cas az příští víkend... takže ja se tesim a nudit se určitě nebudu :-D Citovat
spoock Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 V alfě byla jen jedna příběhová mise a ta byla sakra nudná a krátká Citovat
subtitles017 Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 tak snad to bude lepší.. věřím, ze ano.. :) přeci jen by se měli trochu předvést ze jo.. jak ta jejich hra je super.. Citovat
Fenri Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 Tady o tom píšou, co můžeme čekat: http://www.expertreviews.co.uk/games/28226/destiny-bungie-beta-access-download-preload-release-date-and-news 4. What to expectYou'll be able to create a character from any of the three main Guardian classes. And then be able to participate in games from all the main play modes in Destiny. A leak from a GameStop newsletter said: “Beta is even bigger and better than the Alpha, featuring four story chapters, four competitive multiplayer maps, a cooperative Strike, and a huge world to explore with your own unique Guardian.” So there should be plenty of co-op action keep you busy for a couple of evenings, and then lots of time for multiplayer too. Citovat
arnoldj Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 Kolego a oni ti poslali kod a nebo se hra proste jen nainstalovala a pak půjde hned spustit? Jestli třeba když jsi tu předobjednávku zrušil, tak aby tě to do té hry pustilo, až se spustí beta. Jakmile to předobjedáš, tak můžeš rovnou stáhnout betu, žádnej kod ti posílat nebudou. Citovat
onefootman Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 Ahoj,chci se zeptat prisel mi na mail code do Alphy,ale kdyz ho vložim na stránky Destiny tak mi to napíše že je to invalid format.... nevíte co s tim?díky Citovat
Tankista Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 (upraveno) Alpha skončila před měsícem nebo kdy, teď bude beta ed1:Když předobjednám na PS storu, jak udělám ten preload bety? Jsem to koupil, ale beta se sama nestahuje... ed2:I když teď mi to píše, že probíhá údržba PS store, kurňa po měsící bude co hrát na PS4 a teď budou dělat údržbu... ed3: dobrý bylo to tou údržbou, už stahuju Upraveno Červenec 17, 2014 uživatelem Lovecrossed Citovat
onefootman Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 Špatně jsem se podíval... sorry... no a jak to teda je? ... přeodbjednano mam od xzone,mailem mi prisel kod do Alphy ale ted nic... Citovat
subtitles017 Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 tak jsi v prdeli, protože jsi to propasl o měsíc, potřebuješ klic do bety. Citovat
Tankista Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 Tak beta, už by měla běžet. Jde to někomu spustit? Hra píše, že nemůže ověřit licenci, stránky Bungie.net jsou přetížené (Nevím, proč ty klíče nedali dříve, teď se tam každý snaží dostat, to je logika taky). Citovat
Tankista Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 (upraveno) Tady jsou dva volné kódy odemne 4DC8-HDNJ-6H9C 76JE-9ENR-8PJQ To je amatérismus: Když jede bungie. net a jde spustit hra, tak se do hry člověk stejně nedostane, protože spadne PS network. Doprdele, měli dovolit preload všem a PS3 a PS4 verze spustit pár dnů od sebe odělěně (alespoň jeden den) 4DC8-HDNJ-6H9C 76JE-9ENR-8PJQ Upraveno Červenec 17, 2014 uživatelem Lovecrossed Citovat
spoock Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 Taky si myslím, že by bylo fajn, kdyby EU účtům to třeba nechali stáhnout o 12h dřív Citovat
Fenri Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 (upraveno) Jo taky mi 25 min se nešlo dostat do PS storu, ale už se to stahuje :). Zajímavé je, že to nestahuje přes PSN ale vleze se do hry a tahá to přímo ve spuštěné hře, asi odlehčili servery Sony a uploaduje se to přímo ze Bungie serverů. Rychlost je kupodvu ok, jede mi to tak 5-6 MB/s. Jinak mám ještě dva volné klíče, pokud má někdo zájem napište do zpráv (až je rozdám, napíšu to sem) edit: tak jeden je pryč, druhý mám ještě k dispozici, tak pokud ještě někdo má zájem pište, až se mi to stáhne už tu nebudu :) Upraveno Červenec 17, 2014 uživatelem Fenri Citovat
onefootman Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 Tady jsou dva volné kódy odemne4DC8-HDNJ-6H9C 76JE-9ENR-8PJQ Ty kody se davají na stránky nebo přímo do psstore? Citovat
spoock Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 Tak to je peklo s tím PSN, jsem říkal, že měli udělat preload bety, ale oni ne, ♥♥♥♥♥♥i Citovat
kurtt Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 Mě to ve storu pořád načítá ten kod a nic dál :D přide to jenom mě nebo to Bungie a sony těžce nezvládli. :D Citovat
Deyw Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 vubec se tam nejde dostat no...kolik se rozdalo tak klicu ?:D ale pise to ze je udrzba... :D Citovat
Fenri Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 Zkoušej to, ono mě to dobu hrabalo, musel jsem to zadávat na PS storu 2x, ale jak se to přidá do downloadu už je to ok, stáhne se cca 150 MB z PSN a pak už vlezeš do hry a tahá to přímo ve hře a docela to jede :) Citovat
Deyw Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 ja mam proste tabulku loading u ps storu a porad to loadinguje dokola...delam to na pc normalne i na psku sem to zkousel a nic :) Citovat
Fenri Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 Hehe, asi jsem trefil klidnějsi chvilku ze mi to prolezlo, uz mam skoro pulku :P Citovat
onefootman Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 Tak kod jsem zadal a čekam... furt mi tam lítaj ty carky z leva do prava a nic se nedeje....tak nevim jesli to zrusit a dat to znova nebo pockat....? Citovat
spoock Odesláno Červenec 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2014 psn na kompu nereaguje skoro vůbec a na PS4 jsem z počátku prošel do nabídky kdy se to už mělo potvrdit ke stahování a pak to zamrzlo, teď už zadám jen kód a loading ... grrr, infrastruktura na Pikachu Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.