DaveHK Odesláno Červenec 31, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2014 Čau, tak jsem se tam přidal. Kdyžtak můj PSN: DaveHK6 Citovat
DeSmond Odesláno Srpen 2, 2014 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2014 A ja tu chtel akorat psat, zda tu nezalozime nejaky CF klan :) Citovat
Croft Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Odesláno Září 5, 2014 (upraveno) Zdravím všechny budoucí "guardiany" !:) Vyšel úplně parádní hraný trailer , za mě totální pecka ! Kdo ještě neviděl se může podívat na představení playstation exkluzivní PvP mapy Exodus Blue případně exkluzivní strike misi tak nebuďte bručouni a napište jak se těšíte. :) Upraveno Září 5, 2014 uživatelem Croft graficka uprava Citovat
Benny55 Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Odesláno Září 6, 2014 Díky Robine za trailery. Pro mě premiéra a hodně hustý. Jak nám to nepříjde v úterý tak budu hodně kyselej Citovat
Manoust Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Odesláno Září 6, 2014 tak toto je hodne dobre :) http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=pokud-si-koupite-digitalni-kopii-destiny-na-ps3-x360-budete-moci-zdarma-upgradovat-na-ps4-xo-181514 Citovat
sooe Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Odesláno Září 6, 2014 Jen otázečka, když si teď předobjednám tuto hru z PS Store, tak je mi ta beta asi už k ničemu, nebo se pletu? Citovat
pilulkin Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Odesláno Září 6, 2014 Jen otázečka, když si teď předobjednám tuto hru z PS Store, tak je mi ta beta asi už k ničemu, nebo se pletu? jj, klidně to můžeš smazat. Citovat
citanek Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Odesláno Září 8, 2014 Cus dámy a Pánové, zítra to vypukne, mam kvůli tomu dovolenou celej tyden, takže zítra od 11:00 budu online, Nick: citanek123 tak si me přidejte kdo bude taky parit, ve fireteamu to bude lepší :) Citovat
fikuss_cz Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Odesláno Září 8, 2014 Budu taky na bojisti nick fikuss_cz Citovat
citanek Odesláno Září 8, 2014 Nahlásit Odesláno Září 8, 2014 Budu taky na bojisti nick fikuss_cz Přidal jsem si Te na psn :) Citovat
tofi Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Odesláno Září 9, 2014 prvni recenze dava 6/10 http://n4g.com/news/1582080/first-destiny-review-gives-the-game-6-10 Citovat
Mígl Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Odesláno Září 9, 2014 (upraveno) První recenze se nemaj brát vážně.. Dyt servery běžej ode dneška tak jak vubec ted někdo muze vypustit recenzi :roll: Jinak mi psali originalek cz že to dodavatel nějak nestihl tak mi to budou posílat až zítra :( Upraveno Září 9, 2014 uživatelem Mígl Citovat
Čuřil Buřil Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Odesláno Září 9, 2014 to mi psali tež ale stim že mail byl odeslan 8.9 a zboži posilaji dnes 9.9 tak klidek ;-) Citovat
DeSmond Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Odesláno Září 9, 2014 (upraveno) Tak jsme se konečně dočkali a dneska to vypukne hoši. Já jsem bohužel celý den v práci, takže pokud se neobětuje má drahá sestřička a pro hru mi neskočí, tak mám dnes bohužel smolíka. Ale zítra plánuju pařit o sto šest. Jinak k té recenzi. Zas se někde ve francii rozhodli, ze chtějí být první a vzniklo z toho tohle. Nechápu, jak někdo může u takovéhle hry vydat recenzi tak brzo (myslím, že nedávný koment Bungie na téma "proč nebudou recenze před releasem hry" to vystihuje vcelku přesně) . Pro mě nemá absolutně žádnou váhu. I kdyby projeli kampaň, tak dost pochybuji, že by se dostali blíž k nějakému end-game obsahu, na kterém bude do budoucna Destiny stavět. Tyhle dojmy (které jsou skutečně označené jen jako dojmy, protože jejich autor není totální trotl ;)) spolu s krátkými postřehy Martina Zavřela dokazují, že dosáhnutí toho 20kovýho levelu capu (kde podle Bungie začíná teprve ta pravá sranda), nebude tak snadné (rychlé), jak se po betě čekalo. Jupíííí. Plus jsem absolutně nadšen ze zmínky o swordfightu na měsíci. To Halo se tam holt nezapře. Tak se uvidíme v Destiny ;) Klidně si mě přidejte. Budu hrát na PS4 a můj nick je DoNNieJeNxteR. Upraveno Září 9, 2014 uživatelem DeSmond Citovat
tofi Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Odesláno Září 9, 2014 uz je jasno ze pribeh trva 9-10h http://www.goodgamebro.com/2014/09/08/destinys-story-takes-9-10-hours-complete/ a uzivatelske hodnoceni stale klesa, rano bylo na 5,5/10 a behem dneska to postupne pada a momentalne je na 4.8/10 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/destiny Zda se ze to byla trosku vice prehypovana hra uvidime za tyden. Citovat
Mígl Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Odesláno Září 9, 2014 Ty asi nejsi fanoušek Destiny že? :D Citovat
DeSmond Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Odesláno Září 9, 2014 Uživatelské hodnocení na metacriticu. Další věc podle které se absolutně neřídím. Je to většinou plný nesmyslných nenávistných hodnocení, navíc se to dá dost zneužít. No možná bude lepší počkat na nějaké dojmy. Každopádně v Betě jsem strávil dost času a ta mě přesvědčila, že tohle je hra, kterou rozhodně hrát chci :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.