Daxter Odesláno Červen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2013 (upraveno) Další z nových Vita her, o kterých padla zmínka na E3. Pokud jste si oblíbili Little Big Planet, pak by tento titul měl být přesně pro vás. Tentokrát vytvořili tvůrci z Media Molecule nový, papírový svět s novým papírovým hrdinou - iotou. Ve hře budete využívat všechny možnosti Vity včetně zadní dotykové plochy a kamer. Více vám řekne trailer, a pokud se na hru těšíte, pak si v kalendáři odškrtněte 22. říjen tohoto roku, kdy by se měl hra dostat na pulty obchodů. Upraveno Červen 13, 2013 uživatelem Daxter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Červen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2013 Moje nejočekávanější hra pro vitu.:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2013 tak tearaway odloženo o měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 Tak Tearaway je konečně GOLD. Už jen měsíc do vydání.:wohow::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 Tak do toho jdu :) celkem to připomíná LBP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Listopad 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2013 Tohle bude asi jedna z mých posledních her na Vitu, protože příští rok už nic takového nevyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 neví někdo jak se upravu postavička? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeR Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 musis na ty postavicce chvilku podrzet prs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 Tak platinka doma,hra vynikající! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeR Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Jo souhlasim sice jsem hral jen demo, ale i stoho se mi moc libila a me mu malemu brachoj, no toho jsem od toho nemohl odtrhnout, dohral to demo nekolikrat! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Srpen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2017 Tak ja nemôžem dať tie dva levely za ktoré sú trofeje. Inak by bola platina už tu. Inak hru doporučujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.