Fenix1468622475 Odesláno Červen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2013 Nevím zda li tato informace se tady oběvila ale v srpnu startuje Killzone Mercenary Beta ... Sháním někoho kdo nema vitu a přenechal by mi kod z registrace na PSN HOME .... Jinak se do bety asi nelze dostat pokavad by jste měli jiný způsob jak se do bety mohu přihlásit tak prosím o info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2013 Kdo chce zkusit štěstí tak se může registrovat do uzavřené bety: http://blog.eu.playstation.com/2013/07/12/recruits-needed-for-killzone-mercenary-multiplayer-beta/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2013 už rozesílaly ty kódy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Yes, zrovna ted mi prisla pozvanka do Bety, ale budu doma az za hodinu a Vitu mam vybitou :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mecone Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Neměl by někdo kód, který nevyužije? Nic mi nepřišlo :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perigoma Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 Tky bych o jeden poprosil :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2013 já též kdyby měl někdo navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Prvni dojem je pozitivni, ovladani je skvele, framerate take neni spatne, zatim jsem jeste nezazil zadny frame-drop, nejaky lag byl, ale nebyl kriticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GTking4ever Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Já to hraji a můžu říci, že je to celkem dobry, mapy jsou podobné těm z původních killzonů, ne shadow fall, celkem velké a živé (jezdí tam třeba výtahy), na vitu celkem dobrá věc je, že jde střílet i přes skleněná okna atd., na větší chyby jsem zatím nenarazil, jen by to občas chtělo více hráčů než 4v4. Vybavení je mnoho i na betu...hlavních zbraní je cca10, o něco málo méně je u vedlejších zbraní, zbroje, granátů a jako nejlepší považuju speciality...kde najdete náramní raketomet, povolání drona, střelu z nebes, neviditelnost a další. Mod z videa není špatný, ale je celkem dlouhý (25. min) na to, že i když každých 5 min. se mění cíl, tak se jedná vcelku o podobné úkoly. Ale ta grafika, na to že je to MP, je paráda, to jsme ještě na vitě neměli. Ovládání klasické...akorát je trošku problém, když na vás někdo nečekaně zaútočí nožem, rychle předělat prst z tlačítek na displej, myslím, že by to šlo lépe klasickým tlačítkem. Celkové dojmy jsou ale kladné a pokud budou zajímavé mapy, vybavení a jiné blbosti spojené s levelováním, bude to určitě nejlepší FPS hra na MP, alespoň na vitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2013 Pro majitele PS+ účtů by měla zítra začít open beta a trvat by měla snad až dva týdny (tedy dá se říct do vydání hry). Bude se někdo z vás účastnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noxusSVK Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Tak ja to urcite skusim ked mam tu moznost.Neviete niekto presny cas kedy to bude k dispozicii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 už to tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2013 Hru jsem nainstaloval, ale nechce me to pripojit do hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myrisek Odesláno Srpen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2013 Nedostal jsem se do hry ani jednou, vždycky error, nebo mě to během nahrávání vyčutlo. :cry: Chtělo by to přes party. Můj nick je Mirasov, tak si mě můžete přidat, kdo chce zapařit 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 ...k čemu dávaj betu, když nikomu nefunguje? To si dělaj docela blbou reklamu, ne????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Možná to bude něčím ovlivněný. V práci kde jsou v okolí slabší a pomalejší wifi se mi připojit nedaří, ale na domácí wifi nemám absolutně problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Já mám fakt signál dobrej a rychlej. Dostanu se do místnosti, kde se tu a tam objeví nějakej nick a zase zmizí. Do hry jsem se ještě nedostal..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Tak to možná zkusit aspoň v party s někým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Zdravim tak tahle hra je naprosta bomba.Myslim že to je a dlouho bude vlajková lod na ps vita.Jinak ktomu padaní a nemožnost se pripojit do hry tak to je pravda asi to teprve ladí.Ja osobně se pripojim do hry cca po 10 pokusech a připojit se ke kamaradovi taky není žadna sranda.Třeba ja se na kamoše nenapojim i kdybych tu vitu sežral ale on na mě vdycky.Nevím jestli to neni problem s veřejnou ip adresou protože podobnej problem jsem řesili aji u hry Tomb Raider.Jinak opravdu skvost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myrisek Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Já mám doma taky internet naprosto v pohodě, rychlej, stabilní a ♥♥♥♥♥... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 pecka hra hned jak to vyjde běžím koupit :D jinak ja stim problem nemam vse mi funguje na mp se mi to pripoji hned :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 hmmmmm já ani po třech dnech vůbec nic.... .síla signálu i rychlost OK ...ostatní MP hry OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 (upraveno) Internet nemám přímo pomalej (30MBdown, 5MBup), většinou všechno v pohodě, ale raději jedu stejně na PS3, protože doma máme nekvalitní router co nám zřídil poskytovatel. Možná kdybych na něm vyměnil wifi antény tak by chodilo vše jinak (je to nějaký čínský šunt), ale signál na PSV mám většinou o 3/4 horší (přes Wifi) = ukazuje to nějakých 8MBdown a 2MBup....což naprosto nechápu, když to po kabelu jede na max. rychlost. Killzone ale funguje :D :) a to je hlavní, mimoto se mi ještě nestalo, že by mi hra kvůli připojení spadla nebo bych hru nenašel (nahráno asi 5h). Padání bude spíš vinou toho, že se odpojí host atd. Upraveno Srpen 25, 2013 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 Že by se willovi 3 dny v kuse odpojovali hosti mi přijde dost nepravděpodobné.... Těžko říct proč to některým dělá a jiným ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2013 ..někomu to dělá a někomu ne....ale problém to asi nedělá jenom mě, protože na Everybodys golfu v Looby roomu taky pindali.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.