Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Killzone Beta 21.srpna 2013


Fenix1468622475

Recommended Posts

Nevím zda li tato informace se tady oběvila ale v srpnu startuje Killzone Mercenary Beta ... Sháním někoho kdo nema vitu a přenechal by mi kod z registrace na PSN HOME .... Jinak se do bety asi nelze dostat pokavad by jste měli jiný způsob jak se do bety mohu přihlásit tak prosím o info

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Já to hraji a můžu říci, že je to celkem dobry, mapy jsou podobné těm z původních killzonů, ne shadow fall, celkem velké a živé (jezdí tam třeba výtahy), na vitu celkem dobrá věc je, že jde střílet i přes skleněná okna atd., na větší chyby jsem zatím nenarazil, jen by to občas chtělo více hráčů než 4v4. Vybavení je mnoho i na betu...hlavních zbraní je cca10, o něco málo méně je u vedlejších zbraní, zbroje, granátů a jako nejlepší považuju speciality...kde najdete náramní raketomet, povolání drona, střelu z nebes, neviditelnost a další. Mod z videa není špatný, ale je celkem dlouhý (25. min) na to, že i když každých 5 min. se mění cíl, tak se jedná vcelku o podobné úkoly. Ale ta grafika, na to že je to MP, je paráda, to jsme ještě na vitě neměli. Ovládání klasické...akorát je trošku problém, když na vás někdo nečekaně zaútočí nožem, rychle předělat prst z tlačítek na displej, myslím, že by to šlo lépe klasickým tlačítkem. Celkové dojmy jsou ale kladné a pokud budou zajímavé mapy, vybavení a jiné blbosti spojené s levelováním, bude to určitě nejlepší FPS hra na MP, alespoň na vitě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Zdravim tak tahle hra je naprosta bomba.Myslim že to je a dlouho bude vlajková lod na ps vita.Jinak ktomu padaní a nemožnost se pripojit do hry tak to je pravda asi to teprve ladí.Ja osobně se pripojim do hry cca po 10 pokusech a připojit se ke kamaradovi taky není žadna sranda.Třeba ja se na kamoše nenapojim i kdybych tu vitu sežral ale on na mě vdycky.Nevím jestli to neni problem s veřejnou ip adresou protože podobnej problem jsem řesili aji u hry Tomb Raider.Jinak opravdu skvost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Internet nemám přímo pomalej (30MBdown, 5MBup), většinou všechno v pohodě, ale raději jedu stejně na PS3, protože doma máme nekvalitní router co nám zřídil poskytovatel. Možná kdybych na něm vyměnil wifi antény tak by chodilo vše jinak (je to nějaký čínský šunt), ale signál na PSV mám většinou o 3/4 horší (přes Wifi) = ukazuje to nějakých 8MBdown a 2MBup....což naprosto nechápu, když to po kabelu jede na max. rychlost. Killzone ale funguje :D :) a to je hlavní, mimoto se mi ještě nestalo, že by mi hra kvůli připojení spadla nebo bych hru nenašel (nahráno asi 5h). Padání bude spíš vinou toho, že se odpojí host atd.

Upraveno uživatelem patasus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu